Revista Mami impotriva alaptatului in public
Raspunsuri - Pagina 20
andreeaefo spune:
din punctul meu de vedere , indiferent de motivele "ascunse" sau nu ale anei de a face circ(ca sa citez revista mami), echipa revistei mami a dat-o in bara! daca e vreun patron ar trebui sa-si reevalueze angajatii...
iar revista mami sa isi ceara scuze pentru atitudinea pe care au avut-o. au dat un exemplu de intoleranta fata de mama si copil. fata de acea mama care alapta si fata de acel copil care era hranit.
mai si spuneti ca sustineti alaptatul! cum sustineti voi alaptatul??? ca biberonul face parte din logo-ul vostru???ca invitati mamele sa alapteze la cutia cu kk??
sunt revoltata , pentru ca datorita actiunilor de genul asta mamicile sunt descurajate sa alapteze.
sunt revoltata pentru ca era un targ pentru parinti si copii, nu pentru casa regala, unde trebuie respectate toate regulile "de eticheta".
sunt revolatata pentru ca ma vad pe mine, nevoita sa alaptez in targul vostru, agasata de un individ care imi spune sa ma opresc.
ati facut o discriminare! banuiesc ca nu ati trimis la cutia cu pampersi si pe cei hraniti cu biberonul, sau pe cei care mancau un covrig sau o banana. cel putin in boxe se vorbea despre "alaptatul la san, natural"(aceia "bio" erau invitati la scaunul lucios si igienic!)
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 reactia lor. |
Ce treaba grozava au facut mamicile la protest!!!
Bravo!!!!M-am uitat si eu peste cele doua filmulete si... vaaaai... am vazut-o pe Ana Brezeanu, organizator targ
(filmuletul 2, minutul 0.52).Zice Ana Brezeanu ca mamicilor care doreau sa alapteze li se amenajase un "spatiu igienic unde sa urmeze toate etapele pentru o alaptare extrordinar de buna"
. Cred ca ar merge si un GRATER aici :)))))))))))))
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
inaioana spune:
Da, Andreea, este o lipsa de respect totala a revistei Mami fata de public si in mod special fata de mame. Sa intre aici Theodor Manolache si sa ne spuna ca daca avem vreo problema cu ce au facut sau avem vreo intrebare in legatura cu asta nu avem decat sa il cautam personal...mi se pare de un prost gust si o lipsa de respect fata de mame...fara precedent in Romania.
Ma gandesc sa propun asociatiilor interesate o actiune de boicot a revistei, pe langa reclamatiile la Sanoma International si Hearst Magazines International.
Asa ceva nu poate trece neobservat.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denizel Cred ca ar merge si un GRATER aici :))))))))))))) Before After ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
. 1-0

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
crisu_r spune:
ce ma mira pe mine este ca ei inca o tin pe-a lor. daca si-ar fi cerut frumos scuze, ca a fost o neintelegere, ca ei sustin alaptatul care e cel mai bun pentru bebelusi, ca una, ca alta, n-ar fi fost atata tam-tam.
dar ei nu! stiu una si buna :
alapteaza in locul amenejat!
si daca era o alta mamica pe scaunul ala? sau cineva isi schimba copilasul? trebuia sa stai la rand cu pruncul urland in brate?
Alex@Sara spune:
Nu am timp sa citesc toate paginile,dar sunt si eu in tabara celor care sunt PRO alaptat in orice loc.Eu am alaptat si in hipermarket,si nu si-a dat nimeni seama ce facem noi acolo
.In parc era(ca acum e cam frigut sa mai iesim atat de des) la ordinea zilei sa papam tzitzi,si cand am mers sa bag dosarul pt CIC,a trebuit sa calmez bebelina ,sa ma pot intelege cu doamna care imi verifica dosarul.Mie una nu imi plac deloc "sortuletele" alea care "trebuiesc" puse peste copilas cand alaptezi in public
,asa ca am percutat la dorintele bebeilor in orice loc,in orice moment,fara nicio problema.Pitica mica are acum 1 an si aproape 4 luni si inca o alaptez,si daca vrea cand suntem undeva afara si nu vrea nimic altceva,ma execut si papa fata si e multumita si linistita apoi.
Poate daca era vre-o siliconata la
si si-i expunea cu generozitate pe acolo,nu se mai oripila nimeni,ca deh...aia e ceva frumos,pe cand o mamica alaptand e ceva scarbos,etc.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Sabina spune:
pentru scepticele de la subiect:
femeia asta a fost invitata, avand o intelegere verbala cu organizatorii, sa tina niste seminarii.
ea si-a adus echipament electronic pt semniariile despre nastere.
Echipamentul a fost pus intrul loc, sa-i zicem stand.
Pana sa-si alapteze copilul n-a zis nimeni nimic despre ea, nu au intre-bat-o de ce-si pune echipamentele acolo, samd samd...deci, cum adica standul era ILEGAL?
chiar nu vedeti ca e f aiurea?
aici e pur si simplu o poveste despre mitocanie.
Nu deranjezi o femeie in timp ce alapteaza, indiferent de statut , loc si conjunctura
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Jasmin012 spune:
Revista Mami ar trebui sa se dezica in mod categoric de fapta angajatului pricinos. Eventual sa-l si concedieze, fapta sa fiind in contradictie clara (si inacceptabila) cu profilul publicatiei respective.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
andreeaefo spune:
@sabina
cred ca a intrat noaptea, imbracata in negru, cu plasma in carca si a montat standul miseleste fara sa fie vazuta.. apoi a doua zi, nimeni nu a observat nimic.. daca nu stralucea mamelonul(in timp ce alapta) de la cercelul cu diamant atasat nici nu ar fi observat organizatorii plasma si standul.
cand au observat au venit cu totii,cu spiritul justitiar, ce-i caracterizeaza sa faca dreptate. ce conta ca trebuia sa protejeze drepturile unui minor? mama era o infractoare! la fel si descendetul ei.. e o chestie de pacat stramosesc.
(ma scuzati ca umplu paginile cu poracrii din astea, dar nu suntem naivi. s-o lase incolo cu alaptatul igienic la cutia cu pampersi folositi!)
(acest post e pura fictiune)
adra_bell spune:
eu pot intelege atitudinea unor femei care sunt impotriva alaptatului in public. Cand eram gravida m-am oprit sa vorbesc cu doua mame, pustiul uneia dintre ele se juca pe langa banca, apoi s-a suit in bratele maica-si, a cotrobait-o pe la bluza si s-a pus pe baut laptic natural. M-am panicat, incercam sa ma fac cat mai lata in fata ei, sa o protejez, sa nu o vada lumea, timp in care ma gandeam "ufff, si copilul asta e mare, putea sa astepte". Iata-ma, cateva luni mai tarziu, alaptand oriunde cerea copilul, care nu, chiar nu poate astepte, am realizat asta cand am devenit mama.
Le pot intelege pe cele care nu sunt inca mame, dar zau daca le inteleg pe mamele care sunt impotriva alaptarii afara.
Cat despre cei de la mami, absolut penibil. oricum nu mi-a placut niciodata revista si de la mine n-au scos nici macar 5 lei
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce