Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Am de recuperat capitolul trecut si acesta dar am intrat sa multumesc pt urari si sa fac cinste. Azi facem 10 lunitze. Am bajat mare deja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi in rest suntem bine, am scapat de durerea de la dintisor insa de atunci nu prea mai vrea mancare solida, in schimb vrea laptic la greu. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
teomultumim de cinste

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
neata buna
sarumana de cafea decenuela
e un frig aici...brrrrrrrrrrrrrr...s-a anuntat ninsoare zilele astea...
simply,unde esti?
ruxita,sa-ti traiasca voinicul

danasor 
sanatate pufuletilor!

spor la invatat mamicilor harnicute!

yasmine,cum e mara?mai tuseste?

mami de
Alex si
Radu
Ruxita spune:
roxy, tomaca, alexa, MP, cris.d -
si eu care asteptam sa-mi ziceti ca am un ditamai bebeloiu si voi ati remarcat doar ca e frumusel... bine, e si frumusel de n-are pereche. Si da, l-am tuns, am vazut ca avem si baietei-fetite cu chica in ochi sau prinsa cu elastice, cleme... ii pastrati pentru motz, turta? Eu l-am tuns fara mila!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
LML Teodor!
Asteptam cu interes tortul aniversar!
livia1980 spune:
Buna dimineata!la amiaza...
Fiu-meu se invarte pe aici cu premergatorul...si chiuie si tipa de mama mama!Ce ma bucur ca e fericit!![]()
Sanatate pufisorilor bolnavi!
Cat ii lasati voi in premergator?Odata si total intr-o zi?
LML TEO !multi ani frumosi!
Acum plimba telescopul lui tati prin casa...

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
myky791 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel BEA, ![]() ROX Y cum a fost?a mai stiut tati rolul? ![]() mykycum mai e puiul?febra? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
mia facut si azi noapte febra. intruen fel e bn nu? inseamna ca lupta corpul cu infectia. lupta impreuna cu antibioticul. iam dat sosetutele cu otet si ibalgin si sa linistit.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata!la amiaza... Fiu-meu se invarte pe aici cu premergatorul...si chiuie si tipa de mama mama!Ce ma bucur ca e fericit! Sanatate pufisorilor bolnavi! Cat ii lasati voi in premergator?Odata si total intr-o zi? LML TEO !multi ani frumosi! Acum plimba telescopul lui tati prin casa... ![]() ![]() mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Beb nu prea sta in premergator, sunt zile cand nu-l pun deloc... in general cam 5-10 min. cand ma duc sa duc carutul jos la parter, cand merg la baie si il las pe hol si el se plimba in mare viteza cu premergatorul (parca ar fi pe role)... in rest, se tine de premergator si merge cu el prin casa, dar din exterior ca si cum ar impinge un carut de cumparaturi (sa zicem)... nu-l pun deloc in tzarc, nu-l tzin in premergator - e o politica mai globala - sa nu ingradesc libertatile copilului.
myky791 spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Neatza! ... rasfoind albumul cu poze am dat peste niste poze chiar haioase pe care vi le propun spre vizionare! Sotul zice ca e o poza ireala (ca proportii)... iar un coleg de-al meu mi-a zis ca am un copil imens (asta dupa ce s-a jucat un pic cu el)... priviti si dati-va cu parerea. http://picasaweb.google.com/oxanagh/DropBox?authkey=Gv1sRgCIWttc-b1snAFw&feat=directlink (pozele cu beb infofolit in prosop) plus un supliment video cu beb cantand la muzicuta... va rog faceti abstractiune de chilotii care-mi ies din pantaloni si de burta-mi care da peste margini, nu m-am uitat in oglinda inainte de sesiunea de shooting... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
eu zic ca e u copil normal, nu mi se pare imens. videoclipul este mai recent? parca sa mai schimbat la fata, nu are alura de bebe, are de baietel scump. sa fie santos
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
mia facut si azi noapte febra. intruen fel e bn nu? inseamna ca lupta corpul cu infectia. lupta impreuna cu antibioticul. iam dat sosetutele cu otet si ibalgin si sa linistit. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
teoria zice ca nu trebuie combatuta febra mai mica de 38,5 care e un semn bun ca organismul lupta cu boala... ca nu trebuie administrate nici antitermice la faza asta.
myky791 spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Am de recuperat capitolul trecut si acesta dar am intrat sa multumesc pt urari si sa fac cinste. Azi facem 10 lunitze. Am bajat mare deja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi in rest suntem bine, am scapat de durerea de la dintisor insa de atunci nu prea mai vrea mancare solida, in schimb vrea laptic la greu. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
multumim de cinste.
lml teo cel cu ochi albastri

Ema, my lucky 13 si
Ana