Bucurii de sept - oct 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Ati adus vorba de cadouri... Noi n-am cumparat nimic pentru Maria, e rau ca nu avem nici multe hiper-market-uri de unde sa alegem, iar magazinele de profil au niste scoruri, de nu te vezi.
Mi-e oarecum ciuda ca romanii nostri au preturi la jucarii si la altele mai mari decat in strainatate. Iar salariile noastre... sa mai fac comparatie?
Roxana01, felicitari patronului sotului tau ca se gandeste si la copiii angajatilor. Sincer! Ieri ti-am scris un PM, dar cand sa pun la sfarsit un emoticon, s-a sters restul mesajului.
Azi am fost cu Maria la dr. Cu toate ca i-am spus ca nu-s de acord cu antibioticul, mi-a zis sa continui. Iar saptamana viitoare sa stea tot acasa. 2 saptamani fara gradi.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
trischa spune:
Buna seara,buna seara...
Chiar buna discutia despre cadouri pentru ca noi suntem in mare pana de idei,mare de tot.
Ieri am fost in oras sa-mi cumpar o geaca,normal ca nu am gasit nimic sa-mi placa si am cumparat o rochie roz superba pt copila.Amm ascuns-o bine si o sa mai iau niste creioane colorate si gata mos Nicolae.
Pentru Craciun si noi ne-am gandit la laptop,am vazut la Müeller ceva in forma de inima roz si cu printese in engleza si germana cu 35 e.Avand in vedere ca e si vreo 25% reducere la jucarii e ok.Mai luam pe langa niste chestii de par,papuci de balet si inca ceva roz cu sclipici.
Dorinta expresa a copilei noaste este,,o floare de plastic,,asa ca asta dam ordin la bunici s-o rezolve.
Ultimul plan e ca ne caram cu arme si bagaje in Ro de sarbatori,asta inseamna 2 copii botezati si alti 4 copii prieteni,deci cadouri pt fiecare.Asta inseamna ca trebui sa ne grabim cu cumparaturile si impachetatul.
Lexi,ce plan aveti,mergeti acasa de sarbatori? Te intreb si eu , poate bem o cafea pe autobahn.Noi mergem acasa doar cu masina ca la cate bagaje avem ne trebui un avion numai al nostru,plus ca ce sa faci in Ro fara masina?
lilina spune:
salutare,
hai ca va cautam pe la Clubul Scutecelor :)))
coffee? tea ? me ?
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
beatrix spune:
Neatza si de la mine!
O cafea repede ca azi e zi grea si luuuuuuuuuuuunga de imi duc copilul la o prietena si o sa doarma acolo!
revin cu raspunsurile maine!
va pup
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
GETY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilina salutare, hai ca va cautam pe la Clubul Scutecelor :))) coffee? tea ? me ? Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) |
Buna dimineata!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Beatrix, singura acasa?
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
gety, sanatate Mariei.
si noi am primit anul trecut jucarii de la compania unde lucrez. si aproape toti angajatii au copii, in special aia mai tineri :)))
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Lilina si Beatrix, multumim de cafea!
Beatrix, succes azi, sa nu fie o zi chiar asa grea...
Azi de dimineata am racait pt prima oara in sezonul asta, gheata de pe masina... Era si un strat subtire de zapada deasupra. Mi-a schimbat sotul la fix cauciucurile...
Apropo de cadouri, eu i-am luat Mariei de Mos Nicolae un puzzle mic, cu 53 de piese, un aspirator cu Hello Kitty si un calendar de advent iar de Craciun am in plan Mesterul Manole. Va mai primi Roata Olarului de la un unchi, niste jocuri magnetice in care trebuie sa imbrace niste papusele, de la buni, si in rest nu prea stiu... Oricum sunt jocuri educative, caci si eu sunt adepta lor. Despre laptop nu stiu ce sa spun, Maria a avut 2. Unul l-a primit dar era muuult prea greu pentru varsta ei, exact cum spune Cris, cu cuvinte unde trebuia sa adauge litera lipsa, socoteli simple, etc. Celalalt era mai potrivit pentru varsta ei si s-a si jucat mult cu el, pana i-a pierdut cartonasele. Nu era laptop cu ecran electronic. Era un laptop cu Winnie the Pooh si cu 24 de cartonase f frumos desenate. Fiecare cartonas reprezenta alt desen si in dreptul fiecarui obiect era scris cum se numeste. Cand bagai cartonasul in laptop trebuia sa faci tot felul de lucruri, sa spui ce culoare are nu stiu ce obiect (apasai pe un buton de culoarea respectiva) sau cate obiecte de acelasi fel se afla in imagine, etc. Tot felul de joculete din astea. Avea tastatura cu culori, litere si cifre si daca nu vroiai sa folosesti cartonasele puteai sa apesi butoanele si-ti spunea ce ai apasat. Era chiar foarte frumos, imi pare tare rau ca a distrus cartonasele. Deci eu zic ca daca te hotarasti sa cumperi asa ceva, sa fii atenta la varsta recomandata pt acea jucarie. Eu ma orientez mereu dupa asta...
Trischa, da, plecam cu masina in tara si ne intoarcem cu avionul. Stiu ca suna ciudat dar era cam singura solutie pt ca eu trebuie sa fiu pe 3 ianuarie, moarta-coapta, la birou. Si daca ne intorceam cu masina, ar fi trebuit sa plecam de pe 1 ianuarie, imediat dupa Revelion. Asa, or sa vina cumnatii mei pe la noi cu o saptamana inainte, cu masina, si vom pleca cu ei iar la intoarcere luam avionul pana la Bruxelles, caci in Germania nu am gasit zbor pe 2 ianuarie. Voi cand plecati spre Romania? Noi pe 18 decembrie.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Cat despre finante sunt si eu in aceeasi oala ca majoritatea. Avem familie foarte numeroasa si e greu ca trebuie sa iei la fiecare cate ceva, macar simbolic. Am 6 nepotei, 4 din partea sotului, 2 din partea mea, plus finutul, astia sunt doar copiii. Pe restul nu are rost sa-i insir, sunt oricum foarte multi... E si chestie de idei, efectiv sunt in maaare pana de idei ce sa le cumpar si sa se incadreze intr-un buget de maxim 10 euro/persoana. Si sa le si faca placere, cat de cat.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Salutare!
Azi a nins, e prima zapada si e asa de vreo 5 cm. Sincer doar copii sau bucurat.Au iesit de dimineata afara si sau bularit si cautau saniutele.(eu cu cauciucuri de vara)- sper sa rezolv maine problema!
Gety- sanatate Mariei!
Trischa- la noi ce reduceri la jucarii de sarbatori - la noi acum sunt mai scumpe!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)