Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 15
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 micki mica esti o mamica frumoasa si o sotie si mai si. puiului meu au inceput sai curga mucisorii, stranuta intruna, banuiesc ca isi da drumul infectia din gat de acolo. maine dim ne ducem la dct sa vedem ce si cum. tot baga manuta in gurita simte el ca are ceva in gat acolo sil deranjeaza. sper sa nu ma faca temp, ca am inceput ij=njectiile d evineri seara si se fac 48 ore, parac asa a zis haircut ca ar trebui sa nu mai faca temp. eu chiar nu ma pricep la chestiile astea medicale. va las o noapte buna va doresc. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Merci! Tre' sa ma mentin verde, ca asa patesc daca mi-am luat barbat mai tanar!
Sanatate puiului si veste bune de la dr!

Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Ruxita votez si eu cu tunsoarea lui Miki_mika! si cu micul pianist! E cineva de vocatie pianist in familie? AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Merci!
Vocatie de pianist...din partea mea io si frate-miu la acordeon
Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Da, vote si eu tunsoarea lui Micki_mica, sa-ti fie de bine, tare frumos te prinde! ![]() Ratusca mami de Imparat (2010) |

Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui alicredo micky sa va fie de bine tortul...si dintii....si casnicia...si freza....tot...ce mai! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |
Multumim pentru urari! Dorim sa fie toate casniciile cel putin la fel de fericite ca a noastra!

Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui simplicity wooooow cat am de recuperat,nici sa schimb motto-ul nu am timp....sa vad cat ma tin bateriile Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor." Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |
Ia uite, cine e la schimbul 3!
Asa e cand e urat pe afara! Imediat se umplu paginile!
Eu am reusit sa recuperez de la pag2. Si ceva mai in urma.
Spor la recuperat.

Kiti
de
micki_mica spune:
Eu am culcat baietii si am zis ca ma bag la invatat. Dar acum mi-s franta si nu am invatat nimic.
Noutati? Kiti a invatat sa faca "pa-pa" si sa dea cu piciorul in mingie. Mingia o luasem pt noi, astia mari, sa bagam un tenis cu piciorul in parc, dar nu am apucat, asa ca e a lui acum. E jucarie pt "in casa". Asa e cand nu ai bibelouri! Inveti copilul la prostii!
Nasa lui e cat pe ce sa nasca...azi a incheiat 37 saptamani. Eu cred ca maine-poimaine incepe nebunia si la ea. Cine isi mai aminteste, cand incepe o usoara sangerare, incepe colul sa se deschida? Cat mai poate sta acasa? Ea vrea sa nasca prin cezariana. Musai. Si dr i-a zis ca daca se declanseaza nasterea naturala, nu ii mai face ceza. La mine s-a dus dopul si la 11 ore, dupa aceea, a iesit piticul. Dar eu am vrut naturala...
Om vedea! Parca nasc eu...
Bag niste exercitii, ca sa adorm cu sufletul impacat.
Ca sa zic "am invatat ceva ieri"
.
Kiti
de
Miki
decenuela spune:
netza fetili...o cafelutza fierbinte...ca tot e urat afara..
miki dar ai av ceva spor aseara....si frumoasa, si k o tunsoare super...si fericita...si maritata....si optimista...o doamne...am ceva palpitatii la ranza...
...sa dea domnul sa fie tot asa..lucrurile marunte fac viatza frumoasa
cu hidratarea la jiji e cam problematic atata vreme cat nu prea vrea altceva decat tt...mucii n-i curg...dar are haraiala, asa parca in gat..iar cu tantum..e grele dom'le nu ma lasa sa ma apropii..profit cand plange sau..nici nu mai stiu cum...sper sa se faca bine
in leg cu saniutza...cik mai are 3 rosii...ne-a adus-o aseara pe ultima albastra iar jiji a fost extaziat...il plimbam pe pat :))....sta f bine in ea si la fund are ceva de lipit sa nu alunece si si tine si de frig.
e treaz si vrea atentie....va pup
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza fetili
mama mama ce spr la scris ati avut in we...si eu care credeam ca nu or sa fie prea multe pagini de recuperat
dece multu de cafea, imi pun si eu una si ma bag la recuperare acum cat nu isi da seama Dragos ca e singur in camera in patut![]()
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
cris.dogarel spune:
mneatza![]()
DECENUELA, saru de cofi. merge tare bine pe vremea asta.Imi pare rau ca jiji e bolnavior si nu doar de dintzi, dar imi pare bine ca are o mami cu atitudine superrr
.Face cat toate medicatziile
. PAi, sa vina zapada, nu? cand ai timp da si mie un pm cam cum e cu okaziile, pls
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
cris.dogarel spune:
nu prea am recuperat cum trebe....dar sa vedem:
MICKI e "pastilutza" de optimism zilele astea pe aici.si bella, multumim, mami...
ALEXUTZZA, elc-ul e din romanica?fain de tot...
MIMA, faaaina zi.
MP, am vazut ca faci sarituri, scurte, ce-i drept, in butoi...cred ca e si prima data cand aud la tine...sa fie ultima
. eu am stresul cu "un an" de concediu, nu sunt/suntem pregatite de intarcare, munca,bona/cresa, etc dar daca pot lua fara plata inca un an, e ok...
pufilor de zilele astea
....sa cresteti mari, sanatosi si iubaciosi 
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana