Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Eu din plictiseala m/am apucat sa chinui fata cu o sedinta foto

http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Noiembrie2010#5542042538193986226

Sper sa va placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, Otilia, tot ma mir de voi...daca a fost asa de greu cu primul, nu stiu cum ati avut curaj de al doilea... io nu ma mai bag la altul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mami daca observi eu si Larisa avem diferenta de 4 ani intre primul si al doilea copil. Eladea a fost mai curajoasa .
Normal ca in timp uiti o parte din detaliile primului an.
Tin minte ca avea Ana 8 luni si am fost la mama cateva zile, dormeam in aceeasi camera. Cand a vazut ce "nopti" am cu Ana a zis ca n-a crezut vreodata sa fie copii atat de activi. Pana atunci nu venise niciodata in vizita la Bucuresti si avea impresia ca exagerez. Dar cum spuneam dupa intarcare s-a reglat si somnul caci nu mai avea grija sa se trezeasca si sa suga. Cand a venit in Norvegia si a dormit iar cu mine a inceput sa ceara apa noaptea dar am lecuit-o repede caci nu i-am mai dat canuta ci pahar asa ca in scurt timp a renuntat la rasfatul acesta ca era cam greu sa se ridice in fund sa bea apa.
Dorinta sa am al doilea copil a venit odata cu refuzurile Anei. Nu vroia sa o mai pupam, nu imbratisari. Pai am ramas brusc in pom ca ne crescuse fata asa ca am trecut la munca si dupa vreo 6 luni am reusit. A fost chiar haios ca l-am anuntat pe sot ca vine bb2 chiar de 1 Aprilie si el nu a crezut initial.
Oricum la al doilea copil de frica ca voi pati la fel ca la Ana am chemat-o pe mama 3 luni si a fost super lejer.

Eu sunt convinsa ca tu si Georgia iubiti mult copii si veti mai dori un bb. Sunteti tinere si aveti multi ani la dispozitie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Otilia, Eladea, Rodi, ce ma linistesc povestile voastre cu primul copil... ca imi dau seama ca nu doar al meu nu doarme, nu sta in carucior... pfiu...

Otilia, ce tare cu bb2, de 1 aprilie...

Am facut baita, acum sta cuminte cu suzeta... la 8 juma ne bagam la papa si apoi somn... of, ce groaza imi e... abia astept dimineata... mi-e groaza de fiecare noapte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara
Noi am fost la bunici si acum ne-am intors din calatorii. Raul s-a cumintit de vreo 2 zile si nu mai vrea in brate, in schimb nu mai sta pe spate. Il pun pe spate si se intoarce rapid pe burta si daca isi prinde manuta sub el dupa 2,3 minute se apuca de miorlait...deci tot tb sa fiu cu ochii pe el. Dar mi se pare ciudat ca nu mai sta deloc pe spate, la cat nu i-a placut lui sa stea pe burtica. Cine sa-i mai inteleaga pe copii astia!!! Si se roteste doar pe stanga, pe dreapta nu vrea deloc.
Noaptea nu am avut niciodata treaba cu el. De la inceput a dormit bine, cu o trezire pe noapte...
Daca al 2 lea copil e mai cuminte decat primul, cred ca nici nu o sa simt ca am copil
Sheritra . De abia astept sa-l trimit la cumparaturi si sa-l pun sa dea cu aspiratorul...
La multi ani Alina si Mya!!! Sa fiti sanatosae si sa aveti tot ce va doriti!!
La multe lunite si pt Paul.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Da Otilia intr/adevar mi/as mai dori unul sau chiar 2 dar cand ma gandesc iar la nopti pierdute,plansete,colici si tot tacamul parca as zice nu...dar sunt sigura ca peste vreo 2/3 ani o sa ma razgandesc...la fel si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

giorgia, pupam gogoasa frumoasa

mycya, de ziua numelui

otilia, mereu imi amintesc de tine si de fetele tale frumoase, si ca Iulia e bonusul la rugaciunile sotului de a avea fete

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!

LA MULTI ANI MYCYA,MYA SI ALINA

PAULA,RODYKA,ARISSA,GIORGIA,SADDIE,CRISPO,OANNA,BUMBLEBEE,
MERICICA,RACUSOR, multumesc din suflet pt urari .Vi le intorc.Eu am o vorba "ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie" adica voua.Pupici

Eu astazi mi-am sarbatorit ambii barbatei:Paul cu cele 4 lunite si pe Ovidiu cu numele,caci sunt Ovideniile.Asa ca am avut party.
Va pup,ma duc la baita!!!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, tie iti e groaza de nopti, mie nu-mi plac dupa-amiezele... daca nu iesim din casa din diverse motive (maria are multe teme, e vant tare, nu am chef...) e maraita Isa pana seara la culcare, dar noptile sunt pentru somn, sunt exceptii cele in care se trezeste des, dar nu pot spune ca plange sau nu mai doarme, doar ca se foieste si eu sar s-o iau... ca oricum nu mai dorm dac-o simt pe ea treaza...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

io raportez bebe mic cuminte iar copil mare cu nazuri...a adormit tarziu ca noi am avut program de curatenie. dupa ce ca doarme cu noi in pat mai si scrasneste din dinti....horror uneori. citind de eric si elisa si cine mai povestea pe aicisa deduc ca asa sunt primii copii( nu degeaba sunt din dragostea aia mare). nici ale nu vroia in carut...eu duceam carutul iar sotul pe ale pe umar. statea putin dupa care incepeau spinii si tot asa daca atipea jumatate de ora indiferent de vreme. trezit noaptea de mai multe ori si adormit greu apoi iar ziua ba leganam, ba adormea la san...cand puneam in patut facea ochi mari. nectarie nici nu se compara....e o cumintenie...se culca super repede cu sau fara suzi de parca ar sti ca am o zgatie de fata care trebuie adormita. si nu asa usor...cu povesti, nervisori, dat din picioare, baut apa de n ori, imbracat cu ce ii place etc etc si dupa toate astea mai e si innecata. fetelor...si cu apa se inneaca....n-ati mai vazut asa ceva!
mai dar de desteapta e super desteapta....numara in engleza si germana, stie poezii fara numar si cantece la fel in toate trei limbile, e fan carti ca am o super colectie.....si super inteligenta si comunicativa, prietenoasa, buna la suflet...stie deja cateva rugaciuni printre care si Crezul si tare miloasa. nu pot sa trec pe langa un sarac fara sa ii dau ei banuti sa ii dea. suntem amandoi topiti dupa ea. asa ca fetelor cu zgatii nu va mai plangeti...copii astia sunt speciali, cu personalitate puternica si mai incolo n-o sa va para rau! parerea mea!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Larissa ce frumos hai ca ma faci sa vreau si eu o fetita

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Ne inscriem si noi in clubul celor care nu dorm noaptea. Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca am revenit la colici. Se trezeste pe la 12-1 si apoi asa cum spuneau Mycia si Cristina se trezeste pana dimineata atat de des, incat nu mai tin minte numarul trezirilor. Si nu e numai foiala ci sunt tipete de durere de burtica. Il trezeste si pe sot, care doarme in alta camera; vine, il ia in brate, il linisteste si apoi peste o ora istoria se repeta. Tati vine atunci cand nu mai reusesc eu sa-l calmez si sa nu mai tipe.

Sotul este optimist si spune ca pe el nu l-ar deranja daca ar mai veni si bb2 insa eu nu sunt la fel de sigura ca el. Si apoi noi ne-am chinuit atat de mult sa-l avem pe Theo incat nu stiu daca va mai veni vreodata si bb2 cu toate stradaniile noastre.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput