Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
eladea2005 spune:
CRISTINA,iubita, chiar intrebarea asta mi-a pus-o un vecin, medic de altfel, care a lucrat si cu copiii...
de obicei mamele uita toate cele cand mai vor o minune mica in casa lor, care sa le intregesca familia...o sa vezi, toate trec, iar cand Vladut va fi mai amrisor, o sa vrei sa mai ai un bb mic...cu siguranta va mai veni un fratior/surioara pt Vladut...
eu ma gandeam si la ideea de a nu fi singur Eric, clar e mai bine sa fie 2 macar...![]()
oricum, se zice ca la al doilea e mai usor, e mai cuminte...si la mine s-a adeverit asta...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
da, poate peste vreo 3 ani uit de momentele de acum... si mai fac unul (care poate va fi rau, rau...
)
Paula, si mie mi se pare ca Eva de Ela seamana un pic cu Vladut, ca uneori si Vladut are ochii asa de chinezoi. Parca de ceva vreme, de cand a mai crescut, are ochii mai mari, mai rotunzi, nu asa alungiti.
Saddie, e o scumpa Medeea, am vazut pozicile!

Iar tortul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Toata lumea imi zicea acum ceva timp ca lasa ca o sa doarma mai bine cand mai creste...da de unde...si nu prea cred ca in viitorul apropiat o sa dorm si eu mai bine...nu mai zic ca aseara ma busit si plansul de nervi ![]() GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia pup sa treaca supararea si obosealawww.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
eu te incurajez...Matei a inceput sa stea cate 2-3 ore la plimbare...dar de dormit doar 30-40 min
insa se scoala brusc plangand
...se uita la copaci restul timpuluiOana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
buna ziua fetele
noi am tras chiulul ieri ca mi-am facut de treaba, credca eram prea odihnita
am facut tort si prajiturele(piersici) ca azi e ziua mea de nume ca e sf Mihail si Gabriel
si am facut si de papica ciorbita si aripioare cu sos asa ca abia la 22 m-am asezat si eu la nani dar fata mea a avut alt program si m-am chinuit 3 ore sa o adorm
intre timp am vazut si Piratii din Caraibe ca pe mine nu m-a interesat niciodata sa il vad dar sa imi mai treaca nervii de data asta m-am uitat
si asadar si noi am avut o noapte HORRRROOORRR sa trezit din ora in ora voia tzitzi io dadeam dar eram asa de ametita de somn ca nici nu mai stiam sa scot sanul de sub bluza
si dimineata la 7 a dat trezirea dar numa pt ea si taicasu ca eu mi-am luat pernuta si am fugit in living
n-am putut sta mai mult de 20 de minute ca ma gandeam io ca se chinuie cu ea sa ca m-am dus am schimbat-o tot i-am dat tzitzi si dupa i-am inmanato lu' tati .a plimbat-o prin casa vreo ora pana i sa facut iar somn si am mai reusit sa dormim inca o ora. tind si eu sa cred ca sunt colici de vina ca am tot auzit stomacelul ei azi noapte asa ca azi profit ca sunt deschise toate magazinele ca niciodata si fug la farmacie sa ii iau espumisan ca bonisan iar nu mai avem 
momentan suntem la restaurantul unde lucreaza sotul, am papat o pizza iar delfinasa face nani in carut , a adormit instant de cum am asezat-o acolo
ca niciodata, se vede ca e obosita dar daca ramaneam acasa cu siguranta faceam si acum ture cu ea in brate de mofturoasa ce e.
Crispro si eu la fel spun cand imi face asa ca nu mai vreau copii deloc, dar cand imi trece ii tot spun sotului ca peste 2 ani mai facem unu
Carla imi dadusem eu seama inca de la inceput dar acum readucand in discutie subiectul ma facut sa ma gandesc si mai mult si citind cum se comporta alte bunicute mai mult.
Oana 
se trezeste fata , fugim la plimbarica si sa dam si paine la ratuste ca tot aveam acasa de aruncat mai veche si daca avem un lac aci aproape mergem sa le facem duminica mai frumoasa si lor ![]()
o duminica frumoasa in continuare 
EDIT: nesimtita de mine am uitat sa va servesc cu o felie de tort , o prajiturica
si o bericica fara alcool
Mami de
Andra Maria 02.08.2010 
bumblebee spune:
La multi ani scumpa Mycya!
Sanatate multa, nervi de otel
, sa petreci frumos de onomastica ta! Multumim pt tratatie
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Sheritra spune:
Carla, cea mare este agitata si da din toate mainile posibile, cea mica e cuminte si nu se zbate, de aia e mai grasa. Problema cu regurgitatul s-a rezolvat cu lapte AR de la hUMANA, e cam scump, peste 50 ron, si la cat mananca se simte, dar ramane in stomacel, mai scoate pe gura dar mai putin, nu chiar tot ca la laptele meu.
Seara le las flamande, pina la 18 e penultima masa, pana isi rod manutele de foame, din momentul acela le mai foiesc si eu o juma de ora cu imbracatul in pijamale, datul picaturilor, bagatul in saculeti, cand le pun in pat nu mai vor nimic, le mufez cu cate un bibe mare si plin cu lapte si cereale, de foame crunta baga repede in 10 min si adorm imediat teapan pana a doua zi. Daca manaca mai tarzior penultima masa, mi se foiesc si mie papa mai putin la ultima, dupa o ora scancesc ca mai vor, trebe suzi, etc.
Eu apa nu le dau, numai lapte, urmaresc pipi si e destul deci nu e sete.
La fel si cu masa de pranz, le-o dau cand tipa de foame, si adorm imediat si baga 3-4 ore.
Imaya ce copil urias ai!Sa=ti traiasca!
Paula, dar ce flacau frumos are mama! Si bea singur la bibe, maine te ajuta si cu piata!
Oana, si al tau e un urias, ce-i dai sa pape? Inmoi paine in lapte? Seamana cu ta-su daca vaz eu bine.
Bey noi aseara am plecat la 10 noaptea in viata, ne-am dus in centrul istoric, super viata studenteasca
, ne-am mufat cu bere si vin, am venit la 3 dimi acasa, parca n-am avea 3 plozi acasa! Eh, parca am mai prins viata! Am vazut si un spectacol de Stand-up-comedy!
arissa spune:
Mycya, la multi ani, sa traiesti cu numele, iubita! Eu ma bag la tort ca am pofta de dulce si nimic in casa![]()
larissa_79 spune:
io raportez bebe mic cuminte iar copil mare cu nazuri...a adormit tarziu ca noi am avut program de curatenie. dupa ce ca doarme cu noi in pat mai si scrasneste din dinti....horror uneori. citind de eric si elisa si cine mai povestea pe aicisa deduc ca asa sunt primii copii( nu degeaba sunt din dragostea aia mare). nici ale nu vroia in carut...eu duceam carutul iar sotul pe ale pe umar. statea putin dupa care incepeau spinii si tot asa daca atipea jumatate de ora indiferent de vreme. trezit noaptea de mai multe ori si adormit greu apoi iar ziua ba leganam, ba adormea la san...cand puneam in patut facea ochi mari. nectarie nici nu se compara....e o cumintenie...se culca super repede cu sau fara suzi de parca ar sti ca am o zgatie de fata care trebuie adormita. si nu asa usor...cu povesti, nervisori, dat din picioare, baut apa de n ori, imbracat cu ce ii place etc etc si dupa toate astea mai e si innecata. fetelor...si cu apa se inneaca....n-ati mai vazut asa ceva!
mai dar de desteapta e super desteapta....numara in engleza si germana, stie poezii fara numar si cantece la fel in toate trei limbile, e fan carti ca am o super colectie.....si super inteligenta si comunicativa, prietenoasa, buna la suflet...stie deja cateva rugaciuni printre care si Crezul si tare miloasa. nu pot sa trec pe langa un sarac fara sa ii dau ei banuti sa ii dea. suntem amandoi topiti dupa ea. asa ca fetelor cu zgatii nu va mai plangeti...copii astia sunt speciali, cu personalitate puternica si mai incolo n-o sa va para rau! parerea mea!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
bumblebee spune:
Bravo mai Shery! Fain asa! Parca mi se face si mie dor sa ies cateva ore numai cu sotul..
La noi e mai complicat, ca daca e sa iesim, trebuie sa vina soacra la noi, sa ramana peste noapte, ori ea e superstresata, nu avem o camera unde sa o culcam sa doarma omeneste, pune niste intrebari de-mi vine sa ma duc in lumea mea, asa ca... stam in casa pana o luam pe aratura 

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4