Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
irinabobe spune:
bai eu imi trimit copilu la cta la reciclare, sa invete sa stea singur ca asa rezolv si problema ce o aveam cu cicul .
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe bai eu imi trimit copilu la cta la reciclare, sa invete sa stea singur ca asa rezolv si problema ce o aveam cu cicul . mamica de Rares 21.02.2010 |
Asta e de departe cel mai bun mesaj. Desi nu e de ras, e de plans, dar nu m-am putut abtine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiacovita
Asta e de departe cel mai bun mesaj. Desi nu e de ras, e de plans, dar nu m-am putut abtine. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Subscriu.
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
irinabobe spune:
aaaa eu am alta problema acu. copilu asta cum o da tot nu e bine. cand nu misca ziceam ca e bolnav, acu misca...da rau...a inceput sa se agate de mobila ca sa se ridice in picioare. ce naiba fac cu el ca nu pot sa il mai las singur deloc, mi-e ca da cu gura in vreun colt de mobila. voi ati incercat tarcurile? sunt bune de ceva sau dau banii degeaba?
jeni_h spune:
citat din mesajul lui irinabobe aaaa eu am alta problema acu. copilu asta cum o da tot nu e bine. cand nu misca ziceam ca e bolnav, acu misca...da rau...a inceput sa se agate de mobila ca sa se ridice in picioare. ce naiba fac cu el ca nu pot sa il mai las singur deloc, mi-e ca da cu gura in vreun colt de mobila. voi ati incercat tarcurile? sunt bune de ceva sau dau banii degeaba? mamica de Rares 21.02.2010 |
eu o tin in patut, premergator sau scaunul de masa. Singurele locuri unde e in siguranta sa nu-si rupa gura sau sa dea cu capu' de ceva.Cand se plictiseste nu mai scap si trebuie sa o iau in brate.
ami_84 spune:
Inca ceva si nu mai comentez. Trist este ca fetele de la clopotei si-au racit gura de pomana atunci... imi amintesc perfect ca si aici au certat-o vreo cateva mamici ca o lasa de data asta singura in casa pe Iustina si mergea dupa cealalta sa o ia de la gradinita.
Irinabobe vrei sa pleci la o plimbare pe faleza si nu te lasa Rares? (GLUMA) Eu cred ca nu se mai merita de acum un tarc. Trebuie incurajat sa umble, sa descopere... atunci cand tb neaparata lasat un pic singur cat faci una alta in casa, nu poti sa il pui in patut? Nu e suficient de inalt?
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
carmickey spune:
citat din mesajul lui Ina_3040 ufff fetelor ce porcarie cu CIC-ul asta, astia vor sa aduca tara de rāpa... cine sa mai faca copii in conditiile astea, cine va plati pensiile acestor domni de la conducere (oricum ei nu au nevoie de pensie, si-au facut deja plinul). si apoi cu cat tupeu zic ei ca daca nu va convine in tara atunci puteti emigra... da e tara lor???? hai nu mai scriu pe tema asta ca mi se urca tensiunea... Ioana abia astept sa iesim pe strasse la vara (a se citi in parc si la gradina) cu baietii mari am si eu o intrebare ca am vazut ca va pricepeti la resurse umane. cate zile pe an se poate lua concediul fara plata? Intreb pt ca mama ar vrea sa vina o saptamana sa il vada pe Robin, nu mai are concediu de mult pe anul asta si si-a mai si luat 2 luni deja fara plata tot ca sa ma ajute pe mine. mi-e teama ca daca se vor face restructurari o sa o ia pe ea in vizor...merci in avans pt orice informatie. va pup pe toate Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
Ina_3040 sper sa iti fie de ajutor
(2) Salariatii au dreptul la 30 de zile concediu fara plata, acordat o singura data, pentru pregatirea si sustinerea lucrarii de diploma in invatamantul superior. Acest concediu se poate acorda si fractionat, la cererea salariatului.
(3) Pentru rezolvarea unor situatii personale, salariatii au dreptul la concedii fara plata.
www.codulmuncii.ro/titlul_3/capitolul_3/sectiunea_2/art_150_1.html" target="_blank">aici
in legatura cu subiectul ioanact nici eu nu am curaj sa o las singurica,abia o las cand ma duc la baie,si las toate usile deschise sa aud daca se trezeste,daca respira bine,nici pe baiat nu il lasam,abia de la 5 anisori am inceput sa il las,dar fugeam la paine si inapoi,baiatul a stat singurel de la varsta de 7 ani,plecau unul din bunici si veneam eu perioada de circa o ora...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
irinabobe spune:
ami acu plec linistita pe faleza si il las ca am invatat eu de la cineva ca tre sa gandesti pozitiv, deci sigur cand ma intorc acasa ma va astepta rares cu masa pusa . am patut da de cand si-a dat seama ca se poate catara numa asta face, nu mai vrea nici in premergator iar pe mine ma dor salele sa tot stau aplecat sa nu dea cu gura de vreun dulap...asa ca nu stiu cum sa ii amenajez un loc de joaca maricel da fara pericole, deaia ma gandeam la tarc...
child spune:
citat din mesajul lui irinabobe ami acu plec linistita pe faleza si il las ca am invatat eu de la cineva ca tre sa gandesti pozitiv, deci sigur cand ma intorc acasa ma va astepta rares cu masa pusa . am patut da de cand si-a dat seama ca se poate catara numa asta face, nu mai vrea nici in premergator iar pe mine ma dor salele sa tot stau aplecat sa nu dea cu gura de vreun dulap...asa ca nu stiu cum sa ii amenajez un loc de joaca maricel da fara pericole, deaia ma gandeam la tarc... mamica de Rares 21.02.2010 |
Si sare din patut?
Eu nu prea cred ca merita un tarc special de joaca, este si scump si si ingradeste activitatile copilului.
Poate doar daca primesti vreunul, sau gasesti mai ieftin!
Al meu are si patut, dar acolo doar doarme si mai are un tarc normal, primit, in care mai face ture, dar nu prea ii mai place acolo, vrea pe jos, sa exploreze.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Rebiana27 spune:
Am citit si eu la clopotei si-s indignata, contrariata, bulversata... femeia care procedeaza asa nu-si merita, din punctul meu de vedere, denumirea de MAMA!
Mami de doua minuni: Luca si Mara