Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Bravo mai Shery! Fain asa! Parca mi se face si mie dor sa ies cateva ore numai cu sotul..
La noi e mai complicat, ca daca e sa iesim, trebuie sa vina soacra la noi, sa ramana peste noapte, ori ea e superstresata, nu avem o camera unde sa o culcam sa doarma omeneste, pune niste intrebari de-mi vine sa ma duc in lumea mea, asa ca... stam in casa pana o luam pe aratura

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

dar puteti sa il duceti pe el la soacra nu?
ii dai sa pape si il duci frumusel 3 ore...cand se trezeste va da telefon...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Larisa, ce frumos ai povestit de Ale, dar ce povestesti tu acolo, pe langa intelgenta, care e o parte nativa, restul e educatia si dragostea primita. Intr-adevar, asa mai prind si mamicile curaj, cand incep sa se arate roadele..

Arissa, iuby, iar ma bagi in boale, acuma ce tortulet? Din ala fain cu cioco? (care ai pus tu linkul mai devreme?

Al meu cica a dormit toata noaptea, de la 00:30 la 5:30, se trezeste din cauza nasucului, daca are un mucalete razlet, am pus-o... Am mai prins de la 9 la 11 un somn, deci e bine. Dar nu stiu ce sa-i fac sa nu mai planga atat cand ii este somn, se foieste, se fastaceste, imi scofalceste fata, gatul, tot ce prinde cu manutele de fapt. Ca doar nu am pretentii sa adoarma singur, fereasca Sfintii, asta a mers numai cand era mic, mic de tot, dar parca nici nu as vrea atata scandal la fiecare adormire, ca e zi si doarme un sfert de ora-juma de ora, ori noapte

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Bravo mai Shery! Fain asa! Parca mi se face si mie dor sa ies cateva ore numai cu sotul..
La noi e mai complicat, ca daca e sa iesim, trebuie sa vina soacra la noi, sa ramana peste noapte, ori ea e superstresata, nu avem o camera unde sa o culcam sa doarma omeneste, pune niste intrebari de-mi vine sa ma duc in lumea mea, asa ca... stam in casa pana o luam pe aratura

Luna 4

dar puteti sa il duceti pe el la soacra nu?
ii dai sa pape si il duci frumusel 3 ore...cand se trezeste va da telefon...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Da, eu asa as vrea, dar sotul nu prea vrea pt ca soacra are 2 siameze, saraca oricat strange dupa ele, are par de pisica efectiv peste tot, el a zis sa mai asteptam sa creasca putin piciul, tinand cont de faptul ca nu s-a nascut intr-o casa cu pisici... Eu as vrea sa intreb totusi pediatra daca ar putea exista vreo problema, ca nu vreau sa astept pana face bb 100 de ani si nici cocoloseala prea multa nu vreau.

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Anaalina
bumble, nu draguta, vreau din tortul lui Mycya sa mai schimb retelele
As face eu ceva dulce, dar Iulia e scandalagioaica si nu cred ca am sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, hehe... deci asa e cu primul... sa stiu... pe la vreo 3 anisori sa inteleg ca am toate sansele sa dea asta micu din picioare si sa faca nazuri la culcare si atunci...

Mycya, La multi ani, draguta! Sa ai o zi frumoasa, sa fii sanatoasa si fericita!

Bumblebee, pai nici la tine nu e foarte bine... ca un somn de la 11 la 5-6 nu e chiar boierie... io as vrea sa doarma al meu de la 9 la 9... este cand doarme si al meu de la 9 la 3-4 legat (deci tot ar fi vreo 6-7 ore legate), dar apoi foiala la greu pana dimi.... nu pot sa il culc mai tarziu, la 11, ca imi pica ochii in gura... io tot visez la un program ca Matei al Oanei.. Ca poate daca l-a culca la 11 as prinde cateva (nu multe ) nopti pana la 5 cu somn intreg...

Azi am fost in oras- m-am intalnit cu o cunostinta, are copil de 6 ani - cica dormea toata noaptea inca de la inceput...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata!

mai frate, ce-au copiii astia? si Filip s-a trezit f des azi noapte, de fiecare data i-am bagat tzitzi in gura, a supt, a adormit...dupa ceva vreme iar si iar si iar...

asa si Isa, m-a innebunit cu trezirile si pusul la titi... ca la noi suzeta nu mai e buna nici pe post de jucarie... intr-un fel e bine, ca nu se trezeste daca ii cade din gura, in alt fel e nasol ca tre s-o iau in brate sau s-o pun la titi cand se trezeste... cred ca jumate noaptea a dormit intre noi, si de-aia se tot trezea si vroia titi. pana la urma m-am gandit ca poate fi si de la caldura, ca nu am pus vas cu apa pe soba... la mine de obicei e cam umezeala, de aia nu am luat umidificator, dar m-am trezit si eu cu o sete mare la un moment dat, asa ca am oprit soba... la 9 s-a trezit de tot, cand eu as mai fi lenevit in pat... am iesit putin in oras, a dormit in masina si la plimbare in brate la tati, n-am stat prea mult ca e vant rece afara (bine, rece ptr noi aici, ca Isa era imbracata in body cu maneca lunga, jerseut deasupra, pantalonei, adidasi si o caciulita subtirica de dantela). si-acum ma mir ce cuminte e, ma uit la ea sa vad ce face in fisher, ea sta cuminte uitandu-se la mine... nu plange, nu ma cheama, nici nu se joaca, nici nu povesteste cu jucariile, sta pur si simplu... poate adoarme

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Paul de btz sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!!

mya85 si alina2005 mamicutelor, sa fiti iubite!!

_

Mergi la inceput

cristina, se pare ca te-ai consolat cu ideea ca Vlad e mai neastamparat... acuma poate e de la colici, cum mai zic si fetele... dar sa-ti mai spun ceva: Maria a fost tare cuminte, seara aveam si noi putin circ la culcare (asta ptr ca de multe ori ne strica somnul soacra), cand a mai crescut insa (de pe la 9 luni cand se ridica singura sa mearga) avea o energie de nedescris, ca si acuma. ne facea praf pe toti care eram pe langa ea. dar mereu am zis ca prefer un copil vioi, energic, iute, decat unul care unde-l pui acolo sta, prea cuminte, prea blegut... sa vezi ce mandra o sa fii de el cand va mai creste . iar toate astea prin care treci acuma se mai uita, se mai estompeaza... si-ti vine dorul de a mai face un bb... eu as fi in stare sa fac in fiecare an cate-un bb, dar sa ramana asa mic , ca apoi vin deja alte probleme si nu le-as face fata la toate...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee, Arissa, Crispro multumesc mult la fel va doresc si voua

Crispro si noi avem aceeasi problema imi adoarme pe la 22- 23 se trezeste la 2 si apoi frichineala pana dimineata, poate mai adoarme asa cate o ora legata dar nu mult si ca sa nu fac naveta pat patut, o tin in pat si imediat ii bag suzeta in gura dar eu va dati seama ce dorm ma trezesc dimineata chiauna de somn...

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mya, Alina 2005

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput