Revista Mami impotriva alaptatului in public
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denizel Cred ca ar merge si un GRATER aici :))))))))))))) Before After ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
GRATER total tot ce-a facut revista mami prin reprezentantii sai de va(r)za; sper sa se resimta totul in vanzarile lor!
Grater!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunshine
Nu ti s-a intamplat niciodata ca la o expozitie gagica cu mini sa-ti dea un plant in timp ce mestece guma? Mie mi s-a intamplat chiar mai mult de o data.Inseamna ca facea reclama la guma de mestecat sau la cornuri? Trebuia sa intreb macar care marca ![]() A... ultimul gagiu la stand vorbea la telefon si impartea pliante. Nici telefonul ala nu stiu ce marca era, probabil voia sa-l promoveze. ![]() Dar nu fi suparata! Si guma si cornul si telefonul sunt mai sanatoase decat alaptatul in public, nu-i asa? ![]() |
Nu, nu mi s-a intamplat.
Iar daca eram la aceasta expozitie si doamna cu pricina imi dadea pliant cu copilul la san, o sfatuiam bland sa alapteze intai, ca e MAI IMPORTANT!
Alaptatul , cel pe care majoritatea din noi il sustinem si-l practicam sau l-am practicat, TREBUIE facut in liniste, calm, confortabil.
N-as compara alaptatul cu vorbitul la telefon, pardon! O tinem sus si tare ca alaptatul este o relatie, o apropiere, un contact care fericeste mama si copilul si pe de alta parte ce facem? Gasim scuze, pentru a apara o cauza despre care oricum NU stim mare lucru!
Disparea asociatia daca mama respectiva acorda 20 de minute din pretiosu-i timp, pentru a-si alapta linistita copilul?
Putem merge si pe role alaptand? Sau poate putem shofa alaptand?
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
denizel spune:
Lady, dar tu de unde stii ca mamica respectiva nu era linistita? 
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ladyJ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
GRATER total tot ce-a facut revista mami prin reprezentantii sai de va(r)za; sper sa se resimta totul in vanzarile lor! Grater!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Sigur ca o sa se vada, mai ales la cum continua sa reactioneze. Absolut neprofi!
Oricare ar fi fost intelegerea lor, ar fi trebuit sa nu se ajunga la mizerii din astea, cu agenti de paza si declaratii aiurite.
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
papusha_iris spune:
Apropo de faptul ca nu sunteti naive: imi permit, cu respect, sa va contrazic si sa o fac big time! Pentru ca da, cu riscurile de rigoare si stiind inca de la inceput ca nu acceptati pareri contrarii, nici macar daca sunt argumentate (doamne, incercati sa distrugeti argumentele care vi se aduc de fiecare data intr-un mod ilogic si strict emotional! si nu e vorba numai despre discutia de aici), cred ca sunteti naive.
Pentru ca nu vedeti nici o clipa ce a vrut sa faca, de fapt, Ana Maita. Felul in care va foloseste pentru a-si promova interesele. Organizatia ei, in speta. Luate de valtoarea discutiilor cu samanta de scandal, ati uitat un amanunt, important, zic eu: doamna in cauza se afla la targ cu sotul ei. Deci, nu se pune nici o secunda problema ca nu avea cu cine sa lase materialele promotionale, pentru a-si alapta copilul. Ana Maita nu e o victima. Doar copilul ei este o victima in tot acest context si asta pentru ca mama lui s-a folosit de el pentru a imparti flyere - lucru pentru care orice expozant trebuie sa plateasca, daca asa decid organizatorii, de ce ar face ea opinie separata?! Si pentru ca nu a fost lasata, a decis ca e cazul sa atraga atentia asupra ei in alt fel, folosindu-se de copil. Josnic, daca ma intrebati. Ceva mai josnic chiar decat ceea ce au facut organizatorii, suficient de lipsiti, cel mai probabil, de experienta pentru a se lasa prinsi in capcane de felul acesta. Cert este ca Anei i-a iesit. Datorita voua, naivelor, datorita lor, lipsiti de experienta, ei i-a iesit ce a urmarit, adica exact ce zicea ca NU urmareste: scandal, tabloidizare, mediatizare. Nu imi dau seama cum de nu vedeti toate astea, decat ca va lasati atat de conduse de emotii, incat va umbriti propria ratiune.
Si acum, pentru ca am indraznit sa imi exprim o opinie contrara, va astept cu nerabdare sa imi sariti in cap!
Pana atunci, va urez numai bine, sa aveti copii sanatosi pe care sa ii cresteti intr-un mediu prietenos si fara judecati de valoare emise in necunostinta de cauza.
denizel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. GRATER total tot ce-a facut revista mami prin reprezentantii sai de va(r)za; sper sa se resimta totul in vanzarile lor! Grater!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Grater big time
Mai, eu am, asa, ceva compasiune pt. Theodor asta :D.
pai, de unde sa stie Theodor ce-i aia alaptat?

El stie ce e aia alaptat de la alde Ana Brezeanu (daca Ana Brezeanu a alaptat vreodata) sau de pe la colege/prietene.
A avut ghinion ca pretenele
Iar revista a avut "ghinion" ca Theodor e, probabil, un angajat bun, pe care doresc sa il sustina. Grater.
Si, de fapt, revista Mami nu a avut tocmai ghinion, fiindca revista Mami e in Romania si n-ai sa vezi ca-i scad vanzarile fiindca a avut pozitia pe care a avut-o. Curat grater.
Da' macar a mai fost o manifestatie pro-alaptat in public, iar asta e o chestie grozava
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui denizel Lady, dar tu de unde stii ca mamica respectiva nu era linistita? ![]() Before After ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Presupun. Asa cum o fac toti cei care vorbesc aici dar n-au fost de fata.
Daca ai fi luat tot mesajul meu in serios (
inaioana spune:
Lady, eu as putea sofa alaptand si as putea sa merg si pe role alaptand (sunt doua activitati pe care le fac frecvent, din pacate sofatul mai frecvent decat mersul pe role). Problema e ca este cu totul si cu totul lipsit de siguranta, nu ca ar fi imposibil tehnic, ca pozitie etc (iaca sofismu' tau) asa ca in mod evident nu voi face asta vreodata. Dar tehnic, da as putea sa o fac cu copilul in wrap/sling fara nicio problema.
Totusi ma bucur ca uite, spre deosebire de Rufus, tu ai acordat un plus de 10 minute alaptatului, ai fost mai generoasa. Deci cat sa fie rezonabil, 20 minute/~10 ore de targ? Ofera cineva mai mult?
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
CD27 spune:
dar de ce nu poti alapta si face si altceva in acelasi timp? cred ca ar fi necesar un ghid practic despre alaptat, cu informatii concrete de la mamici cu experienta solida, care sa demonstreze ca alaptatul nu trebuie sa fie asa o corvoada sau ca nu trebuie sa te rupi de lume, sa intrii in transa ca sa alaptezi (decat in cazul cand asa doreste bebe)
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui papusha_iris Apropo de faptul ca nu sunteti naive: imi permit, cu respect, sa va contrazic si sa o fac big time! Pentru ca da, cu riscurile de rigoare si stiind inca de la inceput ca nu acceptati pareri contrarii, nici macar daca sunt argumentate (doamne, incercati sa distrugeti argumentele care vi se aduc de fiecare data intr-un mod ilogic si strict emotional! si nu e vorba numai despre discutia de aici), cred ca sunteti naive. Pentru ca nu vedeti nici o clipa ce a vrut sa faca, de fapt, Ana Maita. Felul in care va foloseste pentru a-si promova interesele. Organizatia ei, in speta. Luate de valtoarea discutiilor cu samanta de scandal, ati uitat un amanunt, important, zic eu: doamna in cauza se afla la targ cu sotul ei. Deci, nu se pune nici o secunda problema ca nu avea cu cine sa lase materialele promotionale, pentru a-si alapta copilul. Ana Maita nu e o victima. Doar copilul ei este o victima in tot acest context si asta pentru ca mama lui s-a folosit de el pentru a imparti flyere - lucru pentru care orice expozant trebuie sa plateasca, daca asa decid organizatorii, de ce ar face ea opinie separata?! Si pentru ca nu a fost lasata, a decis ca e cazul sa atraga atentia asupra ei in alt fel, folosindu-se de copil. Josnic, daca ma intrebati. Ceva mai josnic chiar decat ceea ce au facut organizatorii, suficient de lipsiti, cel mai probabil, de experienta pentru a se lasa prinsi in capcane de felul acesta. Cert este ca Anei i-a iesit. Datorita voua, naivelor, datorita lor, lipsiti de experienta, ei i-a iesit ce a urmarit, adica exact ce zicea ca NU urmareste: scandal, tabloidizare, mediatizare. Nu imi dau seama cum de nu vedeti toate astea, decat ca va lasati atat de conduse de emotii, incat va umbriti propria ratiune. Si acum, pentru ca am indraznit sa imi exprim o opinie contrara, va astept cu nerabdare sa imi sariti in cap! Pana atunci, va urez numai bine, sa aveti copii sanatosi pe care sa ii cresteti intr-un mediu prietenos si fara judecati de valoare emise in necunostinta de cauza. |
penibil.... big time!
Chiar daca femeia asta ne-ar fi folosit pe noi toti, macar ar avea o scuza: ca nu lupta pentru drepturile si folosele ei personale, ci pentru ale noastre, ale tuturor mamicilor care dorim o normalitate in privinta modului in care e privit alaptatul, nasterea, gravidia, etc.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...