Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

ai uitat colinda sau de ce te ascunzi ?

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ai uitat colinda sau de ce te ascunzi ?

_

strumfule proft si eu cat ma ncap dupa canapea.....

Mergi la inceput

cristina sb felicitari pt printesa!!! acum puteti deschide odiseea sophilor

voua v a iest buricul inafara???? eu aveam buricul bagat inauntru (nu dinacela inafara) si la prima sarcina cel mult s a aplatizat, intins la maxim.....acum e inafara si e deranjant...

Mergi la inceput

Hai sa iti dau treaba sa te uiti la Rudolf de dupa canapea

Nu bagati in seama falcutele mele

_

Mergi la inceput

superbbbbbbbbbbbbb !!!!!!!
vreau si eu!!!!

Mergi la inceput

si eu mai vreau , as mai fi stat azi dar ma durea spatele rau, am batut la pas mai tot parcul ala si Hyde Park e imens si ne-am invartit peste tot pe acolo si am vazut toate standurile , dar am plecat destul de devreme ca era cam rece si vanticel si ma durea rau spatele dar las ca ma duc eu si singura in timpul saptamanii , fara Nick sa pot casca ochii mult si bine si fara sa am grija lui ca il pierd, eram ca mama cu puiul ca il tineam de mana sa nu cumva sa ne pierdem

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumph, ce poze faine, frumos targ, imi aminteste de cele de la Viena, dar mai mare! Dar si preturile, 12 lire un glob??? Uf uf, ce ti-e si cu economia asta de piata...
Ma duc la culcare, maine am zi plina; mi-a placut azi la taclale cu voi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou de seara
clar eu nu mai pot tine pasul cu voi
si pe langa ca scrieti mult , eu parca nu mai am deloc rabdare sa citesc...sau citesc si am gandurile in akta parte..asta oo fi tot de la sarcina???????????

sa vad ce retinui
Pisucmic cum e dr. spock?...l-ai rasfoit?
si cat costa...mai ca m-ar bate gandul si pe mine de o alta carte dar daca e vreun bulion ii zic pas

Catank eu zic pt gauri in urechiuse din maternitate
si cerceii ii poate aduce sotul a2a zi..nu musai cum ai nacut
la Stefy am avut cerceii cumparati . insa eu operata si cu alte griji cand i-am zis la sot de ei s-a importivit ca e fata prea mica sa ii aduca la maternitate
apoi ca ii dau gauri inainte de vaccinul de 2 luni
si iar imi era mila si am ajuns sa ii dau la 8 l si ceva....pai mai mare chinul..abia am tinut-o si i-am dat si cu pistol din acele de la o bijuterie
la a 2a urechiusa am tinut-o 3 persoana ca asa se zbatea....
mi-a fost o mila si asa am regretat ca nu i-am facut de cand s-a nascut

Dorinutza vreau si eu cartile ....mai era pe un forum o fata care avea mai multe carti si despre psihologiea copilului, dar trebuia sa ma loghez sa scriu nu stiu cate mesaje si apoi puteam da pm

Mada, tare ciudata chestia cu d-na V. eu nu pricep de ce s-a purtat asa....dar bine ca prietena si bebicul sunt binne....
chiar am sa ma interesez de ce a lasat-o balta
si sa va folositi cu placere de tot ce ati cumparat

Strumfy, m-am plimbat si eu putin prin targul tau..frumos tare...si renul...pai putei sa il refuzi mai ales ca te asortezi la blanitza de la cizme cu el

Viss , albinutza te numesc..cum alwergi tu sa le strangi pe toate sa aiba puiutii camera frumoasa

pupicei pt toayte burticutele....mai aveam eu de raspuns la cineva, dar nu imi vine in minte....de felicitat si de urat dar am uitat

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

a vroiam sa zic ca de maine incep saiau notite de peste tot de pe unde gasesc chestii interesante despre bebici
din seara asta mi-am adus o agenda aici la calculici
pt ca zilele trecute m-am ofticat rau cand am gasit o chestie ff interesanta despre alaptat, ragade si alte dureri de la san si cum se trateaza si nu aveam nimic la indemana de scris.....

a si asa cum am mai spus mi-am facut si eu listutza cu cele necesare
acum cand tot o citesc ma gandesc oare cate torsoane sa imi fac....si la giulesti trebuiesc aduse de acasa???
la stefy chiar nu mai stiu...stiu ca a zis sa punem doar vata -torsoanul asta...dar nu imi amintes de unde il aveam....dar joi eu aveam chilot pe mine cu tampon obisnuit....nu mai aveam vata
parca asa stiu sigur

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

yasmi, uitasi sa iti raspund la intrebarea despre buric, la mine nu e iesit afara inca, nici linea aia neagra nu a aparut ... poate mai tarziu, sper sa nu , ca daca da, atunci nu prea tare multe mai vreau eu

pisuc, da e super fain targul si super mare, sa tot ai bani sa cumperi de toate, si da, scumpe globurile asa cum am mai spus , dar si mancarea si bautura... mizeaza pe faptul ca lumea o sa cumpere desi sunt preturile foarte mari sunt curioasa daca nu or sa coboare preturile mai incolo inspre Craciun???

Deea, deci te-ai plimbat si matale la targ ? cum de nu ne-am intalnit? bai da ai niste ochi super daca ai vazut si blana de la cizmele mele eu fara ochelari nu ies din casa dupa cum se vede in poza is mai chioara asa oleak

Viss, ce harnicuta esti tu si din cate spui se vede ca le faci pe toate cu atata drag si dragoste pentru buburuze

_

Mergi la inceput