Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, mare dreptate ai, noroc ca esti consecventa. Bravo tie!..Deci tu esti tot la 61 acum

Simona, mami de baieti David, Matei si 25+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yasmi, mi-am amintit, ca am citit aici pe Dc la home, ca numele rare aduc ghinion copiilor. Asa ca nu mai scotoci dupa fel si fel de nume, cand o sa vezi bblusul o sa stii sigur cum o sa il cheme. Si daca e Eduard, foarte bine, sanatos sa fie, ca asta e cel mai important!
Dorinut, eu in primul trimestru cand mi-era rau de nu mai puteam si mancam te miri ce, mergeam in transa la KFC. Si stateam in masina si mancam ca nu suportam mirosul de prajit. Evident ceream sa fie sanvisul fara maioneza si varza sau salata. Asa ca nu e cazul sa ai mustrari de constiinta.
Strumfule, m-=ai omorat cu pozele alea. Offff, ma apuca boceala ca mie nu imi place perioada asta a anului, de cand s-a nascut A.
Alina.n arata tare bine prajiturica. Mmmmmm. Parca simt si cum miroase. MA bucur tare ca v-a placut. EU pe asta o fac si de Pasti, in loc de pasca cu branza, ca e asemanatoare.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

happiness nu te mai gandi la cozonac ca este dulce si ingrasa da, a fost din ala bun, facut nu cumparat. eu nu cumpar niciodata. doar prajituri mai cumpar asa cate una, cand mi se face pofta, dar rar. ca tot ai zis de sarbatori...abia le astept ca o sa faca mama atatea bunataturi, si eu o s-o ajut, evident dar mai mult la mancat o s-o ajut.

simona ce de ai mancat sa-ti fie de bine tot, numa' bunataturi. bine ca ti-ai scos ciobul din deget ca te cred si eu ca era naspa cu el.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, virgula 3 dar oricum pana spre 62 e ok, ca tre sa mai iau si eu ceva in greutate...

happy, ufffff nu imi doresc sa ajung spre nastere si sa nu am ales un nume la baiat. asta chiar ma streseaza.....nu am crezut nici o clipa ca o sa avem asa bataie de cap cu numele...
momentan cred ca ne-am decis la Lucas (probabil Lucas Luchian). oricum nu cred ca mai punem si noi Eduard...

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

happiness nu te mai gandi la cozonac ca este dulce si ingrasa da, a fost din ala bun, facut nu cumparat. eu nu cumpar niciodata. doar prajituri mai cumpar asa cate una, cand mi se face pofta, dar rar. ca tot ai zis de sarbatori...abia le astept ca o sa faca mama atatea bunataturi, si eu o s-o ajut, evident dar mai mult la mancat o s-o ajut.

simona ce de ai mancat sa-ti fie de bine tot, numa' bunataturi. bine ca ti-ai scos ciobul din deget ca te cred si eu ca era naspa cu el.

Cred ca promit si eu solemn, ca si Happy ca nu mai pun gura pe dulciuri 3 luni inainte de azi...si nu mai maninc nimic dupa 18.00 Oare pot??

Simona, mami de baieti David, Matei si 25+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo, sa nu mananci dupa 18 nu e greu deloc!!!! mai greu e cu dulciurile.....la astea nu pot si nici nu vreau sa renunt nici in ruptul capului

Mergi la inceput

bb_yasmi si mie mi-a iesit buricul in afara. dar mi-a iesit de mult mie, nu foarte tare dar se vede. lasa ca acum cand o sa fac poze, ii fac si la buric o pozica sa-l vedeti

Mergi la inceput

merg sa sterg poza mai "indrazneata"

Mergi la inceput

roxy, simo dar voi cum ati avut buricul inainte?? inauntru??

Mergi la inceput

djlaura

Mergi la inceput