ce e mai ieftin,casa P+M sau doar P?
Cine stie ce e mai ieftin sa construiesti si de ce?
Mi-a spus cineva ca P+M ar fi mai ieftin dar nu ma impac cu ideea de casa cu etaj avand copii mici...
Raspunsuri
carmaw spune:
Eu zic ca daca ai teren micut si vrei si tu o floricica ,un leagan e buna un P plus 1
La casa cu etaj trebuie fundatia mai adinca si mai solida, la casa numai parter trebuie mai mult acoperis
Dar la toate important e si garajul de care nu trebuie sa uiti
Noroc.
claujro spune:
Copiii sunt mici acum dar vor creste...si vor creste repede. Daca poti, construieste cu etaj. Construiesti o casa pentru viitor nu pentru prezent.
madyrizi spune:
copiii peste 3 ani folosesc scarile fara incidente majore. mai exista posibilitatea amenajarii unui spatiu pentru joaca la parter+ gardulet pentru scari ca sa nu urce copiii foarte mici pe scari fara sa fie supravegheati.
noi avem in plan tot casa cu etaj sau mansarda locuibila. este mai avantajos si din punct de vedere al construirii. unul din avantajele care ne-au placut a fost ca punem ambele bai (parter si etaj) pe aceeasi coloana si economisim banii pe care ii foloseam daca ne intindeam cu 2 bai la parter in capete opuse. acelasi lucru pot sa-l spun si despre instalatia termica. acoperisul are o suprafata mai mica.
parerea mea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
karina_t spune:
Multumesc pt raspunsuri!Foarte interesante!
Mi-a placut ideea construirii unei case pt viitor,claujro!
Unde pot gasi pe net planuri de case cu mansarda?
Multumesc!
marius spune:
Se poate face si mansarda este clar mai ieftin si daca este termoizolata corect este absolut Ok.
Planurile nu pre te-ar ajuta pentru ca sunt facute in functie de suprafata P de forma P de design-ul pe care ai dori sa-l aiba in final.
Dar ai putea sa vezi imagini in acest sens unele pot fi chiar interesante
www.google.ro/images?q=case mansardate poze&hl=ro&prmd=i&source=lnms&tbs=isch:1&ei=WCfpTNrTIdHLswbw0KSQCQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&ved=0CBIQ_AU&biw=1024&bih=607" target="_blank"> de exemplu aici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
bulinuta27 spune:
noi am improvizat niste usi care se inchid cu zavor pana s-a obisnuit cu scarile...acum le tinem deshise dupa 2 luni de locuit. are 4 ani!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze