Prietene la bine si la greu - 78
Raspunsuri - Pagina 16
monis5 spune:
ca de obicei, cand imi gasesc putin timp, nu e nimeni pe aici
Many merci mult, cand am vazut linkul mi-am amintit ca l-ai mai dat .
E fain, dar este mult peste ce sunt dispusa eu sa dau pe un carut sport. Cred ca raman la al meu pana va renunta copilul la el. Vroiam sa-l vand pentru ca am scoica si landoul cu care nu prea are ce faca cineva fara baza sport si e pacat de ele ca sunt ca noi, dar cred ca tocmai m-am razgandit .
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Ramonika spune:
Ancutzel - tocmai au spus la ProTV ca ministrul muncii a specificat ca persoanele care sunt deja in CIC nu vor fi afectate de schimbarea asta. sa speram ca va fi asa. si cica s-ar putea ca din ianuarie indemnizatia sa revina la nivelul de 85%, cat era inainte de taiere. astea sunt vesti bune pt. noi.
insa daca vrei sa intri dintr-un CIC in altul, partea proasta e ca probabil vom prinde un an de stat acasa cu copilul si suma de 600 lei, indiferent de cat am avut in CIC 1.
astea-s deocamdata zvonurile, sa vedem ce va fi cand se va adopta legea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
revenim in fortza cu poze de prin plimbari
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
RamonaCopot spune:
Buna seara,
revin cu un mesaj/rugaminte. Daca vreuna dintre voi aveti nevoie de o cana de babycook, vreau sa o vand pe a mea, ca mine nu imi foloseste daca nu e completa. Este in ambalajul in care am primit-o, noua nouta. Am luat-o cu 18 lire si o dau cu 15 lire, ba pe deasupra mai platesc si transportul (cu posta), daca vreti sa o luati voi. O sa o pun si la anunturi pe site, dar acolo va fi la 18 lire, asa ca daca o vrea cineva, astept PM.
seara placuta
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
pentru cine a mai experimentat retetele super simple de genul ciocolata raw etc, dar si pentru cine nu , o idee la fel de simpla
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna seara, revin cu un mesaj/rugaminte. Daca vreuna dintre voi aveti nevoie de o cana de babycook, vreau sa o vand pe a mea, ca mine nu imi foloseste daca nu e completa. Este in ambalajul in care am primit-o, noua nouta. Am luat-o cu 18 lire si o dau cu 15 lire, ba pe deasupra mai platesc si transportul (cu posta), daca vreti sa o luati voi. O sa o pun si la anunturi pe site, dar acolo va fi la 18 lire, asa ca daca o vrea cineva, astept PM. seara placuta |
ai 2 PM
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui raluci_b revenim in fortza cu poze de prin plimbari un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
superbe pozele
nu ma lasa Alex sa comentez
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
many_bani spune:
Monis poti sa urmaresti netul, mica publicitate de pe DC sunt la preturi rezonabile ptr. carut, numai sa fii pe faza cand apar.
mami de Vlad (29.10.2009)
simina_kin spune:
citat din mesajul lui raluci_b revenim in fortza cu poze de prin plimbari un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
pai daca bubu si-a ulit nasul, iubita sa fie mai prejos???..dovada (a fost cu tacsu afara)
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
magdaz_ina spune:
pentru toti puii cu nasucul julit !
Rares revine in epoca legumelor, azi a papat si ce-am gatit eu si din borcanel !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006