Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,dau .
Lexi,ce bine de voi ca mai aveti cateva zile si gata pe anul asta,eu va doresc de acum drum bun spre casa si sa fiti sanatosi!
Noi mai avem si sapt viitoare vreo cateva zile de stat pe aici,nu stim sigur cate.Joi avem serbare si Patrizia e mama,abia astept s-o vad.
Cu cadourile stau prost de tot,am fost ieri la H&M sa iau rochii de printese si nu mai erau si nici nu mai primesc curand.
Acu tre sa iau toate magazinele H&M la rand poate gasesc la alta filiala,exact ce nu aveam chef de umblat.

O zi frumoasa si sanatate va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza si de la noi!

Trischa, multumim de cafea! Completez eu si cu un ceai!
Spor la cumparaturi si pt rochitze de printese incearca si la C&A daca ai in zona sau la magazinele mari de jucarii!

Lexi, acum am citit ce ai patit! Imi dau seama ce a fost in sufletul tau si al Mariei! Bine ca s-a terminat cu bine si sa speram ca nu se va mai repeta! nu stiu daca mai intru pana pleci ca s-au strans toate acum, asa ca va doresc drum bun spre ro si sarbatori fericite alaturi de familie!

Lilina, ce mare e Vlad! sau cel putin asa pare din poze! zici ca are 7-8 ani! masina portocalie o avem si noi, Eric e mare amator de taiat hartii si de invartit apoi la manivela! sta si cate juma de ora si se joaca cu ea! si orice scama, firmitura merge la masina de gunoi! mama ii zice prigoana cand i-l vede!

Adina, bine ca s-a terminat si la voi cu bine! Fabi si Alex, haiosi tare! cred ca e o distractie continuua la voi!

Cris, sper ca a decurs bine si frumos serbarea! Insanatosire grabnica baietilor!

Gety, va doresc sa ramaneti sanatoase pana la serbare! Cadouri de baieti, depinde de varsta:
daca sunt pana in 5 ani, cred ca prinde orice, puzzel, domino, actzibilduri, carti de colorat sau personajele respective) din cars, toy story, wall-e... vezi si tu ce-i cam place la copil! orice fel de masinuta e iar binevenita si daca mai are si sunet e super! pirati,roboti,tractoare, tren, masini de politie, pompieri...

pe toate,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

da beatrix, in poze pare mare, dar in realitate sa stii ca e mititel. la serbare au setat inaltimea microfonului dupa cel mai mic si l-au masurat pe el , desi, el e inalt pt un copil de 4 ani, dar colegii lui sunt mai maricei

gety, cum esti tu in pana de idei de cadouri pt baieti asa sunt eu in pana de idei de cadouri pt fete. beatrix ti-a spus exact ce prefera baietii... Eu am 2 sarbatorite in weekend, una de 1 an (nepoata-mea) si fetita unor prieteni (5 ani) si chiar nu am deloc imaginatie . Nepoatei cred ca o sa ii cumpar totusi ceva de imbracat ... o pereche de pantofi si un pulover ceva sau perelina rosie cu Winnie the Pooh de la Kiabi, ca jucarii i-am luat si de Mos Nicolae si de Craciun o sa ii dam ...

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Trischa, multumim de cafea! E delicioasa!
Apropo de cafea, sper sa-mi aduca si mie Mosul un aparat din acela smecher cu pad-uri...
Trischa, ai dreptate ca nu mai sunt decat cateva zile dar zilele astea vor fi de calvar. Si, colac peste pupaza, se anunta iar ninsori la greu si ma va paste trenul... De azi noapte a inceput sa ninga din nou pe aici si chiar vorbeam cu sotul aseara sa iau trenul acum, dimineata. M-am sculat cu 45 de minute mai devreme decat de obicei dar am verificat pe net starea drumului si pana la urma am plecat cu masina. Am plecat mult mai devreme decat de obicei dar a fost foarte bine pentru ca a fost destul de multa circulatie. Sa vedem cum voi ajunge diseara...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, multumesc mult de urari! Va dorim si noi asemenea, dar va urez eu la timpul potrivit!
Trischa, exact asta vroiam si eu sa-ti spun, rochite sau costume de printese gasesti in magazinele cu jucarii.
Lilina, pentru fetitele de 1 an, ca si pentru baieteii de aceeasi varsta, exista jucarii de bebe, care sunt unisex de obicei (uneori mai difera culoarea, unele sunt bleu, altele roz, dar, de fapt, jucaria in sine e aceeasi): cuburi, jucarii de baie, diverse jucarii educative... Pentru o fetita de 5 ani sunt convinsa ca exista o gama larga de jucarii de unde iti poti alege, in functie si de bugetul pe care esti dispusa sa-l aloci: o papusa cu accesorii, sau, daca are deja o papusa, hainute sau accesorii pt ea, o mini-bucatarie sau un mini-supermarket (fii-mea isi doreste mult un supermarket din asta). Stiu ca locuiesti aproape de Auchan, aici la Auchan au diferite produse electrocasnice de jucarie: masini de spalat, frigidere, friteuse, cupotare cu microunde, aspiratoare... Ai putea sa-i iei asa ceva. Sau ii poti lua ceva jocuri educative, sunt jocuri din acelea cu bilute din care isi pot face bratari, de ex. Sau jocuri care te invata sa tesi, sa impletesti, etc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetelor!

Lexi, ce intamplare urata! asta ca sa nu mai zicem ca numai in romania stau masinile inzapezite!

Lil, super poze! si fiul tau chiar este model! cat a costat-o sedinta pe cumnata ta?

despre noi: azi are daria sebare, abia astept! am fost si la serbare la sotul meu la birou, copiii au fost foarte incantati, au spus poezii mosului, au fost incantati de cadouri. avem poze aici:
Sarbatori 2010

sunt putin speriata vis a vis de azi. eu i-am luat dariei o rochita tip balerina, dar, avand in vedere bugetul, i-am luat una din titan, am dat doar 50 lei pe ea. mie imi place tare mult, e cu volane multe, e alba si cu marginea de blanita, e ca zana zapezii i-am spus eu. numai ca le-am auzit pe mamici ca au comandat rochite de printese pe net, o gramada de bani! sper ca daria sa-si pastreze entuziasmul vis a vis de rochia ei cand le va vedea pe celelalte. oricum a mea e cea mai frumoasa...

va pup, ca s-a ivit o urgenta la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Eu eram in pana de idei de cadouri pentru baieti? Ca nu prea am prin zona. La noi predomina nepoatele. Trei la numar.

Fetelor, am avut cateva zile mai grele. Adica eu am facut o indigestie, care m-a cam slabit de puteri, m-a durut si capul vreo 2 zile.

Maria a mers bine o saptamana de gradi, iar sambata noaptea, fara sa fi fost afara macar, a inceput iar cu febra. Maxim 38 cu 5.
Vineri avem serbare, iar maine si poimaine vreau sa o duc, dar numai pana la ora 12,30.

Lilina, mama ce frumoase au iesit pozele alea! Sa stii ca fundalul a fost foarte frumos. Pentru ca altfel nu se vedea bine subiectul pricipal, Vladone. Mie mi-a placut mult a doua poza, tare mult.
Are o nuanta la par interesanta. Un fel de aramiu si cu ochii aia caprui. Si faptul ca nu am vazut demult poze cu el, mi s-a parut ca a crescut foarte mult.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Roxana01, normal ca ale fetelor noastre o sa fie cele mai frumoase. Eu ce sa mai zic, ca este o rochita alba, frumoasa, cu tul deasupra, pe care mi-a dat-o sora-mea?

Vrea sa vad pozele.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Roxi, ce fudula fetita in rochita ai! Si ce cizmulite cochete are.
Sa-ti traiasca copilasii! Sunt tare frumosi si haiosi!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Roxana, nu conteaza cat ai dat pe rochie, sunt sigura ca e frumoasa si Daria arata f bine in ea.... de fapt conteaza cat dai pe rochie, adica daca ai dat 50 de lei si arata mai bine decat una de 200 lei BRAVO tie si jos palaria ca nu eshti snoaba Indiferent daca as avea f multi bani nu as da atatia pe o costumatie, sa fim seriosi... parerea mea e ca e fraier ala care da banii nu ala care cere, stii cum se spune

Lexi, merci de sfaturi, sunt PRO jucarii educative, deci sigur ma voi axa pe asa ceva

Gety, Vlad e blond (cum eram si eu cand am fost mica, dar mi-a trecut ) si se vedea aramiu pt.ca-l dadusem cu spuma, ca nu am apucat sa-l tund, de fapt nu am vrut sa-l tund inainte sa-i fac poze pot ca sigur i-ar fi stat aiurea si asa am patit si eu cand eram mica, m-au tuns ai mei inainte sa-mi faca pozele de pasaport, nu va puteti imagina ce horror aratam Oricum, nu stiti cata lume ne intreaba cu cine seamana Vlad si cine e tatal , pt.ca suntem amandoi bruneti

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput