Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 3
missmj spune:
Eu am fost ametita toata ziua,mi-am pus un film,am adormit,m-am trezit am mancat, am gasit un film pe hbo,iar am adormit, asa aiurea....Am mancat niste musaca, ma pregatesc sa infrunt arsurile .
babyleeks mai lasa plimbarile daca ai intepaturi ,stai linistita in patut sa creasca bebe bine
aditza ce de mancare la tine acolo.Lasa ca e mama acasa maine sa vezi ce de mancare o sa am !
mirela sa treaca manutzele
carmen
31+ cu Andrei
aditzaC spune:
carmen te invit la masa
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza33+ mihai
babyleeks spune:
va invidiez ca aveti pofte...eu am papat azi o felie de paine cu branza topita si muschiulet si niste placinta cu mere....
29 + Kevin Claudiu Daniel
aditzaC spune:
baby...stai linistita ca nici eu nu am pofte , am zile cand nu as manca nimik dar ma roade stomacul si mananc vreau nu vreau
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza33+ mihai
Irinukaaa spune:
Am aparut si noi "pe baricade"!
Mi-am luat rezultatele la analize - calciul si magneziul au iesit sub limita, iar fibrinogenul putin mai mare. Cea de la laborator mi-a zis ca nu am de ce ma ingrijora de fibrinogenul asta ca sunt graviduta si valorile difera?!? Asa o fi?
M-am apucat sa iau si calciu cu D3 separat... cat l-am ocolit eu, acum parca am cedat si am zis ca poate chiar trebuie.
Na-na-na... am facut si tortuletul... acum e la racit... abia-l astept. Greu de facut asa nu mi s-a parut, dar asta doar pentru ca am avut ajutorul meu de nadejde - sotiorul - care sa faca cam tot. Eu mai mult citeam dupa foi si spalam cateva vase...
Sa nu mai zic ca am spalat si geamurile astazi (impropriu spus eu - tot el bineinteles ) ca tare ma stresau si in fiecare zi ma gandeam "azi ar trebui sa sapl geamurile alea" - dar bineinteles ca n-o faceam.
Roxx mi-s placut sugestia ta de mancarica de post... si mai ales chiftelutele alea de cartofi pe care sigur le voi incerca zilele astea. Cam cat timp se tin la cuptor, sau de unde stiu cand sunt gata?!?
Ralu bine ai revenit, ti-am simtit lipsa o zi cat nu ne-ai prea bagat in seama. Nu mai pune si tu la suflet toate prostiile si nu le mai lua ca pe ceva personal. Te cred ca e greu de facut (ca nici eu nu prea reusesc), dar macar incearca din cand in cand. Te pupacesc!
Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
babyleeks ai grija de tine si de bb si incearca asa cum povestea Madalina ca sta cu perna sub fundulet, sa fie putin mai inalt decat restul trunchiului, pentru ca bb sa nu mai preseze colul.
Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
missmj spune:
irina daca d-na de la laborator a zis ca nu ai motive de ingrijorare,e bine. intreaba dr, eu zic ca ar trebui sa iei si niste magne b6.si pe langa calciul pe care vrei sa il iei, sa stii ca un kiwi pe zi acopera doza zilnica necesara de calciu.eu mananc chiar si 2 pe zi cateodata,sunt f buni pt bebe.
aditza multumesc pt invitatie
carmen
31+ cu Andrei
madalina_m spune:
eu ma pregatesc ca imi vin nasii in vizita. Vin cu fetita lor de 1 an jumate care data trecuta s-a cam razboit cu Sheba (pisica). Sunt curioasa cum va fi de data asta.
29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
va pupic, ne 'auzim' maine, ca nu cred ca mai intru in seara asta.
29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica