Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, se prea poate sa te fi confundat, scuze daca da, nu mai stau sa verific! Refacere rapida si sa ajungeti cu bine la serbare, fara febra si alte cele!

Lilina, am vrut sa-ti zic si eu de parul lui Vlad apoi mi-am amintit ca ai spus candva demult ca si tu ai fost o mica blonda!

Roxana, tu ma inebunesti cu pozele! ai niste copii minunati si cata veselie emana n-am vazut la nimeni in poze!
nu ai de ce s-ati faci probleme pt rochita ca sper ca parintii fetitzelor nu le-au bagat in cap ca "rochia ta a costat X si de aia e cea mai frumoasa"! sunt convinsa ca Daria o sa fie mandra de rochita ei si va fi foarte frumoasa!

Lexi, sper sa ajungi cu bine acasa, fara peripetii!
Si daca azi fu ziua poze, ma invrednici si eu un pic!

spor la tot,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hei, ce pirat haios am recunoscut masina de gunoi, jocul cu plansa si 'pioneze' de plastic siiii turnul gigantic din lego, preferatul lui Vlad... foarte frumoase pozele.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Super frumoase toate pozele, mi-au placut mult! Ce mari s-au facut copiii!!! Nu i-am mai vazut demult si am fost tare uimita. Ma intreb daca asta e si senzatia pe care o lasa Maria cuiva care nu a mai vazut-o demult...
Rox, sincer eu nu cred in treaba cu "cu cat e mai scump cu atat e mai bun/frumos". Mi s-a intamplat de atatea ori sa iau lucruri frumoase si/sau de calitate la preturi incredibil de mici, incat chiar nu cred ca daca un lucru e mai scump, e neaparat mai bun. Poate la obiectele mari sa fie asa, la electrocasnice de exemplu. Dar la haine chiar nu cred asta. Asa ca sunt convinsa ca Dariuta va fi foarte mandra in rochita ei. Va fi cu siguranta cea mai frumoasa! Si stii ceva? Fetele noastre sunt frumoase oricum, fie ca-s in rochite sau in pijama. Nah, ca a urlat cioara din mine.
Aici a iesit soarele, cred ca ma incumet cu masina spre casa... E asa frumos sa vezi zapada si soare... imi place la nebunie! De fapt, imi plac la nebunie dupa-amiezele insorite, cand cerul si norii razleti se coloreaza in mii de nuante de portocaliu, rosu, roz, mov...
Hai ca am luat-o pe aratura, scuze.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

fierbinte pentru toata lumea.Beau si u una si apoi trezesc copila si ne pregatim sa infruntam nametii.
Fetelor io v-am citit dar sa scriu mai mult nu am cand,stau asa de rau cu timpul.
LEXI,de vrei masina de cafea uite-te la ALDi,io mi-am luat anul trecut si sunt multumita de ea.
www.aldi-sued.de in reclama de pe 20 dec.
Va si va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata mamici, buna dimineata Trischa!

In sfarsit ninge frumos si la noi si este si frig, asa ca zapada o sa se pastreze.

Sunt si eu acasa, mai am 4 zile de concediu de efectuat pe anul acesta, asa ca prima zi debuteaza cu !

Apoi punem si de vreo 2 ori, spal mocheta din bucatarie, nu stiu cum o sa o usuc, dar pur si simplu n-am putut lasa-o asa, apoi ca sa odihnesc, o sa merg sa o iau pe Maria. Ca o iau inainte de somn si azi si maine.

Revin!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, vazut pozele! pe Eric! Imi place cum l-ai tuns!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Trischa - multumim de cafea!

Roxana - ma uimesc copii tai cat sunt de veseli. Imi plac toate pozele voastre - emana intotdeauna veselie.

Ai mei mai nou se cearta tot timpul de la orice si am cam inceput sa rag - ca de urlat nu mai pot spune.

Beatrix- Eric seamana cu o fetita - e foarte frumos. Nu am mai vazut poze cu voi de multa vreme.

Lexi - este normal ca noi sa nu ne dam seama cum cresc copii nostri. O persoana care nu i-a vazut de mult isi da seama ce mult au crescut!
M-am uitat printre pozele tale saptamana trecuta sau acu 2 saptamani si am fost uimita de cat e de mare Maria.

La serbare la Victor a fost frumos si haios inca sunt micuti si scumpi. Victor si-a spus poezia dar nu a vrut sa cante nici un cantecel.

O sa pun si eu niste poza dupa masa dupa ce are si Dragos serbarea.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Trischa, multumim pentru cafea!
Multumesc si pentru pontul cu masina de cafea. Eu mi-as dori una cu pad-uri, nu mi-am dat seama daca cea de la Aldi e pe sistemul asta. Ma gandesc sa achizitionez una Tassimo, dar oricum, dupa Sarbatori, nu acum.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - ce sunt acelea pad-uri, si eu vreau un aparat de cafea - dar vreau din ala in care pui cafea boabe si macina si face mai multe feluri de cafea.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

noi am fost azi la spital cu Vlad, ca si-a sucit piciorul la locul de joaca aseara si i-au pus piciorul drept in gips, are entorsa
sta o saptamana
noi avem ghinioane 'pe partea dreapta', claar, mana de 2 ori si acum piciorul

Edit: ce veste mi-am gasit si eu sa dau la postarea cu nr. 3000 ?!?!

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput