Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
gratiana77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Salutare! Mire, exact la asta ma gandeam si eu aseara, anume ca o lege nu poate fi aplicata retroactiv. Insa, daca s-ar aplica doar de acum inainte, eventualele economii ale statului roman s-ar concretiza de-abia peste un an, in ideea ca de acum incolo mamicile stau doar un an acasa (sau in fine, noua perioada ). Si cum pron buget cica suiera vantul, ma gandesc ca vor sa gaseasca o formulare prin care sa aplice reglementarea si actualelor mamici in concediu de maternitate, altfel nu au facut nici o scofala... FMI-ul gafaie acum in ceafa lor ![]() Editez sa spun ca sper din tot sufletul sa ma insel! Ratusca mami de Imparat (2010) |
O lege nu poate fi aplicata retroactiv? Teoretic, da.Sau cel putin asa am invatat la scoala ca numai cele mai favorabile pot retroactiva. Daca imi aduc eu bine aminte. Daaaaaar.... traim in Romania si la noi totul e posibil asa ca nu m-as mira sa ni se aplica si noua daca va exista o lege cu reducerea perioadei.
lucia2000 spune:
Salutari fetele
Am de recuperat capitolul trecut si acesta dar am intrat sa multumesc pt urari si sa fac cinste.
Azi facem 10 lunitze. Am bajat mare deja
.

Noi in rest suntem bine, am scapat de durerea de la dintisor insa de atunci nu prea mai vrea mancare solida, in schimb vrea laptic la greu.
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Am de recuperat capitolul trecut si acesta dar am intrat sa multumesc pt urari si sa fac cinste. Azi facem 10 lunitze. Am bajat mare deja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi in rest suntem bine, am scapat de durerea de la dintisor insa de atunci nu prea mai vrea mancare solida, in schimb vrea laptic la greu. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Neata!
LML Teo

Ms de cafea, Dece!sanatate multa jijelului!
danasor spune:
Neata si de la noi, luam o guritza de cafea, multumim decenuela
, incet, incet ajung la o cana intreaga dimineata caci observ ca nu o afecteaza, in sensul sa o agite.
In sfarsit mi-am rezolvat si eu laptopul ca era plin de virusi si facea si ditamai temperatura
, ca pana acum ma chinuiam sa va citesc de pe telefon , ce sa mai zic de raspunsuri..
Nikole multi
, sper sa reusesti ce ti-ai propus , in leg cu slabitul, daca tu crezi ca asa e bine pt tine
Micki esti draguzta tare cu noua tunsoare 
Miremia ce frumos cadou ai primit de ziua de la Mara
, imi inchipui cum te-ai topit toata; a mea a vazut zilele trecute o poza cu taica-su pe tel si a zis tea-tea sa o mananc nu alta ![]()
Pupam pufuletzii bolnaviori sa fie mai bine 
Myky cum ii face injectii intramuscular? astea dor foarte tare, intravenos is mai usor de suportat, sa va faceti repede bine 
si noi avem cuburi lego moi de la Clemy, dar le-am luat de la Diverta si cred ca destul de scump, am dat 70 Ron pe o cutie de 20, dar se joaca cat de cat cu ele, cel putin le scoate din cutie si la pune la loc sau strica ce construiesc eu cu ele;
i-am luat cadou de mos, dar l-am si desfacut deja ofc, masinuta de la www.chicco.ro/produse/sugar-3/jucarii-20/promotie-masinuta-4-in-1-9-luni-1152.html" target="_blank"> chic , demult pusesem ochii pe ea, dar acum e si la promotie si sunt super multumita de ea, iar Anastasia deja merge cu ea, impinge singura cu piciorusele.
ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele Am de recuperat capitolul trecut si acesta dar am intrat sa multumesc pt urari si sa fac cinste. Azi facem 10 lunitze. Am bajat mare deja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi in rest suntem bine, am scapat de durerea de la dintisor insa de atunci nu prea mai vrea mancare solida, in schimb vrea laptic la greu. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
LML Teo
multumim de tratatie mamico

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
danasor spune:
LML TEODOR!!!

mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui miremia Livia, alicredo de urari! Sper din suflet sa nu fi sarit pe nimeni, ati fost foarte dragute.LML pufilor de astazi! ![]() ![]() Myky Mara face bine, multumesc de intrebare. Azi parca nu a mai tusit dar si eu am uitat sa-i mai dau o doza de oscillo. Prepelitzeala aia incepe sa-mi faca cu ochiul.Alexa da, da. Sunt tare draguti pufii astia cum le fac ei pe toate legate. Tare mi-e teama ca Mara ramane ultima din grupul nedintosilor. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
te rog sa nu ne omiti

mami de
Alex si
Radu
xela_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
te rog sa nu ne omiti ![]() ![]() mami de Alex si Radu |
Si C stirbuletz si cu Dariutza daca nu ma insel ...
Ayanna zicea ca astia de le ies dinti mai tarziu sunt mai destepti
.
rox_y spune:
LML TeodorMultu' de tratatie
31.12.2009 Roxi
de Diana
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rox_y
Azi e. In seara asta de la 7 jumate. noi intram cam pe la 9 jumate 31.12.2009 Roxi de Diana |

mami de
Alex si
Radu

Yannis
). Si cum pron buget cica suiera vantul, ma gandesc ca vor sa gaseasca o formulare prin care sa aplice reglementarea si actualelor mamici in concediu de maternitate, altfel nu au facut nici o scofala... FMI-ul gafaie acum in ceafa lor 
Prepelitzeala aia incepe sa-mi faca cu ochiul.
Ana