Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelina mea sughute simt asa niste zvacnituri usoare usoare si de aia cred ca este sughit.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Roxy S, sunt convinsa ca si reteta ta este super, va trebui sa o incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

stefy, daca pui in compozitie un varf de bicarbonat sigur ies pufoase

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cristina_sb ma bucur ca buburuza este bine , sanatoasa. te asteptam sa mai intrii sa ne scrii, mai ales ca o sa ramai acasa.

stefy uite o reteta mai completa. mai asteapta fete sa-ti mai zica sa ai de unde alege.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Fug la cap.55, nu vreau sa pierd nimic.
Va pupacesc!

22s
Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

sarut mana pt sfaturi...va anunt maine daca au iesit

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Primiti cu colinda?

Jur ca nu am baut nimic la targ, numai am savurat din mers mirosul de scortisoara si vin fiert , dar cred ca m-am imbatat de la preturile astronomice de le-am vazut pe la mancare si bautura si chestiile de Craciun, dar oricum, super!!! Un pahar de vin fiert de 600 ml , one pint, varianta englzeasca, 4 lire si un covrig cu mac si susan , 3.5 Ł Nu stiu ce naiba or pune in covrigul ala dar 3.5 lire nu am dat pe el, Nick se ruga de mine sa imi ia ca eu cand am vazut ii spun, vreau si eu sa imi iau si cand am vazut pretul zic, mai bine nu si am plecat , mai mult ofticata , nu ca nu as avea sa dau 3.5 lire pe un covrig dar mama lui , ce are de ii asa scump ???? Pot sa imi fac eu acasa de 3.5 lire numa covrigi sa mananc o zi intreaga

Oricum, mi-a luat Nick un renisor , pe Rudolf, de plus ca am intrat in unul din multele magazine cu jucarii si admiram pe toti ursuletii cu caciulita de mos si mi s-a pus pata pe un ren si ma uit la pret : 15 lire !!! , il aveam in maini si cand am vazut pretul l-am pus inapoi pe raft de urgenta si Nick se uita la mine si zice, ia-l daca iti plac sa il platesc eu si zic nu nu , ca e prea scump, dar nu m-a lasat pana nu mi l-a luat... tzopaiam intr-un picior ca un copilas cand am iesit cu Rudolf in brate

Ne-am luat ceva chestiute de pus in brad, super, abia astept sa fac bradul...multe chestii foarte frumoase pentru brad am vazut, dar si foarte scumpeeeee Un glob de sticla , sau o figurina de sticla, un ingeras sau un mos , de la 6-8-12 lire in sus Acum 3 ani eu de la targul de Craciun de la Bruxelles am luat niste chestii super faine pentru brad si din cate imi aduc aminte nu au fost asa de scumpe, dar vad ca astea aici sunt tare scumpe, oricum am pus ochii pe cateva chestii dragute si o sa ma duc sa imi cumpar ca targul tine pana dupa anul nou, poate dupa craciun ma duc si iau mai multe la un pret mai bun

Nu mai stiu ce sa va spun, o sa incarc poze si o sa va arat , mi-a inghetat nasul dar a fost frumos, mai vreau ... In metrou mi se facusera falcutele rosii si imi ardea fata , simteam cum ma incalzisem toata si ardeam

Revin cu pozici mai tarziu , sa vi-l arat si pe Rudolf !

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. eu azi am fost in plimbari, vizite, am mai luat ceva ptr casa- o masa plianta- din lipsa de spatiu unde ne mutam, vopsea, etc..orcium mi-a parut bine ca am plecat de-acasa pe la 12.30 si ne-am intors la 20. cu cat mai obosita, cu atat dorm mai bine numai noaptea sa nu vina
vreau si eu pm. cu cartile.musaichiar mi-a promis o prietena ca dc gasesc ceva pe format electronic, imi poate printa.chiar ieri mi-a spus asta. super.
am inteles cu cerceii de fetita sa-i am la maternitate. eu nu mai mostenirea de mica, asa ca am sa cumpar eu..mmm..delicios, de-abea astept. mi-as dori sa gasesc ceva cu buburuza.am vazut candva la o fetita, am fost topita.. eu cu sotul mult timp dupa ce ne-am cunoscut ne alintam buburuz si buburuza..aa ca acum asteptam 2 buburuzeo sa ma uit prin magazine,poate gasesc,mmm.. de-abea astept..

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

gagici,burtici eu acum ma pregatesc sa plec in oras ,ca a venit al meu si mi-a zis sa ma imbrac sa iesim yupiiiiiiiiiiiiitoate burticile

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput