Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 20
irinabobe spune:
child scuze uitai sa pun virgule din patut nu sare da nu ii place ca nu are loc sa misune... asa ca urla...
dayanara spune:
child sa stapaneasca albert sanatos masinuta!
e exact ca al lui ivan, sa stii ca de la 1 an pana acum s.a jucat cu ea, uite.o aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5526898337277078018
cu alt pasager si receptorul pierdut prin casa :))
incerc sa vad pooze si sa las comentarii
rebiana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Am inchis pagina de la clopotei... pacat, mare pacat. Si sotul ei cu care face impreuna aceste lucruri e PREOT. Un om la care merg altii sa ceara ajutor, sfaturi... si cica a facut si doi ani de asistenta sociala. Mare pacat!
Nu stiu cum ai putea sa faci Irinab cu Rares. Dar am citit ca cica tinutul in tarc/spatiu delimitat nu face bine dpdv psihologic. Incearca sa faci altceva cu el at cand obosesti, sa gasiti o alta activitate poate merge.
Schimb capitolul.
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
kossir spune:
Mai fetelor mie nu-mi merge sa intru pe Picasa!!!!! Parola o am, dar zice ca ori parola ori userul nu e bun?????
Ina vazut Robin umblareti si auzit parinti mandrii foc. Un dulce Robin si mare inotator. Lasat comentarii la pozici
Stefimic sanatate multa si tie si puiutilor.
Atb sper sa fiti si voi din ce in ce mai bine. Sanatate multa lui Denis si fratiorului .
Sunt socata si eu de ceea ce am citit la clopotei. Maaare curaj, de fapt maaaare inconstienta. Eu zic ca sunt curajoasa in cresterea copiilor, adica nu sunt deloc panicoasa, nu am o gramada de mdeicamente in casa, nu astept sa pice drobul, dar asa ceva......
In alta ordine de idei, referitor la acelasi subiect. Nu am nimic cu Ioanact, doar ca nu o agream nici inainte, ca acu am mari dubii in privinta ei, dar mi se pare ca se greseste capital in privinta reactiei fata de ea. Am senzatia ca faptul ca e neliniste si neintelegere pe forum pe ea o face sa se simta bine. Iar noi pierdem fete dragi noua si care iubesc forumul. DE CE?????? Hai ma fetelor chiar nu se poate IGNORE total? Pentru ceea ce am avut aici, pentru copii nostrii pentru care culegem informatii importante de aici si pentru ca mie personal mi se pare o copilarie sa ne suparam intre noi pentru asa ceva. Am zis si io, na!!!!!!!
Mai voiam sa scriu de Sofia, dar cu alta ocazie ca m-am intins. Na, merita????
Va pupacesc