Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daca va spun ce am mancat la mcul dejun o sa spuneti ca sunt ..... sarmaleeeee.... si branza cu smantana si o placinta cu dovleac si pufarini....

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi pai si ce, nu merge? hai, sarmalele nu prea merg la micul dejun dar daca ai avut tu pofta....
si eu am mancat mult si acum merg sa-mi pun si niste placinta cu dovleac. am mancat si o salata de fructe si cred ca-mi fac si o cafeluta mica.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor, ma bucur ca ce simt este bebe...
Am si eu o legatura cu puiutul meu mic si scump...!

BB_Yasmi..si eu am exagerat week-endul asta!Deja cantarul a aratat mai mult azi...dar sper sa recuperez saptamana asta!

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici,

Astazi voi avea o zi incarcata: smotruiala la greu , am de facut niste teme la engleza pentru cumnatica, vreau sa fac niste varza cu carne de vita si trebuie sa ma si pregatesc ca la 5 ma intalnesc cu Edutu .

PS: Gata ne-am hotarat (cred ) se va numi Eduard Gabriel .

Va pup si in pauzele de smotruiala poate mai bag si eu un nas pe-aici.
Pupici multi multi

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

roxy, pai nu prea merg.....dar ce sa fac daca nu ma pot abtine cand am ceva in frigi
roxy de viner intram in luna a 7-a!!!!! woooooowwwwww

lalely, eu am exagerat sambata......si ieri m-am abtinut asa frumos.... am fost la mall cu prietenii , m-am pus la rand sa imi iau papanas si am vazut ca era aproape 21 si m-am razgandt imediat!!! asa ca azi dimi aveam tot atat

Mergi la inceput

dorinuta, ffff frumos numele Eduard!!! deci o sa fie odiseea: sofia si eduard
sa vii cu vesti bune de la eco...

si eu ar trebui sa ma apuc sa fac ceva prn casa....sa vedem daca am chef,...

Mergi la inceput

pana atunci va pun cateva pozici noi,,, mi-a facut sotul pozicile deci se vad ma bine parca....
si am pus si o poza mai indrazneata pt cateva minute :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata si de la noi!

Mi-am pus un castronel de lapte cu Cheerios, am pus ciorba la foc, si ma duc sa citesc din urma.
Cantarul la prima ora arata +200gr fata de lunea trecuta. Deci sunt happy.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
N-am apucat sa intru in weekend, am obs ca nu-mi merge nici b ul deci nu stiu cum va voi scrie de acum inainte Voi inclocui b-ul sau scriu fara si aia e.

Si eu zic ca Deea parca a mai slabit, s-a mai tras la fata. Arati bine, deea si imi place cum ti-a stat in rochita visinie la nunta aceea..
Lavi, eu am buricul in afara! Burtica ta e superba! Micutza si frumoasa! Din fata nu ti-as da 7 luni...ever!De picioare nu mai vorbesc...slabe...de pustoaica!
Strumpfule, ce ren frumos si ce targ minunat, mi-a placut mult atmosfera...!
Lalely, felicitari pt miscarile lui bb si ma bucur ca intri in concediu...abia astept si eu!
Roxy si Miki vreau sa va felicit ce donsoare grasunele aveti voi acolo!
Madutza, sa-ti fie de bine vizitele...acum esti mai relaxata si tu!
Dorinutza, spor la smotruiala si la mancarica!

Eu in weekend iar am exagerat cu mancatul..Dimineata n-am avut curaj sa sui pe cintar...Cred ca m-as fi deprimat...
Am fost si noi la ai mei in weekend. Sa va povestesc si voua ce-am patit: saptamana trecuta a spart Matei un pahar in bucatarie si un ciob mi-a sarit in degetul al doilea d ela piciorul drept...DUpa o saptamina abia mai mergeam, ma durea de numa'. Cind m-a vazut mama m-a luat la cercetat si m-a chinuit nitel pina mi-a scos un ciobsor lung de acoloSimtem eu c ainca am ceva acolo dar nu puteam sa zgirman locul de durere. Mama mi-a pus putina xilina...Deci cam asa...
N-am mai tinut nici postul, am mincat c anesimtita ieri. omleta cu brinza de dimineata,fructe, la prianz ciorbitza ciuperci fierte, la mama fasole cu muraturi si acasa iar cartofi cu usturoi...ca purcelul m-am facut...nu va spun...

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo, , bine ca nu te-ai infectat sau sa fi facut ceva complicatii la deget. lasa ca nu ai mancat decat mancare ok ier. acum depnde si cantitatile
nici mie nu imi prea merge "i"....asa ca am scuzati cand dispare cate un i

Mergi la inceput