Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 4
xela_07 spune:
raspund si eu cum imi aduc aminte ....
Lillo - eu zic sa ne spui ce te framanta pe mail asa cum a sugerat si Lorex, poti sterge mesajul pe urma. Sper ca totul sa se fi rezolvat intre timp ....
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 si eu pe aici. multumim de urarile de bn sper sa il ajute pe piciul meu. noi asteptam sa vina asist la injectie, sunt treaza de pe la 3 ca a facut temp. normal cand ar trebui sa nu mai faca temp? deja asta a 6 injectie. chiar nu ma pricep. iam dat ibalgin si sosetele cu otet si sia revenit. are in gat acolo incetia daca ii pot zice asa dar el nu stie sa tuseasa tare sa se rupa de acolo. dece multa sanatate lui jijel. si pt rosu in gat nu ii dai nik ai zis? doar antitermice pt temp nu? mie dct miar fi dat imediat antibio. MP eu nici nu vreau sa ma gandesc ca r trebui s aincep munca la un an. in primul rand ce fac eu cu bebe? la mn in oras sunt 2 crese care au nicte conditii deplorabile, o infirmiera la 30 copii, ii lasa uzi, namancati, tipa la ei, am o preitena care a inceput munca mai devreme de nevoie si a incercat la ambele in timp, copilul numai bolnav, slabise... nici nu vreau sa ma gandesc ce fac eu cu bb? si la 2 ani nu stiu ce voi face dar va vaea 2 ani, e mai mare e altecva. cum a zis si miremia poate no fi dracul chiar atat de negru. haircut roseola infantum e boala gen pojar? adik boala a copilariei? simply si noi ne bcucuram de tn ca avem mulet de invatat de la tn, vii cu sfaturi utile pt care iti multumim. si pt imbartisarea de grup. de fapt eu am avut si am ceva de invatat d ela fiecare. gata va las a venit asist Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Myky, sanatate mult lui Cata, mititelul de el
Febra ar trebui sa scada cam la 48 de ore de la inceperea antibioticului, cel mult.
Da, roseola e o boala a copilariei.
Mult rabdacol, mami
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity Multumesc pt cuvinte si inca o data multumesc pt primire in grup,imi place sa va citesc,sa va scriu,face parte din viata mea,regret ca nu v-am cunoscut mai repede,sper sa fac parte in continuare din acest grup,sa ne bucuram impreuna de ce va urma Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor." Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |
si eu ma bucur ca te-ai alaturat grupului. Te citesc mereu cu placere si va indragesc pe amandoua
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g am 2 stelute!....dar nu stiu cum sa ma intitulez....vad pana maine, noaptea sfetnic bun. a, nikole mersi de raspuns! mama unui pui...Stefan |
Felicitari mamica de ochios!!! Ia sa vad...cum te intitulezi? La mine a fost mai greu, am schimbat o data titulatura pana sa fiu "inspirata"
de Yannis
Nik0le spune:
Neatza! Multumim pt cafea myky! Bietul pui... injectii... Sanatate multa!
Lillo, n-am stiut ce sa-ti spun ieri, mi se pune un nod in gat numai cand imi amintesc "gustul" depresiei, sper sa nu fie cazul de asa ceva la tine... Multe .
MP, alexutzzza, mi-e si mie groaza de ce vor astia sa faca, nici nu vreau sa ma gandesc, aseara chiar o dadusem in anxietate pe tema asta...
xela, haircut, plimbaretelor! Ce mi-ar placea si mie o sesiune de cautat cadouri prin mall... Din pacate timpul si bugetul sunt doi factori care se opun unei astfel de activitati... Si dorinta mea de a slabi tot in motive de buget isi are sursa, pentru ca asa as face economie si la mancare si la haine...
miremia, nici eu nu m-am uitat la torturile tale... Incerc sa slabesc.
Le rog pe fetele care n-au intrat inca pe mailul comun sa o faca si sa citeasca nitel ce se intampla p-acolo, io m-am trezit abia azi dimineata. Lorex, n-am gasit mesajul tau, l-ai sters?
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui ana_g am 2 stelute!....dar nu stiu cum sa ma intitulez....vad pana maine, noaptea sfetnic bun. a, nikole mersi de raspuns! mama unui pui...Stefan |
Felicitari pt stelute
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! Multumim pt cafea myky! Bietul pui... injectii... Sanatate multa! Lillo, n-am stiut ce sa-ti spun ieri, mi se pune un nod in gat numai cand imi amintesc "gustul" depresiei, sper sa nu fie cazul de asa ceva la tine... Multe . MP, alexutzzza, mi-e si mie groaza de ce vor astia sa faca, nici nu vreau sa ma gandesc, aseara chiar o dadusem in anxietate pe tema asta... xela, haircut, plimbaretelor! Ce mi-ar placea si mie o sesiune de cautat cadouri prin mall... Din pacate timpul si bugetul sunt doi factori care se opun unei astfel de activitati... Si dorinta mea de a slabi tot in motive de buget isi are sursa, pentru ca asa as face economie si la mancare si la haine... miremia, nici eu nu m-am uitat la torturile tale... Incerc sa slabesc. Le rog pe fetele care n-au intrat inca pe mailul comun sa o faca si sa citeasca nitel ce se intampla p-acolo, io m-am trezit abia azi dimineata. Lorex, n-am gasit mesajul tau, l-ai sters? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
nu, cum sa=l sterg...chiar ma gandeam daca nu am fost "prea radicala"
edit: am verificat, e acolo..
Ruxita spune:
citat din mesajul lui haircut Ruxita, vad ca organismul meu e de gashca si scapa de kg, incetisor, fara ca eu sa fac alt efort decat acela de a nu manca pana pic lata...dar mananc de toate, atat cat vreau, in limitele bunului simt(recunosc ca o juma de tava de prajitura sau pizza nu sunt de bun simt, dar se intampla rar, rar) |
... si al meu a fost ... odata... dupa prima nastere mi-am revenit la silueta perfecta de dinainte de sarcina in mai putin de 2 luni. Dar odata cu varsta... cand ai o varsta... dar felicitari pentru organismul de gashka!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
daaa, multumim!!!! Si eu ma bucur tare ca te "cunosc" mami de fetita finuta |
Subscriu
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Nik0le spune:
Lorex, ma scuzi te rog, pe langa faptul ca-s grasa si am Alzheimer, mai sufar si de miopie... Gasit, citit, aprobat. Ce mai face bobita?