Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 2
mirela2 spune:
ralu mi foamee si nu i nik gatit in frigi
m am mancat de dimineata
altceva n am facut azi, decat spalat niste rufe si intinsul lor pe uscator
speram sa mai spal una, dar nu mai am unde le intinde
n am balconul inchis si nu mi vine sa le pun acolo, trec masini pe strada, ridica praf
o sa caut sa cumpar un uscator care se prinde pe calorifer
in rest m am frecat cand in pat cand in fotoliu
nici nu stiu cum sa mai stau, ca ma dor asa de tare mainile
+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
babyleeks spune:
gata ma prind cu picioarele de felinaru din gradina si stau acolo cu prietenii mei liliecii la noapte
29 + Kevin Claudiu Daniel
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyleeks gata ma prind cu picioarele de felinaru din gradina si stau acolo cu prietenii mei liliecii la noapte 29 + Kevin Claudiu Daniel |
tu si badman
+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
fluturas2010 spune:
salutare.....
eu astazi am picat franta...la 11 am fost sa ma spal pe cap si sa ma tund..chestie care la coafeza mea duraza cam 2 ore, e, si m-a obosit asa de tare ca am zacut in pat, cu mainile si picioarele bustean...de vreo saptamana ma umflu asa..poate e un fenomen normal de acum in colo...
vad ca noi alta treaba nu avem si numai la mancare ne gandim...de plictiseala cred..
bebelule..ma bucur ca ai revenit..era si pacat sicer...
fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA
babyleeks spune:
intepaturile astea au bagat spaima in mine...marti cand e liber sotu ma duc si imi fac cumparaturile ca nu mai tine....daca vine bebe mai repede si nu sunt pregatita...nici nu am cu ce sa-mi imbrac baiatu...mamica denaturata ce sunt
29 + Kevin Claudiu Daniel
ocsanica80 spune:
toate fetele.
am aparut si noi in peisaj dupa o zi destul de tristuta ca am facut pomana, dar a trecut si ziua asta si acum stam cumintele in pat si incerc sa imi invit sotul la o plimbarica dar nu stiu daca mai are chef.
29 + Maria-Sofia
Roxana
Lorich spune:
mirela da cu salata buf ce facusi???? ca eu numa la ea ma gandesc...
va pup, o seara placuta, babyleeks ai grija de tine...am si eu momente de astea de frica, sa nu fentez coada sa-mi dea fetele cu rosii in cap.
Ocsanica te imbratisez cu drag, scumpa mea!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+
fluturas2010 spune:
lorih...iti trimit eu salata boef ca mai am nitica..e si decorata misto...aseara am primit nota 11 de la prieteni la masa...bine..nu numai pt salata
fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA
aditzaC spune:
ca tot vb de mancare ..io sunt full..am papat ciorbita de pui , salata de pui cu ceapa , castraveti acri , verdeata si maioneza....si am la cuptor saramalele ...este gata si pizza ....se face si placinta cu branza
nu va ganditi ca eu am facut toate astea ..soacramea care bucatareste de azi de dim , iar eu nu am stat locului si am facut ordine in sertare si prin camera si sunt cam franta .
baby eu zic ca nu e ceva grav , dar tb sa ai grija cu efortul si mersul pe jos
mirela imi pare rau ca nu te lasa deloc durerea de maini
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza33+ mihai
bebelu86 spune:
Babtleeks am mai auzit la fete k au simptomele tale. nu cred k inseamna neaparat k bb vrea sa scoata nasucu la aer. incearca sa stai cat mai linistita, evita efortul si ai grija de tine.
hai k ai fost tare cu prietenii tai liliecii
MIrela chiar nu exista nimic sa iei sau sa faci sa te mai lase durerile de maini? sa mai treaca
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria