Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina.n mai sunt eu pe aici, dar nu pentru mult timp, plec in oras la o inghetata de aia buna la Portobello Market si apoi in Hyde Park la Targul de Craciun!!! Poate il intalnesc pe Mos Craciunn sa ii mai las o scrisorica Sper sa fie frumos ca dupa cata reclama vad ca i se face peste tot cica ar fi super . O sa fac poze si o sa va arat poate va tentez si veniti la un gingerbread

Gata va pup si am plecat sa il intalnesc pe mosu

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Strumf plimbare placuta si sa te intalnesti cu Mosu, aa si trimite o cupa de inghetata si la mine daca zici ca e asa buna

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fost la targ de carte la Gaudeamus si cumparat Dr.Spock.
Mai am pe lista Mama si copilul a fam Capraru (chiar daca e desueta) si cealalta Mama si copilul de Elisabeth Fenwick.
Apropo, am vazut ca aceasta din urma se poate downloada pe net, e cineva priceput la asta?

Lume multa la targ, multe carti, am luat si carti de copilasi ptr niste prieteni, mai mare dragul. Si bebeul a dat din picioruse exact la standul de carti de copii

Acum am mancat bine si merg la somnic! Zi de iarna cetoasa si totusi frumoasa la Bucuresti azi.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisuc felicitari pt achizitie, eu am ceva carti in format elecronic dc te intereseaza le-as pune in mailul comun da nu prea stiu care e ala si nici parola....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pisuc felicitari pt achizitie, eu am ceva carti in format elecronic dc te intereseaza le-as pune in mailul comun da nu prea stiu care e ala si nici parola....

vrem si noi!!! vrem si noi!!! iti trimit pm cu mailul si parola

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Pisumic, Stefy aveti PM.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Pisumic, Stefy aveti PM.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dorinut@, esti absolut minunata, nu ma mai satur de citit! Nu stiu cum sa-ti multumesc! si tot asa...

Strumph, nu stiu daca mail+ parola coincid cu cele ptr Picasa. Eu nu am pus album asa ca am pierdut parola noua de Picasa, dar evident ca, daca se pun liste si alte chestii utile, as vrea tare mult sa am emailul comun. Poate sa fie facute sa nu coincida?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara tuturor!

cami_antonia nu cred ca ma va tenta salata de sarbatori. Practic, daca nu am mincat in cursul anului, atunci nici atit. De ce? Pentru ca sunt ingrozita cind vad si aud atita lume ca se pregateste cu fel si fel de delicatese. In acele momente ma apuca o stare de repulsie fata de bucate... si prefer o masa usoara, ...in general citrice cit mai multe. Cam atit...
Nasul meu este "sf Vasile" si pe 1 ianuarie suntem invitati ... nasa are grija sa faca de toate pentru toti... de Craciun sunt in zona Moldova la ai mei si sunt foarte selectiva ce si cit maninc...
Sincer, nu-mi aduc aminte sa fi pus ceva kg in plus in perioada sarbatorilor, Deci, in concluzie... sunt cea mai relaxata in perioada sarbatorilor!!!

Pun accent pe decorul interior cit si exterior...dar la "roboteala in bucatarie" nu sunt sefa. Sotul ma sustine

Burtici, eu acum ma retrag...nu am dormit deloc astazi, pentru ca ...tocmai ce mi-au plecat niste musafiri... Maine sunt din nou pe drumuri....si nu numai...dar MARTI am morfologia pt trim II

Pina una alta, va doresc tot binele din lume si sa auzim numai de bine!

Pe curind....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Dorinutt....poti sa-mi atasezi si mie te rog cartile in format electronic? Dar pe adreesa mea de e-mail. Iti trimit un pm.

Multumesc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput