Prietene la bine si la greu - 78
Raspunsuri - Pagina 17
grigore_tina spune:
Monis ma bucur ca sunteti mai bine si tu si Santi.Intrebare:cum ai curajul sa il lasi sa doarma singur in canapea?Ai protectie pentru margine?Geo se rostogoleste mereu pana la marginea patului si imi e frica sa nu cada din el.Mersi.
Many sa dea DD sa fii repede viitoare gravidutza.
Lyly l-am vazut si eu pe Alex.Pana acolo nu ma tin bateriile.Mai da el supa pe mine,pe jos,pe el dar ce a facut Alex e peste masura nervilor mei.
Andre ma bucur ca esti calma,nestresata.Umpleti bateriile ca stii ce urmeaza.
Raluci m-am indragostit de Bubu.E atat de expresiv si de dulce.
Geo e tot la fel de plangacios.Ca sa o citez pe Monis "plange din orice,e mamos peste masura".
Papa bine in continuare.La pranz (13.00)mananca cam 280 ml de supa.Daca nu ii dau atat urla.De cand papa asa bine la pranz seara mananca mult mai tarziu.In jur de 18.00 ciuguleste ceva usor( legume fierte,banana.trebuie musai sa fie bucatele sau ii dau orez cu legume/piure cu ficatel pe astea le adora).
La 20.00 bea un iaurt Muller pe care il las pe calorifer sa se incalzeasca putin,apoi il pun in pahar cu cioc.Nu mai accepta nimic rece.Si apa trebuie sa fie un pic calduta(pe asta o bea din cana cu pai).
Meniul a fost cel de ieri doar ca dimineata a papat mar bucatele(unul intreg).
Shtephy i-am vazut si pe micutii tai.Iulian mi se pare neschimbat.Tot fata de bebelus are.Micuta e o adevarata domnisoara.
Smara lasa butoiul .Mai bine descarca-te si iesi la suprafata.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina pentru toti puii cu nasucul julit ! Rares revine in epoca legumelor, azi a papat si ce-am gatit eu si din borcanel ! |
Bravo Rares!
curand categoria pana se va transforma in categoria usoara!
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Andrecluj spune:
Pupam nasucurile julite, pe Rares cel mancacios, ne retragem la crosetat/tricotat, de ce-m avea chef in seara asta. Mi-a luat 40 de minute s-o adorm pe Chiara, nu cred ca a mai durat atat in tot aproape anisorul ei. Dar cred ca nu a reusit sa adorma pentru ca radeam, incet ce-i drept, dar probabil m-a simtit cum mi se misca toate de ras. Se dadea cu antepremergatorul prin casa si nu reusea sa-l intoarca. S-a enervat, a inceput sa-l loveasca si sa-l muste. Evident am murit de ras, nu de fatza cu ea, ca cica la faze de astea agresive nu e bine sa reactionam. Dar musca cu atatia nervi in jucaria aia ...Noapte buna, fulgulime! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Dozz spune:
Lili, lapte mai am ff putin, cu greu strang peste zi si noapte pt masa de seara, adica 120-130 ml. Tot insist, macar pana la 1 an sa pot zice ca a primit si lm. Masa de lapte de noaptea-dimineata e de lp si cam asta e tot, ca nu se da in vant dupa lapte.
Monis, eu cred ca vom avea si variante de fructe de iarna. Ma gandeam sa incerc saptamana asta kiwi si mandarina.
laura - andreea spune:
Buna seara fetelor! Sper sa mai gasesc pe cineva care nu doarme...
Andre, 40 minute e mult? Ai copil cuminte si dormicios
Diana, ce veste....nici nu stiu ce sa-ti urez pt ca eu am emigrat ciudat, sa zicem. Oricum, va doresc acomodare usoara, este super ca va descurcati cu limba si ca aveti cel putin un job sigur. In rest, va veni de la sine. Nu va fi usor cu trei copii fara 0 ajutor insa va veti descurca fara probleme. Daca pot ajuta cu ceva, te rog spune-mi. Nu cunosc eu toate detaliile(din cauza emigratului aluia ciudat - mai multe detalii pe PM) insa am de unde afla totul. Bafta la pregatiri!
Monis, te felicit pt rabdare si-l pup printre pete pe micutzul dalmatian. Fructe de iarna: mar, para, kiwi, mandarina, portocala, banana, grepfruit, mango, ananas. Le combini, le extragi, le scazi si le aduni si va iesi adunarea. Daca mai pun mana pe altceva, anunt negresit. Am mai vazut ceva la magazinul de sezon insa nu-mi amintesc numele. Ma documentez si anunt daca putem lua in calcul.
Fii-mea a crescut domnule', face tot felul de ghidusii, a prins curaj si e ca o pisica de curioasa. Adora sa mearga la gradinitza, plange cand o luam acasa, se plictiseste in carutz, a inceput sa doarma f bine si sa manance mai consistent si cred ca va avea o explozie de dinti. A iesit si al treilea si pe aceeasi parte se vede gingia umflata la fiecare dintzisor.
Many, eu as fi vrut sa vad fatza doctorului cand l-a pupacit Vladutz. De fapt cred ca i-a soptit la ureche ca el intelege de ce a trecut la biberon dar sa fie atent si sa o ajute pe mami sa-i aduca un fratior sau o fratioara
poze
simina_kin spune:
balaceala cu portocala
Noapte buna fetele
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lylyana.ion spune:
Neata!
eu am venit cu ua, cu multa chiar...Alex a avut program artistic azi-noapte
voi? ce faceti? inca dormiti? pe asa vreme...as dormi si eu...
La Multi Ani mami Alinutza!!!
sa ai parte de o viata plina de sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
poz(n)e
laurairina13 spune:
Niatza!
Alinutza!! Toate cele ce ti le doresti sa se indeplineasca!!
si sa apuci sa bagi un ochisor si pe la noi sa ne mai zici de voi!
Si Amalia a avut program de urlete asta noapte , partea buna e ca am reusit sa o fentez cu alaptatul, am plimbat-o prin casa pana s-a linistit si s-a mai trezit la ora 5 dimineata pt tatzi, deci tatzi de noapte buna la ora 9 si apoi dimineata Is tare happy!
Inca un mic cracra: duminica s-a ridicat in piciorute fara nici un sprijin, era in mijlocul camerei si s-a scremut si s-a chinuit pana s-a ridicat singurica, si era asa de happy, si noi pe langa ea cu urale si bravo. Era asa de comica cum se inrosise toata la fata si se chinuia sa isi pastreze echilibrul
Many, tin pumnii sa fie luna asta o luna buna si plina, Doamne ajuta cu II natural!
Gabitza, pe unde umbli? nu ai mai zis nimic aici de mucosii tai..
LumiCalin, drept sa iti spun nici nu am mai intrebat doctorita cand pot face bb2 dupa cezarianaOricum , vorba lui Many, daca raman gravi acum, abia cand are fata un an si 9 luni nasc..Deci nu e bai..sper...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
raluci_b spune:
Neazta
Lyly mai pune de-o cafea ca am baut-o toata
Simina e totala Maya
Alinutza sanatate maxima bucurii si impliniri, La Multi Multi Ani
parca s-a mai domolit tusea lui Renus, dar evident acum s-au ingalbeverzit mucii
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Neazta Lyly mai pune de-o cafea ca am baut-o toata Simina e totala Maya Alinutza sanatate maxima bucurii si impliniri, La Multi Multi Ani parca s-a mai domolit tusea lui Renus, dar evident acum s-au ingalbeverzit mucii un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
hai am mai pus de un rand de
inseamna ca e spre trecute, nu?
poz(n)e