Bucurii de sept - oct 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
lilina spune:
lexi, poti sa le iei ceva dulce + o decoratiune de sarbatori
sunt sigura ca o sa gasesti destule variante, pana la urma e ceva simbolic, de sezon.
si eu am inceput deja sa cumpar cadourile pt sarbatori, am si foarte multi sarbatoriti in luna decembrie, mi-e groaza deja, plus noua mea nepotica, e si Stefania si face 1 an, deci trebuie sa ma pregatesc bine. In rest, muuuulte zile de nastere, cred ca peste 12 plus me my self & I
de Mos Nicolae nu cred ca ii vom lua lui Vlad vreo jucarie. Niste dulciuri si 2 carti, cel mult un puzzle. jucarie doar de Craciun.
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Da, pai la copii le-am luat cate ceva in functie de varsta: finutului hainute, consumabile si un premergator pt mai tarziu (asta l-am luat mai demult, inainte de a se naste), nepotelului de 6 ani o masina de pompieri care scoate baloane de sapun si se misca si are zgomote si lumini (e fff frumoasa, are si fii-mea una identica), nepotelului de 11 ani 2 jocuri cu dinozauri "Dezgroapa dinozaurii", nepoatei de 13 ani casti cu microfon pt vorbit pe skype cu colegii fara sa o auda parintii , iar celei de 19 ani i-am luat un breloc cu mini rama foto usb unde poate sa incarce poze. Pt cumnati, unchi, matusi, am luat cafea si ceva dulce si mai avem cateva zile onomastice si de nastere... Pt soacra-mea un parfum, lui socru-meu daca-i duc tutun la galeata e cel mai fericit iar mama a zis ca vrea niste papuci. Eu ca sa mai reduc cheltuielile incep sa cumpar cadouri cam de prin octombrie, cred ca e o idee buna pt cei cu familii numeroase.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
Sunt dezamagita din nou de statul roman: am strans odata cu schimbarea anotimpului 3 pungi mari de hainute care nu le mai vin copiilor mei. De fiecare data am gasit cui sa le dau, copii nu neaparat saraci, dar familii care le-au primit cu placere. Anul acesta vroiam sa le donez direct unor copii care au nevoie mare de ele si vroiam s-o implic si pe daria in acest gest, pentru ca ea stie ca hainutele care nu-i vin se duc la copii mai mici si nevoiasi, dar nu a facut ea insasi gestul de a da din mana ei niciodata. si eu zic ca anul asta este destul de mare pentru a incepe sa doneze si sa stie ca ajuta un copilas si sa fie mandra ca o face.
asa incat am inceput cautarile si am gasit Centrul maternal Sf Andrei din sect 3, unde sunt primite mame in dificultate cu copii intre 0 si 3 ani. Era perfect pt mine, ma gandeam s-o iau pe daria si sa ducem impreuna hainutele sa le impartim copiilor de acolo. numai ca, sunand inainte acolo, directoarea mi-a spus ca nu pot chiar asa, sa vin si sa le dau hainutele, nuuuuu!!!!! trebuie sa merg mai intai la Centru de asist sociala sau ceva de genul asta (care e in alta parte a bucurestiului) sa scriu acolo o cerere , sa iau aprobare si dupa sa vin la ei... si uite cum copiii aia nu pot beneficia de hainute pt ca statul este atat de restrictiv!
hai ca m-am ambalat! daca stiti voi o familie cu copil mic (am hainute mai mult de la victor, de la daria pe toate le-am dat) va rog sa-mi spuneti.
pup,
lilina spune:
Roxana, noi cand am fost anul trecut la centrul de plasament de langa Auchan nu ne-a cerut sa facem nici o cerere, doar ne-au facut niste documente pt donatie. In fine, probabil ca procedurile sunt altele la centrele astea.... asa e cu birocratia asta.
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Roxana, se pare ca intr-adevar difera sistemul de la un centru la altul. Eu, de exemplu, cand am vrut sa fac ceva similar, am inteles ca nu e voie sa dai lucruri folosite, trebuie sa fie noi. Nu i le poti da Laurei cu baietelul acela mic?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna dimineata!
Iesim afara! A nins (lapovitat). E mai mult topita zapada pe jos, dar cred ca Maria va fi incantata si asa!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Lexi, ti-am scris mesaj pe mess.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna seara,
La noi a nins mai mult, dar lui Dragos I-au ramas mici cizmulitele de asta primavara si azi am dat o fuga la Mall sa-i cumpar cizme. Maine iesim la sanius.
Roxana - la fel am patit si eu acum 3 ani cand am fost sa duc niste hainute la un centru de plasament.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Gety, pe PM nu am primit nimic...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Gety, pe PM nu am primit nimic... de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
Stiu, ca l-am scris off-line pe MESS, nu pe PM. Era urgent, nu stiu daca mai reusesti sa-l citesti.
Asa creste Maria Diana