Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 14
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Micki cum sa prestezi la curatenie? E duminica si in plus si sarbatoare importanta. E si maine o zi.....Daca era vb de curatenie virtuala scuze.Ziua mea de ieri a fost perfecta. N-am zis nimic pt ca nu vroiam sa supar fete care nu-s chiar vesele perioada asta. Am fost la salon, facut manichiura, pensat, tuns (cam scurt, dar creste el), coafat. M-am simtit f f bine plus ca mi-a facut baiatul de la spalat un masaj la scalp ![]() ![]() Cand am venit acasa am gasit un pui fericit care se juca in liniste. Pe seara am iesit la restaurant in 3 si Marei i-a placut. Nu mai fusese la restaurnat, doar la terasa. A baut apa din sticla, a mancat o coaja de paine si a socializat cu 2 copilasi. Pt mine chiar a fost o aniversare speciala, ma bucur din suflet ca mi-a dat Dumnezeu asa un sufletel sa ma bucure.Ma cheama.... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumesc pentru atentionare! Am fost cuminte si am mancat peste! Ca tot a fost dezlegare!

Frumos ai petrecut!
Imi place tonusul povestirii tale! Bravo! Asa mai da! Sa te tot relaxezi! Pe cand un masaj? Ca Mara pare a fi de gashca si te lasa. Va intelegeti voi, ca intre fete!
Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Cuscra, sa-ti fie de bine tunsoarea, esti frumoasa rau, maica! De tort nu mai zic nimic, cred ca am pus un kil numai uitandu-ma. Iar Kiti, Kiti... ![]() de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Cusca, cuscra! Merci! Lasa, lasa ca stiu ca mioapa, Alzheimer, grasa...astea-s ca in bancul ala "barbos, pletos - agent secret"
. Cin-te vede nu zice ca acolo s-a ridicat palat pentru 2 printese ...Tortul a fost executat! Pe asta l-am dat gata in 48 ore. Pe anteriorul in 24. Numai noi 2. Io si victima mea (sotul care vrea sa slabeasca
Kiti...creste cu titi in gura. Seara am inceput sa ii dau LP, ca titi nu mai e. La cat sta toata ziua cu gura dupa mine. De la asta sa i se traga?
Irinuca! Si pe mamica ei!Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui miremia Micki imi place tunosarea ta, iti sta bine. ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Merci, merci!
Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Salutare fetele... Eu am o clipa de ragaz in asteptarea musafirilor...asteptam niste prieteni s-o punem de-un gratar de peste. M-am uitat acum pe pozici cu KITI si mami lui cea frumi... Iti vine foarte bine tunsoarea, esti frumusica foc...si tortul arata yamiii . MIREMIA...foarte fain cum ti-ai petrecut ziua, asa si trebuia! Ar fi frumos sa ne permitem momente din astea mai des, nu doar la ocazii speciale. Sa ne arati si noua fotografii cu noul look...sunt convinsa ca arati super. Abia astept sa te vad! Multumesc pentru sfaturile cu laptopul...il aspirasem deja asa prin gura de aerisire, dar de desfacut nu pot pentru ca e inca in garantie. Cred ca cea mai buna solutie e sa-mi iau un cooler pad sau cum s-o fi chemand ala, pentru ca are aerisirea dedesubt si probabil nu are suficient loc de ventilatie. Acum am improvizat niste picioruse ca sa-l tin ridicat, dar e naspa ca nu mai pot sta cu el pe brate ca se infierbanta imediat. Si eu m-am tuns ieri, cam cu strangere de inima pentru ca am asteptat foarte mult sa-mi creasca parul, ca mie-mi place parul lung, dar cred am luat decizia buna pentru ca imi cadea cumplit. Eram cam dezumflata dupa ce-am iesit de la coafor, dar tati tot tine sa ma incurajeze si-mi zice ca acum sunt 'si mai buna'. .. Ma solicita zgubi...si-a aruncat toate jucariile din patut si acum tipa dupa ele...dar se miauna asa alintat si revendicativ...smecherila mare, pentru ca le arunca doar pentru a-mi capta atentia ca stie ca ma duc sa i le dau inapoi. ioi, ioi ce sa ne mai joace pe degete... revin... |
Merci, merci! Pare ca e vremea tunsului! Ceva poze? Sunt convinsa ca iti sta bine! Ai trasaturi frumoase si nu cred ca are cum sa iti pice vreo tunsoare aiurea!

Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui danasor Imi pare tare rau sa aud de pufisorii bolnavi, din pacate si noi ne-am confruntat cu un virus urat tare de la care am facut complicatii si anume otita =AB . Dar am reu#351;it si am trecut peste perioada gri si am f#259;cut si o iesire la munte s#259;pt#259;māna trecut#259; , cu spa si toate cele de relaxare. Acum ii dau preventiv oscilo unul pe s#259;pt#259;māna si īncerc sa o feresc cāt pot sa īntre in contact cu persoane str#259;ine, mai ales ca m-a speriat dr. ORL ca dac#259; revine otita nu mai scap#259; de internare. pui mic |
Sper sa nu ajugenti la recidiva! Bravo pentru iesire!

Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Am uitat sa va zic ca de 3 zile incoace zice si Yannis MAMA intr-un final!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si ieri ne-a crapat si al doilea dintishor de jos!!! ![]() ![]() avem 2 dinti jos!!!Si Yannis merge de joi-vineri cu antepremergatorul!!! Chiar merge singur prin casa tinandu-se de antepremergator! E mai nasol ca acum ajunge pe sus pe la rame foto si alte decoratiuni, dar e asa haios si fericit de noua lui perspectiva si libertate! Si chiuie de bucurie ![]() de Yannis |
Uraaaa! Uraaaaa! Uraaaaa!
Si "mama" si dintisor si libertate de miscare!

Cred ca e numai o chiraiala pe el!
Felicitari mamico!

Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui rox_y Salutaree Felicitari Alexutzzza pt MAMA Noua ne-a mai iesit un dintisor (adica un colt) dar culmea in loc sa ne iasa jos ne-a iesit sus (avem un dintisor jos si acum si unul sus)..este normal? Nu ar trebui sa iasa 2 jos si apoi 2 sus..si restu? Dragutza de ea stie sa arate cu degetelul dupa diverse jucarii si pe unele chiar le ia in mana cand o intreb unde e cutare jucarie. Si acum sa ma laud putin 31.12.2009 Roxi de Diana |
Cat de frumos!
Abia astept sa aflu cum a fost! 
Kiti
de
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui miremia Aseara cand se catara pe canapea sa ajunga la tzitzi a spus "mam". Eu m-am bucurat, tati a zis ca el nu a auzit ![]() . Azi cand o imbracam sa iesim dupa apa m-a certat asa: "mama mama mam" ![]() ![]() ![]() Deci n-am primit cadou un dinte dar si un "mam" este minunat. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

vorbareata mica!Cand papa Kiti la san si moramaie cate ceva, pe limba lui, satisfacut, la ea ma gandesc!
Kiti
de
simplicity spune:
wooooow cat am de recuperat,nici sa schimb motto-ul nu am timp....sa vad cat ma tin bateriile
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti micki_mica iti sta super noua freza ![]() ![]() parca vad ca si miremia si ayanna sunt citez"si mai bune ca pana acum"![]() ![]() ![]() mami de Alex si Radu |
Multumesc, multumesc!
A batut vantul prin pletele noastre, se pare... Si e de bine!

Kiti
de 

de
Isabela si
Irina (februarie 2010)