Bucurii de sept - oct 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 15

Crisnemes spune:
Lexi - drum bun si Doamne ajuta sa se terminet totul cu bine!
Lilina - asteptam poze de la serbare!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

GETY spune:
Lexi, sper ca ai ajuns cu bine acasa. Dar te-ai framantat un pic,nu gluma!
La Iasi a fost cald, cam vreo 7 grade, numai spre seara a inceput sa bata un vant rece si anunta vreme spre inrautatire.
Crisnemes, multa sanatate si lui Dragos si lui Victor. Eu Mariei i-am mai dat Helmiflores si tinctura de pelin.
Of, poate se face bine Victor pana la serbare! Eu am ratat serbarea din vara, din cauza ca n-am putut pleca de la servici, iar la cea din iarna bantuia "porcina". Sper pana vinerea viitoare s-o tina Dumnezeu sanatoasa, s-o pot vedea si eu la serbare.
Cadouri de baietei? Pana de idei.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

AdinaF spune:
Buna fetelor!
Noi am revenit luni noaptea din concediu, dar n-am gasit efectiv timp sa scriu, dupa ce-mi culc copilasii calc de nebuna si nu mai razbesc.
lexi, sper ca ai ajuns cu bine acasa, si la noi e dezastru, a plouat torentzial si apoi a nins, itzi dai seama ce derdelus avem pe sosele.´
Cand am aterizat luni in Stuttgart, nu va spun cu ce zdruncinatura am atins pamantul, am intrat in panica, s-a scuzat si pilotul, dand vina pe vizibilitate .
Roxana, incredibil ce-ai povestit despre femeia aceea, unii oameni efectiv n-au pic de rusine si trebuie sa le raspunzi ca atare.
Trischa, ma bucur ca suntetzi pe drumul cel bun, exact la fel a patzit si Alex acum 2 ani , fara un diagnostic precis, numai ca noi atunci am ratat nunta lui frate-mio din cauza asta, dar lasa, ei sa fie sanatosi! Si Alex slabise ca un tzantzar dar a recuperat in cateva saptamani.
Sper sa apuc maine sa te sun
Cris, a fost tare simpatic Victor, imi place cand scrii despre el .
Cand am fost in Egipt l-am intrebat pe Alex el ce-ar face daca s-ar pierde de mine, el imi raspunde senin: "intreb pe cineva unde e Deutschland!"
Tot el azi ii explica foarte serios unui coleg de gradi care era in vizita la noi, aratandu-i globul pamantesc: "uite aici jos de tot e Polul Sud si acolo umbla pinguinii cu capul in jos!"
Fabi: papa, de ce nu mai exista asa multzi ursuletzi panda?
Papa: (pregatindu-si raspunsul) hmmm...
Alex: ca s-au ratacit??
O seara frumoasa va doresc

lilina spune:
Adina, sa va fie de bine concediul. Super haiosi baietii tai, ca de obicei.
Lexi, sper ca ai ajung cu bine acasa ieri.
Daca aveti chef sa vedeti poze de la Mos Nicolae si altele mai speciale, click aici
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am ajuns aseara cu bine acasa, cu trenul. M-au asteptat sotul si copilul la gara si nu va pot descrie ce reactie a avut Maria. Avea o expresie pe fetisoara de mi-au dat lacrimile... Azi de dimineata nu vroia sa ma lase sa plec la servici de teama ca iar nu mai vin. I-am promis solemn ca vin, orice-ar fi.
Lilina, fff frumoase pozele, ce mare s-a facut Vlad si ce matur pare in pozele acelea de la studioul foto!
Adina, bine ati revenit din concediu! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Crisnemes spune:
Lilina- pozele sunt superbe! Si pe mine ma bate gandul sa merg la un studio cu amandoi. Acum cand am vazut pozele tale ma gasndeam ca am o cunostinta la care sa apelez... Vlad e mare si frumos foc.
Lexi - iti dai seama ce disperare pe biata Maria sa nu te piarda. Asta e dragostea adevarata si pura.
Adina - bine ati revenit din concediu- cum a fost?
Alex cu Fabi - sunt niste dulci si la fel imi place sa vad cat sunt de isteti.
Azi baietii sunt acasa- Victor nu a dormit aproape toata noaptea a tusit non stop, iar eu sunt cheauna de cap si azi am tare mult de lucru.

lilina spune:
offf, Lexi, ce trist. Biata copila
da, a crescut Vladut si e un capos Noroc cu cumnata mea ca ne-a inclus in shootingul fetitei ei
a venit fotograful la ea acasa, si-a montat studioul portabil si i-a pozat pe pitici si pe noi
nu prea m-a incantat background-ul ala, dar a iesit ok in poze...
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

anangel_lexi spune:
Buna seara, chiar daca afara s-a intunecat, eu va ofer o sau un vin fiert, dupa preferinte.
Azi a iesit soarele putin, dupa muuult timp. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Crisnemes spune:
Hello!
Lexi - foarte bun vinul fiert! L-am consumat cu mare drag aseara!
Azi va ofer eu o cafea sau un ceai!
Azi Victor are serbare. Mi-a spus de dimineata ca el nu vrea nici o serbare si sa ma duc dupa el la amiaz la gradi. Sper sa-i treaca pana la momentul serbarii - el stie toate poeziile chiar si ale colegilor.
O sa fie fulg de nea si ieri am lipit impreuna pe costumas stelute.
Aseara am fost la sanius - amandoi au fost super incantati, a fost foarte frig dar ne-am incalzit alergand!

anangel_lexi spune:
Buna seara tuturor.
E ultima saptamana de lucru pentru foarte multi de aici, inclusiv pentru mine, astfel ca nu prea o sa apuc sa dau cafeaua decat mai tarziu, probabil.
Cris, multumim pentru cafeaua de azi! Cum a fost la serbarea lui Victor?
Eu Mariei i-am luat alt sirop de tuse, mi-am adus aminte ca pediatrul i-a recomandat anul trecut unul care a ajutat-o. De maine incepem sa-i dam si sper sa-i dam de capat si sa ajungem sanatosi in tara. de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute