Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Yaia fie ca tine, nu am energia necesara sa dezbat pe un subiect fata fnal....
Fetele, vreau sa fac gris cu lapte la pici. MERGE CU LP?
Ioana multumim, o sa citesc si eu cand am timp.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Andrule pai cat crezi ca ciorba ii dau, doua linguri mari. Si eu nu o fac grea, ca nici noi nu avem voie. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Ultima data am mancat asta-vara la Putna ciorba d-asta, a fost f buna, dar mi-a venit inapoi pe gat trei zile jumatate face si mama, a ei e mai light, intr-adevar, bey, ma enervezi, mi-ai facut pofta cred ca ma dau bine pe langa mama sa imi faca, numai buna dupa supa mea de varza
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui sensibila ACUM AM AUZIT LA RADIO PRECIZARE A MINISTRULUI MUNCII CA NOILE PREVEDERI NU SE VOR APLICA MAMELOR CARE SUNT ACUM IN CIC ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
imi era dor de majorete
child spune:
Am pus poze noi cu Albert pe gmail.
OANA acolo se vede si masinuta, a fost 99,90 lei.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanaiacovita spune:
Beyyyy, citesc la Clopotei si ma crucesc nu alta.
Asta chiar e ultima chestie pe care o mai spun, NU VREAU SA FAC PARTE DIN ODISEE CU ASA PERSOANA.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ate_09 spune:
am culcat iedul si am citit si eu capitolul de la clopotei!! Sunt absolut consternata de inconstienta ei!!! Pacat...ca nu a inteles nimic dupa toate sfaturile si mustrarile fetelor de acolo...
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 7 lunite
andra_s spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Fetele, vreau sa fac gris cu lapte la pici. MERGE CU LP? Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Da, se comporta exact la laptele normal, eu tot cu LP ii fac si gris, orez, taitei ... tot ce e cu lapte, in afara de branzica si iaurt
Pofta buna lui Eric
ate_09 spune:
andra_s ma intrebai de unde iau caciulitele lui Theo. E un magazin aici cu muuulte caciulite marca PTC (piticot), majoritatea de acolo le iau.Sunt zeci de modele haioase si dragute.
cred ca au si un site ceva unde arata modelele da nu mai stiu exact.
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 7 lunite
jeni_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
In ce privinta nu am dreptate? Esti destul de vaga. Ba Romania trebuie comparata, ca trebuie si vrem sa fim ca ei. Sa luam ce e mai bun de la ei si sa schimbam totul, din temelii. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Hai ma ca stii si tu ce se intampla pe plaiurile mioritice. Nu cred ca a plecat nimeni de prea mult bine din tara asta. Chiar daca nici "pe afara" nu umbla cainii cu covrigi in coada tot nu e haosul de aici.(nu vorbesc "din auzite" am trait o perioada buna de timp in alte cateva tari din zone diferite ale globului si stiu ce inseamna) De asta spun ca nu poti compara. Si nu cred ca trebuie sa fim "ca ei", trebuie sa fim noi, originali. In fine, nu mai dezvolt ca nu are sens sa ne contram aiurea
numai bine
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaa28
iertati-ma ca reiau subiectul DAR NU POT SA CRED CE AM CITIT !!!!! te apuca rasu' plansu', zau !!! multumim ca ai intervenit pt mai multa lumina, desi pt majoritatea situatia era clara... Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
Cum de am sarit peste postul asta? Citesc si ma minunez!!!
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!