Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mda, ce recuperare ca deja tipa si bate in tablia de la patut...asta e pasul 1 spre atentionarea mamei(adica je) ca el se plictiseste...apoi se pune pe urlat

asa, rapid din ce am citit

am ratat ceva aniversari asa ca spunem si noi LML si LMA pufuletilor si mamicilor, sa fiti fericiti deopotriva

vad ca inca sunt copilasi bolnaviori asa ca le transmitem multa sanatate, sa se faca repede repejor bine

s-a vorbit si de sanie...vreau si eu una pentru Dragos dar inca nu am gasit ceva acceptabil la pret...cautam...musai anul asta il duc la sanius

si binenteles ca nu se putea evita si subiectul pentru care am fost eu ieri oleaca in butoi, scaderea perioadei CIC-ului...eu stau si ma gandesc daca ei adopta legea asta peste noapte eu ce fac cu puiul? La cresa unde mai gasesc locuri in ianuarie? Plus ca el ziua are 2 reprize de somn, adoarme doar in bratele mele leganat usor sau mangaiat pe cap, e inca pe LP, daca le da lapte de vaca pe acolo...of...j-de mii de intrebari, nu il mai vad decat seara 3-4 ore, greu...

dar gata, ma abtin ca iar ma enervez...

o zi frumoasa sa aveti, la noi se preconizeaza ceata din cate vad eu pe geam desi in we a fost foarte frumos, am stat toata ziulica pe afara

edit: vreo 2 litere mancate, mi-e foame clar
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna de dimineata!
beau si eu o cafea cu voi......multu decenuela

multumesc pentru mesajul de pe mail sa intru sa zic de noi....am mai scris zilele trecute...nu am disparut de tot...eu sunt oana gutue.....

lml teodor
lml pufilor de ieri de alaltaieri

pufuleti bolnaviori jijelul,catalin,bobita toti pufuleti bolnaviori si sanatosi noi tot ca ne-a fost dor de ei

la multi ani de casnicie miki esti foarte frumoasa si eleganta..am vazut pozici

felicitari yannis pentru mama si ca suntem liber sa ne miscam cum ne place

felicitari si delfinutei pentru mam si miremia pentru asa o zi frumoasa

am citit numai putin atat imi aduc aminte
sper sa nu fii incurcat borcane si sa gresesc

ia sa mai citesc din urma ca nu imi place asa sa nu mai stiu de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BEA,
ROX Y cum a fost?a mai stiut tati rolul?
mykycum mai e puiul?febra?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
... rasfoind albumul cu poze am dat peste niste poze chiar haioase pe care vi le propun spre vizionare! Sotul zice ca e o poza ireala (ca proportii)... iar un coleg de-al meu mi-a zis ca am un copil imens (asta dupa ce s-a jucat un pic cu el)... priviti si dati-va cu parerea.
http://picasaweb.google.com/oxanagh/DropBox?authkey=Gv1sRgCIWttc-b1snAFw&feat=directlink (pozele cu beb infofolit in prosop) plus un supliment video cu beb cantand la muzicuta... va rog faceti abstractiune de chilotii care-mi ies din pantaloni si de burta-mi care da peste margini, nu m-am uitat in oglinda inainte de sesiunea de shooting...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!
... rasfoind albumul cu poze am dat peste niste poze chiar haioase pe care vi le propun spre vizionare! Sotul zice ca e o poza ireala (ca proportii)... iar un coleg de-al meu mi-a zis ca am un copil imens (asta dupa ce s-a jucat un pic cu el)... priviti si dati-va cu parerea.
http://picasaweb.google.com/oxanagh/DropBox?authkey=Gv1sRgCIWttc-b1snAFw&feat=directlink (pozele cu beb infofolit in prosop) plus un supliment video cu beb cantand la muzicuta... va rog faceti abstractiune de chilotii care-mi ies din pantaloni si de burta-mi care da peste margini, nu m-am uitat in oglinda inainte de sesiunea de shooting...

ei da..asa face si al meu tooata ziulica, nu stiam cum sa explic asa ca nu am mai zis deloc
e de ajuns sa incep eu ca imediat baga si el, face si singur de multe ori

ms ca ai explicat tu ce-i cu muzicuta nici sa ma bati si nu ma gandeam la astfel de explicatie

si ca sa ma laud in continuare de cioara ce sunt de curan Dragos face si "ca calu", scuzti cacofonia
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Neatza!

E mare, adik are fata de baietzel, nu de bebe. cu parul ala frezat si ondulat. are si talent la muzicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Neatza!

Super haios!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BEA,
ROX Y cum a fost?a mai stiut tati rolul?
mykycum mai e puiul?febra?

Azi e. In seara asta de la 7 jumate. noi intram cam pe la 9 jumate

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!

Sar'na de cafeluta Decenuela , ma servesc cu una mareeeeeeeeeeee, ca sunt chiauna rau de tot.

LML Teodor!!!

P.S.: Am trimis si eu mail

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Am uitat...neatza!

Multu' de cafea decenuela

Ruxita baietelul tau e foarte dragut si stie sa cante si la muzicutza

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput