Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Lilina, la altii ninge, iar la voi a "nins" cu gheata?

Trischa, mi-ai vandut un pont sa nu pun la spalat la masina incaltaminte. Te-ai descurcat pana la urma?

La Multi Aani! sarbatoritelor zilei de 28 noiembrie Alina si MamiLili!

Sanatate Mariei si Trischei!

Maria e bine, mai tuseste rar, nasucul i s-a curatat de muci. I-am dat antibiotic numai 7 zile, azi mergem din nou la dr. Teoretic, cred ca de luni merge la gradi.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

O dimineatza alba si la noi!
Drept urmare Eric a decis ca azi e zi fara gradinitza ca trebuie sarbatorita zapada! A acceptat ca eu totusi nu pot lipsi asa ca suntem colegi de birou, fiecare cu laptopul lui! Deocamdata e liniste si pace, mai studiaza colegii, dar asa pe sub ochi sa nu se vada! cred ca o sa muncesc azi de tot o sa ma rup!
Roxana, Eric are un laptop de un an si jumatate, dar nu prea e interesat de el! are 5 jocuri care ii plac din 50 parca si pe alea le tot joaca! sa zic 1-2 ori pe luna i-l deschide. Azi l-a luat pt ca "mergem la birou"!
cat despre broccoli, mie imi place in supa crema, dar eric o mananca sub toate formele. o zi pe spatamana are broccoli, ori fiarta cu doar niste sare (eu n-o pot manca asa, dar ii adaug sos de usturoi si atunci imi place), supa crema (telina, morcov, ceapa, broccoli, smantana, sare, piper,patrunjel si uneori pun si bucatzele de kaizer pe care le-am prajit un pic inainte sa adaug ceapa si retsul) sau gratinata la cuptor ca si cartofii cu cascaval, sare, smantana, ou.
Trischa and Lexi, insanatosire grabnica fetelor!
Gety, ma bucur ca sunteti bine! sa o tineti tot asa!
cat despre jucarii si Mosi, Eric stie ca poate sa faca lista si Mosul aduce una, doua sau max 3 jucarii de pe lista! Toti copii fac liste lungi, dar elfii nu pot face atatea jucarii ca sunt mici, Mosul nu le poate cara pe toate si ca sa ajunga pt toti copii, nu aduce decat 1-3 jucarii din lista!

va pup

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Iar vin dupa o noapte nedormita, in care copilul a tusit intruna...
Rox, cred ca lista pentru Mos a fiica-mii e cea mai scurta lista care exista. Ea mi-a spus ca nu vrea de la Mosu decat un cadou mare. Nu conteaza continutul, sa fie maaaare.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, intru pe fuga. m-am hotarat: fara laptop! am testat toate laptopurile posibile, chiar si la cele recomandate copiilor peste 3 ani nu m-am descurcat! azi am testat unul care era numai in romana si nu avea multe activitati. am zic, fain, in sfarsit unul mai putin complicat. am dat pe optiunea litere. era galagie in magazin, astfel incat nu prea auzeam eu ce-mi cerea vocea, dar am vazut ca aparea pe ecran litera A. am apasat pe tasta A, dar, ups, era greseala! am mai apasat o data, iar greseala. Am dat restart, am zis ca nu era setat bine. de unde, cand am fost mai atenta ce-mi cerea vocea, era sa tastez litera de dupa litera A in alfabet, adica litera B! vezi sa nu stie daria asta!!!!!!

am gasit o chestie draguta, un fel de ecran pe care iti apar punctate cum se fac literele si cifrele , iar copilul are la indemana un creion si uneste punctele, astfel incat sa invete sa scrie literele si cifrele. sigur aia i-o voi lua, nu am luat-o ieri ca eram cu dari dupa mine.

Azi este ziua lui victoras coconas, care este si andrei. sa-mi traiasca ficiorul si sa fie sanatos!

La multi ani tuturor andreelor si andreilor, multa sanatate!

pup

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ONOMASTICA!!!
La multi ani in special pentru Stefan Andrei de Lullabay, Andreea Narcisa de Xan, Ruxandra Andreea de microbu, Vlad Andrei de eloise si Radu Andrei de festina. De asemenea, la multi ani mamicii Mexxa!!!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Cu intarziere urez si eu sarbatoritelor din 28 MamaLili si Alina un calduros "La Multi Ani!" - multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor

La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica pentru Stefan Andrei de Lullabay, Andreea Narcisa de Xan, Ruxandra Andreea de microbu, Vlad Andrei de eloise si Radu Andrei de Festina.
Andrei (Victor) de Roxana.

La multi ani! Mexxa!-sanatate cu carul va doresc si toate dorintele tale sa devina realitate.

Victor la serbare v-a fi fulg de nea- astazi am fost la o cunostinta care ne-a imprumitat un costum. Are o poiezioara foarte frumoasa si spune o gramada de colinde.

Lexi sanatate Mariei!

Trischa - sanatate multa Patriziei!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare fetelor si multumim pt urarile de sanatate,chiar avem nevoie.Copila e cu febra,tuse si mai nou s-a pus si pe vomitat.A dus-o ieri tata la dr si cica are un virus localizat in gat,a primit un sirop de tuse si dolomin.Mäine o duce iar ca a zis dr ca de nu-i trece pana miercuri vrea s-o vada inca odata.Nasol e ca trebui sa jongleze bietul tata de Patrizia cu jobul lui,lucreaza de la 5 dim pana la 8,30 apoi sta cu Pati si merge iar de la 16 pana cand poate.Eu nu pot jongla asa ca ramane beleaua pe el.Asta-i planul nostru B,ce facem noi de puradelul e bolnav?
Patrizia face toate lucrurile hotarat deci si febra e 40-41 si de-i dai un sirop ,,scade,, la 39.Dr zice ca e bine asa,cica lupta corpul.Noi ce sa zicem...asteptam sa-i treaca.
Azi am vazut ca-i sarbatoare,deci urez si eu tuturor sarbatoritilor,LA MULTI ANI si sanatate!
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La multi ani! Andreelor si Andreilor.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Off, cum am uitat eu tocmai de Victoras al Roxanei??? La multi ani Rox, pentru Victor Andrei, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata! Si scuze ca l-am omis...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Noi in seara asta am impodobit bradul. Am zis sa ne bucuram cat mai mult de el, avand in vedere faptul ca vom pleca de pe 18 de aici. E primul brad impodobit in casa, de cand o avem pe domnisoara. Bineinteles ea a fost ajutorul meu de nadejde.
Trischa, multa sanatate in continuare. Si eu sunt foarte curioasa cum vom dormi in noaptea asta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput