Bucurii de sept - oct 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare,

multumesc de aprecieri! parul la noi e o problema tare sensibila! imi place lung dar as vrea sa-i dau o forma mai baieteasca, dar nu ma lasa! negociem cu bretonul, i-l mai dam cu gel, spuma dar nu sta tot timpul! lui ii place parul lung si gata asta e! cand o sa vrea o sa-l tund! ultima data l-a tuns tasu cam fortat si pana nu i-a crescut in fiecare zi ne-a reamintit!

Linina, refacere rapida lui Vlad! Fix ce va lipsea! va doresc sa nu mai aveti parte de astfel de incidente!

vazut poze frumoase cu Daria si baietii lui Cris! Rox, ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba cu rochita! foarte frumoase pozele! minunata pereche!
Foarte cocheti si baietii lui Cris, cel putin Dragos, tare mandru! nu stiu cum sunt in realitate dar Dragos, m-i s epare mai blajin si Victor mai infipt asa, mai smecheras! amandoi sunt frumosi tare la cravata!

Eric m-a intrebat ce s-a intamplat cu porcul si am zis ca hai sa ii spun cum sta treaba in romania de craciun! a ramas un pic nedumerit! cred ca una e sa vada si alta sa-i explici!

Gety, voi cum sunteti? tot obosite? ce tare e Maria! Cum a fost serbarea?

Lexi, sper ca si voi sunteti bine!

Me retrag si eu la cabana plapumica, ca acolo stau de vreo 3 zile! m-a lovit un virus de nu m-am putut ridica din pat ca ameteam, sunt pe antibiotice si baietii imi sunt dusi de acasa! Eric la o aniversare si tasu cica dupa cadouri!
week-end fain,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata dau .
Sa va povestesc patania noastra,joi am avut serbare frumoasa de tot si fericiti ca a trecut ne apucam sambata de cuparaturi si ne gandim ca duminica sa ne punem pe facut bagaje...dar na..duminica dimineata la 5 se pune copila pe vaitat ca o doare burta si o tine treaba asta pana se apuca de vomitat.Apoi continua cu amandoua,burta si vomitat.Ma apuc voiniceste sa-i dau saruri cu seringa si cola tot cu seringa si altceva nimic.Pe la ora 15 vomita spune ca n-o mai doare burta si se culca,dar fericirea nu dureaza mult ca se trezeste si incepe sa vorbeasca mult,mult,mult mult mai mult ca de obicei si repede de tot.
Eeeeee,asta-i semn de febra mare..asa ca verificam cat..normal ca 40,3 ca doar nu se dezminte copila.
Asa ca a capatat si un nurofen si de aseara nu mai are febra,n-o mai doare burta ba i-am dat si o bucata de paine prajita ca era lihnita de foame.
Azi o duc la gradi ca nu am cum s-o tin acasa,eu trebui sa ajung la munca si tata de Patrizia are treaba pana peste cap.
Nu pot decat sa ma rog la Doamne-Doamne sa fie bine cat despre bagaje si alte pregatiri..am zis pas pana diseara macar.
O zi frumoasa va doresc si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Trischa, vai ce rau imi pare ca Patri e din nou bolnavioara. Dupa cum s-a manifestat eu zic ca este un virus care-si face asa de cap.

Beatrix - multumesc de aprecieri - dar nu stiu ce sa spun fiecare sunt tare diferi. Victor e tare bun la suflet, a invatat sa fie "infipt" de la Dragos. Dragos il bazaie in permanenta e mai viclean sa spun asa- dar stiu ca tot ce face este doar pentru a ne atrage atentia - el nu se prea zmirocaie- doar atunci cand e prins cu mata in sac sa zic asa. Victor se zmiorcaie doar ca sa-l pedepsesc pe Dragos.

Acum trec eu printr-o perioada foarte grea psihic sa spun asa - si nu mai stiu ce sa fac cu baietii astia ai mei, ii iubesc enorm, dar de cand se trezesc si pana se culca se cerarta si fac tot felul de nazbatii ce ma scot din pepeni. Cel mai grav e ca stiu ca nu procedez bine cu ei si pe cand sunt in fata lor tot asta fac urlu la ei. Trebuie sa ma schimb si nu prea stiu cum sa o fac. Tort ce stiu e ca ei sunt minunati fiecare in felul lor si ii iubesc mult de tot.

Beatrix- asa este cu porcul - si eu am avut mari emotii, Dragos nu a participat defel pentru ca nu l-a interesat iar Victor nu mai stia cum sa se implice mai mult. Socrul meu a tinut neaparat sa taie porc si a spus ca el cat traieste o sa taie in fiecare an.
Noi avem si gaini - iar baietii stiu ca sunt crescute pt a fi macate.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut

sanatate multa beatrix si Patri

nu pot sa va dau link, daca aveti cont de facebook cautati-le pe mamicile lor (monica si ramona) si gasiti acolo pozele

pup

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Fetelor haideti la o cafea sau va servesc cu un ceai?

Baietii sunt in vacanta si tocmai m-a sunat soacra mea plangand ca Victor a iesit afara dezbracat si ea a fugit dupa el pe un deal si a cazut si s-a lovit!

Mergi la inceput

cris, multumim de cafea, chiar am nevoie de una, stau acasa cu fulgerul si nu ma lasa sa fac curat, ma intrerupe non stop, m-a mai deranjat si o colega sa o ajut la ceva ...offf. acum a tabarat pe mine sa il las la calculator
cris, super haioasa povestirea ta, cum a fugit el pe un deal imi pare rau de lovituri

Mergi la inceput

Lilina - noi cum stam la casa chiar in apropiere este un delusor - practic in curte, mi-e mila de soacra mea sper sa nu se fi lovit rau.

Cred ca era tare disperata ca mi-a spus la telefon ca ea mergea dupa el si el cum o vedea sus el cobora pe fund cu farfuria de plastic si nu reusea sa-l prinda, iar el fugea si radea de ea, iar Dragos il incuraja.

Mergi la inceput

Buna Dimineata!

Va astept la o cafeluta!

Azi se pare ca baietii vor fi foarte ascultatori - dupa ziua de ieri nu mai au desene animate la Tv si jucariile imprastiate au fost confiscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Si noi iar pe baricade! Ce fain e sa incepi lucru miercurea!
Asadar, suntem aproape refacuti, ieri nu a mai facut eric febra asa ca azi la scoala! mai avem un pic de muci, dar astia sunt de-ai casei pana la primavara!eu, un pic cu gatul dar spre bine!
Chiar si asa ne-am bucurat de zapada si sanius! As fi preferat sa avem atata zapada de Craciun. Sper sa mai vina! Eric adora zapada!

Cris, cand stai si citesti ce nazdravenii fac, normal ca iti vine sa razi! iti dai seama cate amintiri o sa ai de spus la nepoti?!!
Pe de alta parte, te inteleg si cred ca si oboseala accentueaza nervii! Poate te pot ajuta mamicile cu mai multi copii, ca eu nu prea stiu! nu crede ca Eric unde-l pun acolo sta, are si el momentele lui, dar nici nu are cu cine sa se indamne la prostii! Stai linistita ca toata lumea te crede cand spui ca-i iubesti, doar ca ai vrea sa se joace frumos, fara certuri, tipete, sa nu fi albitru intre ei...
O sa vina dar trebuie sa mai creasca! Eu cu frate-miu pana pe la 12 ani ai mei m-am batut, pe urma am fost si suntem foarte buni prieteni!

Insanatosire grabnica Bucuriilor bolnave!

Si pt ca de maine ma apuc oficial in pregatirile pt craciun si nu cred ca mai am timp de trecut pe aici, va doresc

Craciun fericit si magic, sa va aduca Mosu un sac de sanatate, fericire si bucurii!

Lilina, anticipat, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, numai bucurii, realizari si impliniri pe toate planurile iti doresc!

pe toate,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

hei, multumesc beatrix, la fel si voua

chiar vroiam si eu sa va urez anticipat, ca nu stiu de acasa cand mai pot intra pe net... asa ca va spun de pe acum SARBATORI FERICITE, sa aveti parte de sanatate, noroc si muulte impliniri personale si profesionale, sa va distrati, sa vina Moshu' si sa va aduca multe cadouri frumoase, sa va iasa cozonacii {daca va riscati, eu nu ma risc }

aaa, am uitat, azi a scapat fulgerul de gips, e bine, mai are 2 sapt.de stat locului, fara topaieli si aiureli.

pup

Mergi la inceput