Bucurii de sept - oct 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 18

Roxana01 spune:
Offfff, mai lil, cum asa???? ce nasol!!!! voi chiar aveti ghinioane cu ... membrele astea! inseamna ca face sarbatorile in gips? e rau si ca nu poti sa-l incalti cum trebuie, nu-l mai scoto afara... va si refacere usoara!
Multumim fetelor de aprecieri vis a vis de poze. dariuta e o dulce si e mereu zambitoare, cu victor e mai greu sa-l prind in poze, ca el nu sta locului in general.
iar la serbare, nu ca e a mea, dar dari a fost o frumoasa. mi-a demostrat inca o data cat de toleranta este, din pacate o calitate mai putin apreciata in zilele noastre. si inca o data am avut dovada vie a faptului ca nimic nu-i place mai mult ca dansul. parca era alt copil cand dansa. cand a venit mosul era cam speriata si suparata, dar odata ce a inceput sa danseze toata spaima s-a evaporat si nu era decat bucurie.
Beatrix, suuuuuper poze! cate ipostaze diferite! de la rege , la bucatar, la cfr-ist, la pirat! de unde este castelul ala gigant de lego, tr sa il iau si eu! iar tu arat super, mamico! am observat ca erau aranjata in ton cu baiatul la poza aia cu piratul.
si ca sa-mi vedeti mandretea la serbare, va pun si cateva poze:
Sebare Gradi Daria
o seara frumoasa sa aveti!

anangel_lexi spune:
Cris, uite www.kaffee.net/info/produkte/tassimo/tassimo-t-disc/tassimo-t-disc-caramel-macchiato.html" target="_blank">asa arata padurile. Se baga cate un pad din asta in aparat si iti face o cana de cafea, cappuccino etc, in functie de ce fel de pad este.
Lilina, imi pare fff rau pt Vlad, dar lasa ca va trece repede saptamana! Insanatosire grabnica ii dorim!
Roxana, super frumoase pozele de la serbare, Dariuta e numai un zambet toata, se vede ca e fericita! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

anangel_lexi spune:
Buna tuturor, poftiti la .
Pentru azi avem cod rosu de furtuna de zapada. E clar ca ma paste trenul... de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Crisnemes spune:
Salutare!
Aseara am fost la cea mai frumoasa serbare organizata de gradinita lui Dragos de pana acum, a fost minunata, iar mosul a fost si el grozav, la Victor mi-a fost frica ca o sa-i ia pe copilasi la bataie. Dupa ce descarc pozele o sa vi le arat.
Lexi - aaa, acum stiu ca am vazut si pe la noi prin magazine. Dar merita sa faci cafea cu pad-uri?
Cand eram copil vai ce tare ma bucuram de zapada, acum mi-a taiat elenul abia acum imi inteleg parintii!Sper sa treceti cu bine peste capriciile vremii.
Lilina - imi pare rau de Vlad. Sper sa aveti o saptamana usoara!
Roxana - Daria e minunata ca de obicei iar rochita cea mai frumoasa!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

GETY spune:
Buna seara, mamici!
Roxana01, calitatile pe care le dobandesc copiii nostri acum, eu sper sa le fie de mare ajutor mai tarziu, in formarea lor ca oameni.
Ai ales o rochita foarte frumoasa, cu mult bun gust.
Lilina, ghips la entorsa? O entorsa am facut si eu printr-a X-a, dar nu m-a "ghipsat". Sanatate lui Vladone!
Lexi, cod rosu de furtuna de zapada? Eu sunt la ora de intrebari, pare-se. Sper ca ai ajuns cu bine acasa, la ai tai.
Noi suntem gata cu rochita pentru sarbare, am pregatit ciorapeii, se pare ca o sa ne insoteasca si tataia, buni si ... strabunica Mariei.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

GETY spune:
Buna dimineata!
Vine cineva la ?
Din colectia perlelor Mariei:
Mama: Maria, hai da-te jos si mai strange-ti jucariile (asta acum vreo 1/2 de ora)
Maria: Da mai stau in pat, ca am obosit deja!
Mama: Ce-ai facut? (ca poate nu auzisem bine)
Maria: Am obosit deja!
Sa aveti o zi buna! La Iasi e ger (-9 grade Celsius).
Cine mai are serbare, odata cu noi, serbareala placuta!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

anangel_lexi spune:
Buna dimineata si multumim pentru cafea.
Am ajuns bine acasa ieri pentru ca am plecat la 13.30. Am tras tare sa-mi termin treaba si mi-am luat juma de zi de medical. Oricum se discuta sa se dea liber oficial dupa-amiaza, dar nu cred ca s-a dat pana la urma pentru ca e saptamana de sesiune parlamentara si e mult de lucru...
Azi voi ajunge mai tarziu la servici, oricum vreau sa ajung si cu Maria la pediatru inainte, pentru ca vreau totusi s-o asculte si sa vedem ce-mi da pentru tusea asta de care nu mai scapam... de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Crisnemes spune:
Gety - multumim de cafea!
O scumpa Maria. Succes azi la serbare!
Lexi - cred ca e groaznic sa nu stii cum ajungi acasa sau cum mergi la servici. E bine ca sunt persoane intelegatoare pana la urma....

lilina spune:
in sfarsit a nins si la noi, dar gata, nu mai vrem pana weekendul viitor
noi rezistam eroic cu Vlad.... sa vedem cum ne-om descurca maine la cele 2 petreceri trebuie sa-l caram in brate peste tot si pe mine ma doare foarte tare spatele
da Gety, i-au pus piciorul in gips la entorsa pt ca il durea si nu putea pasi bine.... totusi, copii mai mici nu inteleg ca trebuie sa se menajeze ca sa se recupereze repede. In fine, am desenat de toate pe gips, deci e mare distractie cu el...Si-l loveste de toti peretii
Lexi, sa ajungi cu bine acasa. Si eu am sefe super intelegatoare. Mai ales zilele astea, ca am tot intarziat din cauza ca nu am avut cu cine sa-l las pe Vlad in anumite momente ale zilei
am vazut poze de la serbarea Cosminei si a lui Patri, pe care sunt un pic invidioasa ca are parul mai lung decat al meu
intrati pe facebook sa le vedeti
pup
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Crisnemes spune:
Am pus cateva pozici luna decembrie
Lilina da-ne un link sa le vedem si noi pe Cosmi si Patri.
Monique - ne e dor de tine si de Cosmi