Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ioanact bine ai revenit la noi pe forum...! daca bine vade greu cu 2... ce-ti fac fetele? te pup!

Caius si David

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Multumesc!
E greu cu 2.
Bine, Ioana a invatat azi sa deschida frigiderul.
Tocmai ce va povesteam ca asta faceam si eu cand eram de varsta ei.
Aveam tb la frigider si ei i s-a pus pata pe ketchup si l-a luat din frigider. Si-a luat si getuta cu care merge la gradinita si si-a scos prosopelul sa pape fata.
Mai mult se juca.
De-acum trebuie sa stam cu ochii pe ea.
Dupa amiaza a fost m lejer ca venise si sotul acasa.
La 14 s-au trezit, amandoua.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Am trimis mail pana la urma. Multumesc mult de sustinere! Astept repy daca aveti timp si chef sa cititi toata placina aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ioanact bine ai revenit la noi pe forum...! daca bine vade greu cu 2... ce-ti fac fetele? te pup!

Caius si David

te iubim puiule....!!!

Multumesc!
E greu cu 2.
Bine, Ioana a invatat azi sa deschida frigiderul.
Tocmai ce va povesteam ca asta faceam si eu cand eram de varsta ei.
Aveam tb la frigider si ei i s-a pus pata pe ketchup si l-a luat din frigider. Si-a luat si getuta cu care merge la gradinita si si-a scos prosopelul sa pape fata.
Mai mult se juca.
Te-acum trebuie sa stam cu ochii pe ea.
Dupa amiaza a fost m lejer ca venise si sotul acasa.
La 14 s-au trezit, amandoua.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

eu acuma vad ca ioana are numa 3 ani aproape!....eu am crezut ca e mai mare!am citit ce peripetii au mai facut!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Am trimis mail pana la urma. Multumesc mult de sustinere! Astept repy daca aveti timp si chef sa cititi toata placina aia...

ai un reply, poate nu foarte inspirat, dar sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Livia, alicredo de urari! Sper din suflet sa nu fi sarit pe nimeni, ati fost foarte dragute.

LML pufilor de astazi!

Myky Mara face bine, multumesc de intrebare. Azi parca nu a mai tusit dar si eu am uitat sa-i mai dau o doza de oscillo. Prepelitzeala aia incepe sa-mi faca cu ochiul.

Alexa da, da. Sunt tare draguti pufii astia cum le fac ei pe toate legate. Tare mi-e teama ca Mara ramane ultima din grupul nedintosilor.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

ai un reply, poate nu foarte inspirat, dar sincer

mami de fetita finuta

subscriu,,,

nb fetili..mor de somn

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
noi suntem cu 21,si noi sarbatorim,dar nu tort ci cu pupici(macar o data pe luna-glumesc evident)...multe aniversari fericite de 20 ale lunii sa aveti(de tort sa nu iti faci prb ca are cine sa il manance,numai sa trimiti invitatie

Eu zic ca e bine ca parintii ingerasului Andrei se gandesc la un bebe,e un pas urias tinand cont prin ce au trecut,sa ii ajute bunul Dumnezeu sa aiba ce isi doresc si multa putere

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Frumusetea intelectuala nu inseamna a stii multe,ci inseamna a sti ceea ce trebuie;frumusetea sentimentala nu sta in violenta pasiunilor,ci in naturaletea lor."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Merci, merci!

Cum a fosy al vostru "21"? La muuuuulte lunite tranformate in ani multi va doresc!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

si eu pe aici.
multumim de urarile de bn sper sa il ajute pe piciul meu.
noi asteptam sa vina asist la injectie, sunt treaza de pe la 3 ca a facut temp. normal cand ar trebui sa nu mai faca temp? deja asta a 6 injectie. chiar nu ma pricep. iam dat ibalgin si sosetele cu otet si sia revenit. are in gat acolo incetia daca ii pot zice asa dar el nu stie sa tuseasa tare sa se rupa de acolo.

dece multa sanatate lui jijel. si pt rosu in gat nu ii dai nik ai zis? doar antitermice pt temp nu? mie dct miar fi dat imediat antibio.

MP eu nici nu vreau sa ma gandesc ca r trebui s aincep munca la un an. in primul rand ce fac eu cu bebe? la mn in oras sunt 2 crese care au nicte conditii deplorabile, o infirmiera la 30 copii, ii lasa uzi, namancati, tipa la ei, am o preitena care a inceput munca mai devreme de nevoie si a incercat la ambele in timp, copilul numai bolnav, slabise... nici nu vreau sa ma gandesc ce fac eu cu bb? si la 2 ani nu stiu ce voi face dar va vaea 2 ani, e mai mare e altecva. cum a zis si miremia poate no fi dracul chiar atat de negru.

haircut roseola infantum e boala gen pojar? adik boala a copilariei?

simply si noi ne bcucuram de tn ca avem mulet de invatat de la tn, vii cu sfaturi utile pt care iti multumim. si pt imbartisarea de grup.
de fapt eu am avut si am ceva de invatat d ela fiecare.
gata va las a venit asist

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Multa sanatate si fara injectii pe viitor! Mi se rupe sufletul cand stiu cat de dureros e pt un om mare, dar pentru ei!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

oricum aseara m-a terminat pana a adormit....o ora lua o gura de tt...apoi facea tumbe...se ridica in fund..iar venea( se taraie) mi-a spart si buza vrand sa se lase cu gura pe tt.....dar pe la 11 cred ca am dormit amndoi si dupa vreo 2 ore m-am trezit tzeapana si de spate si de frig( nu apucasem sa ma invelesc...am adormit ca in gara la ce terminata eram) ....si parca a fost o noapte mai buna pt amndoi cu mai putine treziri...etc
temperatura tot mai face..in jur de 38...dar zic ca e mai bine...

doamne....jiji mare e nebun...tocmai i-am cumparat lui jiji de pe ocazii...o sanie noua ... http://www.okazii.ro/catalog/45358715/sanie-alpen-gaudi-bambino.html am pus link-ul nu stiu daca o sa apara ca mi-e lene sa vad cum se ascunde

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Sa stapaniti sanatosi achizitia cea noua. Faina si ok la pret. Si noi tot la acel model ne gandeam sa ne oprim. E in standarde. Cica bb trebuie sa fie mai sus cu funduletul, sa nu atinga zapada, adica sa nu stea placa lui in contact cu zapada, la fundulet.

Multa sanatate lui Jijel mic! Si noi cu tantum verde la rosu in gat. Multe lichide sau mai bine zis, hidratare la greu. Nu antibiotic. Si antitermice. Sper sa scapati curand si cu buzele intacte, daca se poate!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Lorex, ma scuzi te rog, pe langa faptul ca-s grasa si am Alzheimer, mai sufar si de miopie... Gasit, citit, aprobat. Ce mai face bobita?

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Kiti de Miki

Mergi la inceput