Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumphule, te dadusem lipsa. Ma bagasei la idei ca nu ai aparut deloc. Bataitza iei!
stefyapost, si eu am stari din alea, nu mereu, dar am si acelasi lucru ma intreb si eu, cum de ma suporta al meu sot, ca vb aia, aici suntem doar noi si nu am de cine altcineva sa ma iau.
MAdutza, m-am tot chiorat in Picasa sa vad ce ai mai cumparat, si nimic nene. Lumanarelele de la Ikea sunt preferatele mele, si acum, ptr ca e perioada anului cand e lumina doar cateva ore, in rest este intuneric, peste tot sunt lumanarele aprinse, evident si la mine zi de zi, din alea parfumate fie la pahar mai mare fie la set de 36 buc. Alea cu scortisoara sau fructe de padure imi plac la nebunie.
Astept poze cu ce ai cumparat sambata!
Pisuc, si pe mine ma dispera raioanele maternity, efectiv parca au haine facute sa le porti ca trebuie, nu ca te atrag. EU am doar blugi speciali de graavida, in rest port tot hainute normale, doar ca am luat o marime mai mare ca sa nu stea intinse la maxim pe mine, ca nu le suport.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Happiness si eu deocamdata port haine normale,de fapt mi-am cumparat cateva rochite mulate..dar care imi permit sa ma ingras.Sunt cu manca scurta si pe dedesubt iau cate o maleta...Hainele de gravidutza ma fac enorma,plus ca nu am gasit la mine in oras raiati marimea mea..

La rochite pe dedesubt daca este frig iau colant negru..si totul este gata.
La pantaloni am renuntat de mult..ma strang de numa...

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Ailed, bravos ca te mentii si e ok dieta data de medic. E greu cu poftele dar mai imp e bb, de-aia eu de azi, am promis solemn, ca nu mai pun nimic dulce in gura. Sper sa ma si tzina.
Roxy, sa-ti fie rusine cu cozonacul. Ah ce as mai purcela si eu si cand ma gandesc ca era din ala de casa, mmmmm, ce bun o fi fosttt.... am la ce sa ma gandesc, noroc ca ma consolez ca am promis ca nu mai bag dulce.
Catank, ca uitam, parca am citit la cap trecut. Da, prajitura cu Nutella, este facuta exact cum ai scris, iar umplutura este Nutella cu frisca amestecat. MMMMM A fost f buna, numai ca a mai ramas dupa musafiri, iar ce a ramas am aruncat ieri la cos, ca altfel sigur ma sacrificam eu. Sotul nu se omoara dupa prajituri. Deci in mine era baza, si mai mancasem si 3 felii de pizza sambata, deci no way.
yasmi, te-ai vopsit? pune poza sa vedem si noi. EU chiar ma gandeam ca aici n-am nici o treaba, ca sunt vopsita aproape de nuanta mea, dar cand ajung in Ro, oamenii sunt asa cum sunt, si sigur incep cu barfa. SI imi ajung kg subiect de barfa, ca astea sunt evidente mai ales ca eu eram uscata , dar si par neingrijit, nevopsit.
Trebuie sa sun sa ma programez sa ma improspatez, desi sunt impotriva vopsitului in sarcina. Cu A nu m-am vopsit, atunci eram o ciudata care nu facea abatere de la ce nu era voie. Acum o sa fac exceptii.
Aaaaa, si referitor la epiziotomie, ca ma tzin sa-ti raspund, ca tu parca intrebai. La A eu nu am avut epiziotomie, ptr ca aici nu se face si nici nu m-am rupt. Si aveam acas apregatit ceai de pelin, pompitza cu atomizor in care s apun ceaiul si sa pulverizez etc. Un intreg arsenal, Nu mi-a folosit la nimic. O sa discut asta cu Nuraltay, ca nu vreau sa ma taie preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata fetelor eu m-am trezit greu si zici cas

dulcik toate burticile

bb_yasmi cum se numeste albumul tau cu poze ???ca niciodata nu am stiut care e al tau

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy, in pozele pe care le-am pus se vede cum m-am vopsit. ce bne ca nu te-a taiat si nici tu nu te-ai rupt. sper sa reusesc si eu a doua oara.

laura, lavi se numeste albumul.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
.................., de-aia eu de azi, am promis solemn, ca nu mai pun nimic dulce in gura. Sper sa ma si tzina.

Mergi la inceput

stefyapost, eu in sarcina trecuta m-am facut singura cu ceara pana in luna 6. Pe urma nu mai vedeam de burta asa ca am trecut la epilat cu aparat electric care efectiv taie parul doar de la suprafatza pielii fara sa irite. Aparatul l-am avut la set cu epilatorul Phillips ala cu gheata care smulge. Acum tot pe ala il folosesc dar dupa ce ajung in Ro, ma dau pe ceara iar ca nu se compara.
Scrish, pe unde umbli? Toate bune? Oare la Euroclinic fac gaurele in urechi picilor? Daca afli ceva sa-mi dai si mie de stire, te rog mult!
Ama, ce frumos ca o sa poarte bblina ta cercelusii pe care i-ai purtat si tu.Asa m-ai emotzionat.
Madutza, am declarat razboi dulciurilor, asta ptr ca era ma lesinasem de dulce, de-aia am si aruncat ce mai ramasesem, cadaca imi puneam mintea le terminam , asa incat de sapt asta nu mai fac nimic dulce pana plec acasa. Si asa ma gandesc cu groaza ca e perioada sarbatorilor si pe langa specialitati romanesti o sa bantui printre rafturi dupa dulciuri. Si doar ma cunosc, o sa zic, doar asta si gata, data viitoare la fel doar asta si gata, si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi da, intram in luna a 7-a mai avem putin si ne tinem puiutii in brate

dorinut spor la curatenie. am pus si eu o masina de rufe, am spalat prin bucatarie tot. ar mai fi de dat pe jos putin dar nu mai am chef.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ce burtica frumoasa si micuta.ti-am mai zis, chiar n-ai de ce sa-ti faci griji in privinta kg-lor.
de data asta ai burtica mult mai mica decat la iasmi

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

asa e roxy, e multtt mai mica decat la iasmi, dar si kg sunt cu vreo 14 mai putine
eeee daca nu mi-as face grij cu kg.....ar fi vreo 10 in plus pe putin :((((

Mergi la inceput