Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

si eu pe aici.
multumim de urarile de bn sper sa il ajute pe piciul meu.
noi asteptam sa vina asist la injectie, sunt treaza de pe la 3 ca a facut temp. normal cand ar trebui sa nu mai faca temp? deja asta a 6 injectie. chiar nu ma pricep. iam dat ibalgin si sosetele cu otet si sia revenit. are in gat acolo incetia daca ii pot zice asa dar el nu stie sa tuseasa tare sa se rupa de acolo.

dece multa sanatate lui jijel. si pt rosu in gat nu ii dai nik ai zis? doar antitermice pt temp nu? mie dct miar fi dat imediat antibio.

MP eu nici nu vreau sa ma gandesc ca r trebui s aincep munca la un an. in primul rand ce fac eu cu bebe? la mn in oras sunt 2 crese care au nicte conditii deplorabile, o infirmiera la 30 copii, ii lasa uzi, namancati, tipa la ei, am o preitena care a inceput munca mai devreme de nevoie si a incercat la ambele in timp, copilul numai bolnav, slabise... nici nu vreau sa ma gandesc ce fac eu cu bb? si la 2 ani nu stiu ce voi face dar va vaea 2 ani, e mai mare e altecva. cum a zis si miremia poate no fi dracul chiar atat de negru.

haircut roseola infantum e boala gen pojar? adik boala a copilariei?

simply si noi ne bcucuram de tn ca avem mulet de invatat de la tn, vii cu sfaturi utile pt care iti multumim. si pt imbartisarea de grup.
de fapt eu am avut si am ceva de invatat d ela fiecare.
gata va las a venit asist

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

va las o cafeluta calda pt dimineata. acusi se trezeste deacnuela(apropo tot la 5 te trezesti diminitiel astea) si sa aibva cafeluta gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Citat:

Xela, Simply imi mai spuneti si mie o data cum se numeste exact lego-ul cel moale? Multumesc anticipat!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

www.bebebliss.ro/clementoni-cuburi-moi-micky-clemmy-p-1805.html" target="_blank">despre astea ar fi vb

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Acum mi-ai dat de lucru si nici nu ma pot hotari ce-mi place mai mult din gama clemmy. Xela cam cat sunt astea in magazinul de care ziceai? Oricum e lucru hotarat, ii trimitem scrisoare mosului pt un set.

atat am cautat si eu pe net si in magazine aici si nu sunt asa(astea chiar arata fain) si eu vreau pt Ariana,O sa comand pe net in Romania si sa imi trimita aici,ca mi s-a pus pata...sunt multe modele,dar pe net (site-uri romanesti)am vazut ca se vand astea cu Micki Mouse(daca dai de ceva frumos trimite-mi si mie link,daca doresti)

Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Gasim noi omodalitate de trimitere, sa ajunga si la Ariana un set. Cand ma hotarasc de unde le iau (evident criteriul cel mai imp e pretul ) iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

si eu pe aici.
multumim de urarile de bn sper sa il ajute pe piciul meu.
noi asteptam sa vina asist la injectie, sunt treaza de pe la 3 ca a facut temp. normal cand ar trebui sa nu mai faca temp? deja asta a 6 injectie. chiar nu ma pricep. iam dat ibalgin si sosetele cu otet si sia revenit. are in gat acolo incetia daca ii pot zice asa dar el nu stie sa tuseasa tare sa se rupa de acolo.

Of, saracul de el! Cate i-au mai ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Multumesc pt cuvinte si inca o data multumesc pt primire in grup,imi place sa va citesc,sa va scriu,face parte din viata mea,regret ca nu v-am cunoscut mai repede,sper sa fac parte in continuare din acest grup,sa ne bucuram impreuna de ce va urma

Miremia inca o data La multi ani...sa fie urare si in capitolul asta si pt incheierea acestei zile(dar deschiderea unui nou an frumos din viata ta)

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

ce ai mami...dupa ce ne bagi sub nas piscoturi....ne iei cu tremurici la corason?
oricum....subscriu si eu...si poate unele dintre noi suntem mai privilegiate de toata poveastea asta ..eu de ex..avand ocazia sa cunosc si live cateva siecsoase si sa constat ca sunt niste persoane minunate cu care imi face placere sa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetuili....da ce-i cu voi..myky....miremia....la ora asta?????/

nici nu-mi imaginam ca nu va dau io cafeaua ( ms myky)...lasa ca mai dau eu una....( a insistat jiji mare sa cumpere un expressor....si la cat e de spalat si chinuit pana iese o chestie buna...a hotarat sa faca dimi cafea normala, la filtru ) asa ca....daca va trezit..e calda...

mire tu????? tu brutus? ce patisi? a....nu ne-ai povestit nik despre cum ti-ai petrecut ziua...noi suntem ca babele...ne frecam pe maini si asteptam...

alex....indifierent de situaitie...nu anula biletele....stiu ca e nashpa...asa sa te simti intretinut ..in cazul in care scade indemnizatia....dar pe de alta parte...poate yanis mai are nevoie de tine cateva luni....la cat ai da la o bona...cat dureaza pana gasesti una ok....etc....se rezolva toate....in timp...sanatosi sa fim

( imi cer scuze ca abordez subiectul indemnizatie atat de relaxat desi respect prb voaste...si poate recunosc, n-am fost in situatia sa astept indemnizatia cu nerabdare...si apoi...n-am dat importantza in cele 9 luni cat e pe cartea de munca...etc si asa ca....la mine e minima oricum..sau cel putin atat e acum dupa ce au scazut-o)

myky..imi pare tare rau pt puiul tau...dar io nu stiu ce sfaturi sa -ti dau....am mai spus-o la capitolul....medicale....stau in banca mea...lui jiji ii dau tantum verde pt gat....

oricum aseara m-a terminat pana a adormit....o ora lua o gura de tt...apoi facea tumbe...se ridica in fund..iar venea( se taraie) mi-a spart si buza vrand sa se lase cu gura pe tt.....dar pe la 11 cred ca am dormit amndoi si dupa vreo 2 ore m-am trezit tzeapana si de spate si de frig( nu apucasem sa ma invelesc...am adormit ca in gara la ce terminata eram) ....si parca a fost o noapte mai buna pt amndoi cu mai putine treziri...etc
temperatura tot mai face..in jur de 38...dar zic ca e mai bine...

lorex ms pt pontul cu batista bb

alex...de fapt n-are muci...nu-i curg....e infundat asa, in gat...

doamne....jiji mare e nebun...tocmai i-am cumparat lui jiji de pe ocazii...o sanie noua ... http://www.okazii.ro/catalog/45358715/sanie-alpen-gaudi-bambino.html am pus link-ul nu stiu daca o sa apara ca mi-e lene sa vad cum se ascunde

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

na.....................nu ma joc asa
aseara repede am intrat sa va caut, ca nici nu mai aveam in bara pufuletii.........vad ca e ziua lui miremia, cuscra mea si m-am apucat tot asa repede de urat cautat poze si alte cele............si cand colo vad ca mesajul meu e nicaieri...............................................
ooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff

miremia, vin cu intarziere cu urarile..............
sper sa mi le primeesti cu drag......de la mine si de la Ivan

Sa fii fericita si sa ai parte de toate lucurile bune din lume!!!!!!!!!!!!!
Sanatate si tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.flowersacrossamerica.com/flowers/products/HBB.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_3_2FCxXqZPQ/TGLevyIkbDI/AAAAAAAAPoA/cB8BO5705Q4/s1600/Golden-Champagne-Birthday-Greeting-Cards.gif

http://www.songlegacy.com/images/LyricSheets/BirthdayWishesLyricsCustom440.jpg

p.s.
aha.nu mai intrasem de mult si imi cerea parola ...................hmmmmmmmmmmm

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Xela, Simply imi mai spuneti si mie o data cum se numeste exact lego-ul cel moale? Multumesc anticipat!

www.bebebliss.ro/clementoni-cuburi-moi-micky-clemmy-p-1805.html" target="_blank">despre astea ar fi vb

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Acum mi-ai dat de lucru si nici nu ma pot hotari ce-mi place mai mult din gama clemmy. Xela cam cat sunt astea in magazinul de care ziceai? Oricum e lucru hotarat, ii trimitem scrisoare mosului pt un set.

in jur de 50 lei o cutie cu cuburi simple fara personaje (eu ptr astea o sa optez). am vazut ca au si in real ca stiu ca ajungi destul de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Am fost ieri seara o tura prin Afi sa-i cumpar cadou lui Andreea de Sf Andrei. Nu am gasit ce cautam si pana la urma tot pe net am comandat. Era jale, cred ca a inceput nebunia de sarbatori .

Alexutza / MP - stati inai sa vedem cum se concretizeaza cu indemnizatia si pe urma mai vedem. Poate scapam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am fost ieri seara o tura prin Afi sa-i cumpar cadou lui Andreea de Sf Andrei. Nu am gasit ce cautam si pana la urma tot pe net am comandat. Era jale, cred ca a inceput nebunia de sarbatori .

Alexutza / MP - stati intai sa vedem cum se concretizeaza cu indemnizatia si pe urma mai vedem. Poate scapam .

Neata!

Xela, am trecut si noi prin Afi aseara si-am ramas socati....am gasit loc de parcare numai la ultimul etaj al parcarii, ala neacoperit, deasurpa magazinului
Ne-am uitat si noi la cuburile moi, sunt tare interesante. Parca erau 57ron in magazinul Lego. Tot acolo are mingiuta de la vtech care canta"move and crowl ball" cu 82 sau 83 ron in limba romana...imi place tare mult....poate de ziua Maiei, daca reusim...

Ruxita, vad ca organismul meu e de gashca si scapa de kg, incetisor, fara ca eu sa fac alt efort decat acela de a nu manca pana pic lata...dar mananc de toate, atat cat vreau, in limitele bunului simt(recunosc ca o juma de tava de prajitura sau pizza nu sunt de bun simt, dar se intampla rar, rar)

Multa sanatate pufilor bolnaviori

Ratusca, esti tu draguta, nu-s chiar asa slaba, nici vorba....si mereu cand o vad pe cumnata mea care e o frumoasa si o slabuta vreau sa mai slabesc un pic recunosc ca are cu 6 ani mai putin decat mine, nici un copil, dar nu se pune

Oani, ce mai faceti? Ce face blondinul nostru preferat?

MP, Alexutzza, eu nu vreau sa ma gandesc ca ar fi posibil sa adopte astia asa ceva....nu cred ca vor reusi...sper

sa aveti o zi linistita

Mergi la inceput