Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 12
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela se vede ca a fost vreme urata, cel putin in buc,,,,ati cam av spor.. LML caius sa fii sanatos si sa ai noroc k frumos si destept esti...iar mami a lui sa bage repede o praji din aia buna cu fructe...sa uitam k am uitat sa-l tragem de urechi pe dolofan alex...dar chiar k ai cu ce te lauda....mama lui de grec...din cate stiu eu nu spune in romana...mama....k in greaca si engleza deja ny dadea clasa mire.....cred k te-ai topit cand ai auzit-o jiji zice demult mama...baba..ata....dar parca de la un timp nu mai zice nik...oricum nu zconstientizeaza ce zice.... ...a cu fasul de tantum nu stiam...dar banuiesc k mi-a dat pt copii... azi i-am fc primul desert...nu dati k oo...n-am intentionat sa-l omor... am fiert 1 mar+ juma de banana+ scortisoara..asa scazut..cum zicea simpli mai demult apoi am frecat 1 galbenush ci 1 lg zah brun,+ vanilie+ 1 lg gris + 1 linguritza faina + lapte si am mestecat pe foc pana s-a legat. intr-un mic vas yena am pisat 4 biscuiti, apoi am pus fructele alea pisate apoi budinca racita..am mai lasat un pic si i-am dat....i-a placut....nu stiu daca am fc bine...dar...daca am gresit...nu se intampla des Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mama ce bine suna desertul ala!!! Doua intrebari ca sa pun de-o replica a lui
Ruxita spune:
Dam praji, cum sa nu? M-am zgait pana acum la "Cireasa de pe tort" si sunt plouata in gura... tort cu iaurt si capsuni, nu am retinut prea bine reteta (ca nici n-o spun ca atare), dar am dat o cautare dupa ceva similar si am gasit asa:
http://delly.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Retete-culinare/3807/Tort-cu-iaurt-si-fructe.html
http://www.petitchef.ro/retete/tort-de-iaurt-cu-fructe-fid-754345
am zis ca o sa incerc negresit!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
votez si eu cu tunsoarea lui Miki_mika! si cu micul pianist! E cineva de vocatie pianist in familie?
Ruxita spune:
miky, dece, elefantica, roxy, MP - mersi mult de urari! Poftim de luati cate o felie de tort cu iaurt si fructe (capsuni)!
haircut spune:
Seara buna!
Mai, m-ati facut varza cu faza asta cu concediile
eu n-am prea dat atentie, n-am tv si nu prea citesc ziare, sunt rupta de lume, noroc cu al meu ca ma mai "cultiva"
...chiar n-am dat crezare, dar ma puneti pe ganduri
Xela, mai intrebi de jucarii????eram terminata, pe fiecare raft gaseam ceva super
ai vazut shtrumfii aia mici, mici? super tari
Am fost si azi sa-i luam fetitei nasilor o jucarie si parca era mai liber...ii gasisem Maiei la Deichmann niste ghetute tare dragute, ieftine, fara mari pretentii ca sigur n-o sa umble zdravan iarna asta si bineinteles ca nu exista numar asa mic cum ii sunt ei piciorusele dupa ghips
cred ca 18 i-ar trebui si nu se fac mai mici de 20...habar n-am cu ce-o incalt iarna asta
Alexutzzza
super tare puiul de grec
felicitari.Are si spatiu de umblat, acusica ne spui ca merge singur
Mire, asa da cadou
bravo, delfi!!!Chiar sunt simpatici puii vostri (mire si alexa) cu realizarile lor in tandem![]()
MP 
for you...multa putere
Roxy, primul rol
cat de tare, felicitari, sa ne spui cum s-a descurcat pitica....daca a zis mai multe replici decat in scenariu![]()

sunt franta de oboseala, mai rau ca in timpul saptamanii
ma bag la un dus si-un episod de Dexter si nani ca nu mai pot face nik 
sa aveti nopti linistite!
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Dam praji, cum sa nu? M-am zgait pana acum la "Cireasa de pe tort" si sunt plouata in gura... tort cu iaurt si capsuni, nu am retinut prea bine reteta (ca nici n-o spun ca atare), dar am dat o cautare dupa ceva similar si am gasit asa: http://delly.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Retete-culinare/3807/Tort-cu-iaurt-si-fructe.html http://www.petitchef.ro/retete/tort-de-iaurt-cu-fructe-fid-754345 am zis ca o sa incerc negresit! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
LML puiului istet
sa fii mereu la fel de mandra de el
LML David, sa cresti mare, puiut!

eu nu ma mai joc cu voi...dupa torturile postate de Mire am fugit azi la Georgi(fetele din Dr taberei cred ca stiu de ce vb
) si-am gasit prajitura cu visine
cu cioco multa...un deliciu, recomand cu caldura(Nic0le, si tie
sa nu te superi!)Ruxita, acum tu ce-mi faci, mami.....

ratusca_mica spune:
Da, vote si eu tunsoarea lui Micki_mica, sa-ti fie de bine, tare frumos te prinde! 
Haircut, tot cu Dexter te delectezi? Eu cred ca intru la un episod de Dr House... daca n-am comentarii rautacioase de la vecinii de apartament ![]()
Ruxita, sa-ti traiasca Kay! Sa fie sanatos si sa o bucure pe mami in fiecare zi! Multumesc de tort, iau o felie mare-mare ca week-endul acesta am dat rau de tot iama in dulciuri, asa ca nu mai are rost sa fac pe finuta 
Cum spuneam, ma retrag, va doresc o seara buna si o noapte linistita 
Eleysa spune:
Am mai intrat o data sa va zic si eu "noapte buna si vise placute!" si vad ca mi-a scapat azi faptul ca deja avem o mica vedeta printre noi. Roxy, cum e sa fii mama de mica actrita
?
Ruxita ...
..multumesc de tort!
Gata acum, ma pun sa vad si eu partea a 2-a din "wall street" cel nou, ca aseara n-am apucat sa-l vad tot...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
alicredo spune:
din cap asta:
ioanact bine ai revenit la noi pe forum...!
daca bine vad
e greu cu 2...
ce-ti fac fetele? te pup! 
micky sa va fie de bine tortul...si dintii....si casnicia...si freza....tot...ce mai!
simpli tre sa recuperez toot ca nu stiu ce am pierdut! felicitari ptr stelute!
myky multa sanatate piciului!
decenuela bine ai facut ca le-ai luat la rost pe mamicile astea (myky, mire, simpli)
sanatate multa! bine ca sunteti pe drumul cel bun!tu esti ok cu buza?
ana_g felicitari ptr stelute!
miremia sa-ti fie de bine rasfatul de ieri! La multi ani !
multa sanatate, fericire si la cat mai multe zile perfecte alaturi de cei dragi din viata ta!
ayanna si tu coafor mami? zici ca esti si mai buna?![]()
alexutzzza te-ai tot plans ca nu aveti dintisori si acum apar unul dupa altul
felicitari ptr primii pasi!
roxy felicitari si voua ptr dintisor!wow!!! piesa de teatru! ce tare!!! asteptam poze!!!succes!urmeaza reclame?![]()
elefantica multi pupici!!!
Caius si David 

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Mama ce bine suna desertul ala!!! Doua intrebari ca sa pun de-o replica a lui Ratusca mami de Imparat (2010) |
pai crud..dar a fiert vreo 4 min in compozitie...laptele zuzu 1,5...nu fol la nik LP
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...