Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Hai sa va trimit, pentru cine are baietei si ii plac numele romanesti, lista noastra de nume:

Petru Constantin
Camil
Damian
Toma
Grigore
Barbu
Filip
Serban (dar asta a picat, nu era oricum la inceputul topului si tocmai il pun niste prieteni buni baietelului lor)

Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burtici?
am ajuns si noi acasa. azi am fost la ai mei la masa si am mancat iar de toate:ciorba de peste, peste prajit cu cartofi cu legume la tava si salata si un strudel cu doveleac bun tare

ca tot ziceati de dureri. eu simt cateodata ca bebelina loveste sau se misca fix jos parca pe col sau nu stiu cum, simt asa o jena in zona aia cateodata. azi noapte m-am trezit cu un fundic cred in buric, asa se impingea
voi mai simtiti asa lovituri in col? aseara mi s-a si intarit burtica de cateva ori...asa nu-mi place.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti burtici?
am ajuns si noi acasa. azi am fost la ai mei la masa si am mancat iar de toate:ciorba de peste, peste prajit cu cartofi cu legume la tava si salata si un strudel cu doveleac bun tare

ca tot ziceati de dureri. eu simt cateodata ca bebelina loveste sau se misca fix jos parca pe col sau nu stiu cum, simt asa o jena in zona aia cateodata. azi noapte m-am trezit cu un fundic cred in buric, asa se impingea
voi mai simtiti asa lovituri in col? aseara mi s-a si intarit burtica de cateva ori...asa nu-mi place.

toate burticile.

roxy, lovituri jos si eu simt, cred ca sunt normale ca le-am avut si la prima sarcina..dar nu stiu daca e colul, mie imi da senzatie de facut pipi

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

strumf da ieri am bucatarit doar o prajitura cu branza de vaci care a iesit ff buna,(Happy ) am pus si poza in album
tie cum ti-a iesit salata?
si eu am avut sapt trecuta dar s-a terminat, azi poate fac ceva mancarica ppt sot la pachet

cami dar tu ai facut analizele de diabet cum au iesit?dr tau cea zis? hai nu te mai ingrijora .

miki si noi am papat ieri peste pe gratar cu mujdei si ciorbica de peste

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

hm, eu inca mai astept pestele ca inca n-au sosit..
alina, minunea cu oala a tinut o zi, astazi am esuat..nu i-am mai nimerit momentul.. dar perseveram...sa stii ca nici vlad nu vroia sa stea, dar l-am lasat initial cu tot cu pampaers/pantaloni doar ca sa stie ce are de facut..si dupa mult timp am recurs la dat pampersul jos..mai ales ca la inceput statea doar o secunda, se aseza, se ridica si tot asa..si mi-era sa nu faca vreo surpriza pe langa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pisuc felicitari pt achizitie, eu am ceva carti in format elecronic dc te intereseaza le-as pune in mailul comun da nu prea stiu care e ala si nici parola....

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

alina, userul pe yahoo e fluturasi2011@yahoo.com iar parola e cea de pe picasa daca poti pune cartile cred ca pe multe fete le-ar interesa

Mergi la inceput

mamicile de fetite, eu inca nu m-am lamurit..in maternitate nu se pun ate in urechiusele bebelinei ? si dupa ce pica atele se pun cercelusii ?

Mergi la inceput

miki da, asa simt si eu cateodata parca fac pipi
la mine s-a intors cu caputul in jos si poate si de aia simt asa ca inainte nu simteam asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fetelor..care va pricepeti,vreau si eu un secret ca sa razbesc sa fac niste galute bune... ca tare as papa o supica cu niste galuse pufoase,dar nu stiu manevra 'aia' si nu imi ies bine..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

stefy eu le fac asa: sparg un ou, il separ de albus, apoi peste galbenus pun gris dar asa treptat si amestec, si pun pana devine ca o pasta cremoasa nici prea tare nici prea moale apoi le poti pune ori direct in supa sa fiarba ori intr-o olita cu apa cand da deja in clocot si pune deasupra fiecarei galuusti o lingurita de apa rece ca sa le fragezeasca si lasa-le sa fiarba si pe o parte si pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Buna fetelor!

Stefya, galustele mele ies super, se umfla cat palma. Ce trebuie sa faci: bati albusurile spuma( eu fac din 2 oua de obicei), apoi adaugi galbenusurile, putina sare si piper, apoi gris cu mare atentie, cate putin pana devine o pasta de genul budincii( mai bine o lasi mai moale si probezi o galusca in supa, daca se imprastie o scoti cu paletica si mai adaugi putin gris). Cu o furculita faci galuscutele, apoi pui un capac cu fereastra pe oala si din cand in cand mai stropesti cu putina apa rece- le sperii.
Sper sa iti iasa pufoase si gustoase.

Stiu ca nu am mai intrat demult, abia reusesc sa va citesc, sunt inca la cap.55
Mai lucrez 6 saptamani si gata, intru si eu in concediu si sper sa am mai mult timp atunci, fiindca serviciul ma omoara- saptamana asta si cea care vine lucrez 7 zile din 7Cred ca o iau razna
Felicitari tuturor pentru bebeii sanatosi, haideti ca mai avem putin si ne strangem puisorii in brate.
Ma puteti trece si pe mine cu si cu data nasterii 01.12.1980.
Am fost la 3d saptamana asta, suntem bine, zburdam la mami in burtica si ii tragem cate un sut taticului, sa simta si el ca vine o printesica mult asteptata. Numele ei va fi Sophia Elena.
Mie mi-au trecut greturile alea puternice doar de vreo cateva zile, mai am zilnic dar nu asa mari, desi azi am implinit 22s.

Va pup pe toate si va doresc sanatate maxima si voua si bb-ilor!

Mergi la inceput