Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor si poftiti la
La multi ani, Alina Morostes si MamiLili! Mai treceti si pe-aici sa ne povestiti de Bucurii si de voi!
Gety, nici pe mess nu l-am primit ca nu mi l-a afisat. Mai trimite-l o data te rog.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am fost la teatru. Acum am revenit. Lexi, ti-l scriu aici pe PM.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc Lexi!
Va servesc cu o cafeluta, suc, tort...si ce mai doriti voi sa serviti.

La multi ani MamiLili!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Mmm, Alina, delicios, multumim pt tratatie. Cum sarbtoriti azi? Copiii ce fac?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Mmm, Alina, delicios, multumim pt tratatie. Cum sarbtoriti azi? Copiii ce fac?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Lexi, am sarbatorit aseara cu niste prieteni, la ei acasa ca au mai mult spatiu. Am avut pizza si tort.
Uite tortul!.
Copiii sunt bine, cu scoala, gradinita...n-au fost bolnavori pana acum...cresc si se schimba pe zi ce trece, nu-mi vine sa cred ce copii mari am. Asteptam sarbatorile si pe Mos Craciun.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Mortal arata tortul ala!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Am vazut un tort,e crima sa pui poze cu asa ceva la oamenii amarati care nu au.
La multi ani si multa sanatate ,doamnei cu tortul!!
Lexi,imi pare rau dar nu putem bea cafea impreuna,sau cel putin nu in curand.Noi plecam pe 23 dec acasa,sau de avem noroc pe 22,asa ca ...nu ne vedem.
In alta ordine,aici ningeeeeeee si e iarna in toata regula.Adica si frigul e pe masura,brrrrrr.
Azi dimineata tusea copila ca un caine batran,si i-am spus ca nu are voie sa fi bolnava ca suntem in plop,cine sa stea cu ea cu are,vai de noi.Sa speram ca-i alarma falsa ca astazi nu am mai auzit-o decat de vreo doua ori.
O seara frumoasa si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,dau
De ce mi-a fost frica nu am scapat,copila a facut febra aseara ,ea cand face febra o face hotarat asa pe la 40.I-am dat nurofen si azi dim la 5 iar febra,iar nurofen.Noroc ca aveam prin casa si nu era expirat ca paracetamolul.
Aici ningeeeee si e zapada mare.Eu trebui sa ajung la job,nu am cum lipsi asa ca s-a dus tata de Patrizia la servici de la 5,vine pe la 8,30 sa plec eu si mai lucreaza el cand ma intorc.Speram sa se poata asa ca alta solutie nu avem.
Copila in afara de cateva episoade de tuse latratoare si febra nu pare a avea altceva,e vesela,mananca,a dormit bine.O duce tati la doctor azi de primeste o programare,macar sa o vada si sa-i scrie o reteta ca nu avem mai nimic prin casa.Asta e..cumva trece.
Eu asta tomna din exces de zel mi-am pus ghetele de iarna in masina de spalat si au iesit de acolo ca si noi.Problema e ca-s vreo 2-3 numere mai mici si nu mai incap in ele,afara e zapada de 10 cm si am nevoie de ceva de incaltat,hmmm...vad eu ce fac.
O zi frumoasa si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Am o zi nebuna la servici, sunt un car de nervi caci nu functioneaza mai nimic pe computer si de lucru e cat cuprinde...s-a spart conducta cu documente...offf
Si aici e zapada, ninge intr-o veselie, e foarte frumos dar ma gandesc cu groaza cat o sa fac pe drum spre casa. La venirea la birou am facut o ora jumate.
Trischa, multa sanatate Patriziei. Si a mea a inceput sa tuseasca de ieri, iar nu a dormit toata noaptea, iar o tinem acasa. Mooor de suparare...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aloha
ce frumos a plouat azi cu piatra

alinamoro - LA MULTI ANI, delicios tort, chiar asa, ne-ai omorat cu poza aia

la multi ani si MamiLili. te asteptam pe aici cu noutati

VROIAM SA VA INTREB DACA ARE CINEVA NEVOIE DE O DOZA DE PREVENAR. am o colega care l-a luat din greseala... il da cu 220 LEI

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput