Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

remediu tuse primit de la pedi

ridiche neagra scobita pus acolo miere si lasat sa se faca siropel+prospan 2.5ml de 2x pe zi

asadar pe cai dupa ridiche

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

am auzit si eu de acest remediu si cica are efectul dorit.
astept si eu sa trecem anul si incercam cand o fi nevoie , sper cat mai tarziu....
cum e Bubu????

Mergi la inceput

Buna ziua!
Andrecluj superba Chiara. Are ceva(nu stiu ce) care o face deosebita. Cred ca aerul de italianca. Am o prietena in Italia de ceva vreme si tot timpul ii spun ca aduce din ce in ce mai mult cu o italianca. CO placut alaturi de Chiara.

Monis cum stati cu bubele.?
No_bo pup Amalia de un anisor. Ati avut ceva invitati. Despre bucate.....yamyyyy
ManySucces in tot ce ti-ai propus. SA dea DD 2 liniute.

App de 2 liniute, Laurairina tu nu ai cezariana???Mie dr. mi-a zis contraceptie 2 ani.fara discutii. Nu ca am vreun gand dar asa ca chestie ma roade curiozitatea. Bafta cu atelierul si cu vanzarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gata ne-am intors. Mancat si culact copil

A fost ok la prof, se pare ca prindem FIV feb. am cateva analize de facut, mi-a facut azi eco transvaginal, uterul super ok dupa nastere si se vedea si un folicul dominant(azi ziua 12 cm) poate cine stie
Pregatesc ceva mancare ptr. noi si apoi ma bag la pozici.

Raluci Bubu mic.
LumiC si eu am cezariana, mie mi s-a recomandat 2 ani intre nasteri, ori daca raman in feb, nasc oct-nov. 2011 deci sunt 2 ani.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Diana.R ma bucur ptr. voi. Aici vad ca nu mai este de stat. Daca ar putea cred ca ar pleca toata lumea si ar ramane domnii destepti singuri sa faca ce vor. Oricum eu cred ca va asteapta numai bine acolo, in primul rand copii au o sansa la o viata si o educatie mai buna.

Despre ridiche eu stiu ca se lasa peste noapte la macerat.

Lyly gandeste pozitiv poate e inceputul binelui.
multam de Link. eram sigura ca ceva ok nu vor face incompetentii astia. Stiu doar sa taie tot ce gasesc. Sper macar sa nu ne afecteze si pe noi care suntem deja in CIC1. Eu am anuntat deja bunicile ca e posibil sa ma intorc fortat la munca din ianuarie, sa aiba timp sa se organizeze. Sper sa nu fie nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Gata ne-am intors. Mancat si culact copil

A fost ok la prof, se pare ca prindem FIV feb. am cateva analize de facut, mi-a facut azi eco transvaginal, uterul super ok dupa nastere si se vedea si un folicul dominant(azi ziua 12 cm) poate cine stie

gustos copilul ce-ai mai culcat daca l-ai mancat ?

Doamne ajuta sa se prinda sa fie bine hai s-o punem de-o odisee

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

pt bb2

Mergi la inceput

As vrea eu sa prind odisee cu voi, tu si Licurici, dar stiu ca voi lucrati intens si sunt sanse reale sa si fie cu II, asa ca ma rog sa fie cu ochi la voi si sa va prindem si noi din urma

Asa cum spuneam am fost cu catel si purcel, cu mic cu mare. Evident ca Vlad s-a plictisit acolo si a facut un mic spectacol. S-a plimbat peste tot cu asistentele, pleca cu ele de parca le cunostea de o viata, a batut toata clinica, salon cu salon, mai putin laboratorul de vitro, cand a ajuns acasa era rupt. La plecare a dat noroc cu profu si apoi l-a pupat, am fost tare mandra de el, cra-cra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

remediu tuse primit de la pedi

ridiche neagra scobita pus acolo miere si lasat sa se faca siropel+prospan 2.5ml de 2x pe zi

asadar pe cai dupa ridiche

pt bb2

Exista la plafar sirop de ridiche neagra cu miere
Si mie mi-a recomandat pediatra cand era racita, dar nu i-am dat pt ca am vazut pe prospect ca nu se da copiilor sub 2 ani

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, hai ca poate iese cu ochi luna asta, asa naturel, Doamne ajuta , daca nu adunam -ele pt februarie

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hi

cred ca intram pe curba ascendenta cu boala . Bubele au aparut de miercuri pana sambata. Ieri s-au oprit si azi cam toate au prins crusta. Febra a facut doar de cateva ori si f usoara, o singura data a fost 38.1, restul in jur de 37.5. Zilele au fost cat de cat usoare, insa 3 nopti au fost cosmar. (Tipa de la a carei fetita a luat tati varicela, mi-a zis ca 3 nopti sunt cu plansete si dureri... doar ca eu in a3a noapte - cea mai grea - nu credeam sa se mai termina - ca fapt divers, de la aceesi fetita am luat cu totii viroza de asta vara de la mare ). Insa aseara a dormit de la 11 la 5 si de la 5 la 9 . Doar ca nu l-am mai putut pune in patut, cum simte cum incepe sa planga, asa ca a dormit singurel in canapeaua din camera lui, de unde dimineata s-a dat jos si a venit singur la mine la pat, dragul de el . Oricum ma gandeam sa scapam de patutul lui, iata ca vine si vremea aia...
De scarpinat nu s-a prea, doar in a3a noapte se tragea disperat de scutec, cred ca plasticul si mizeriile din ala nu l-au ajutat deloc. L-am dat cu mixtura mentolata, chiar daca a tipat si de la aia si acum asteptam sa scapam de coji.
Partea buna e ca am scapat aproape de asta, am bifat-o, si, inafara de asta, zilele state in casa l-au facut sa progreseze in mod uimitor - adevarul e ca ce progrese poate sa faca in parc cand il tin 3 ore in carucior . Merge peste tot, lipit de toti peretii, geamurile, mobilele, in jurul scaunului meu de la birou, tinandu-se de el, se joaca cu mingea (ti-o arunca, o asteapta inapoi si pleaca dupa ea daca il intrebi unde este), toaca din gura (inafara de mama, mai spune "bomba", cam al doilea cuvant inteligibil ) si azi a si mancat mai bine. Nasol e ca a devenit extrem de plangacios, cam din orice ii sar lacrimile, destul de mamos si nu-i mai place in propriul patut.
Ia, chiar asa, meniu:
10.00 - cateva firmituri de paine cu unt si 3 cubulete de cascaval + fructe (mango, parmen, para)
14.00 - cartof dulce si brocoli facute la babycook + curcan facut la cuptor cu dovleac placintar si ierburi aromate. Am lasat totul bucatele si l-am hranit cu mana, a mancat neasteptat de mult, dupa ce zilele astea l-am tinut pe borcanele ca sa nu-l stresez cu mancatul.
18.00 - vedem...

intrebare ce fructe mai dati copiilor? eu ma gandesc cu groaza la urmatoarele luni formate din mar + para

Shtephy poate are noroc Iustinutz si scapa. Iulian a scapat la primul contact... si el a stat bot in bot cu fetita respectiva si culmea, a luat tati... Daca nu facea taica-su, scapa...

Lumi am tot uitat zilele trecute sa-ti scriu, cand ai zis tu de odisee, am recitit si eu inainte de ziua lui Iulian cateva saptamani din odisee, dupa ce am nascut si mi s-a parut groaznic . Ce mai face pisicutza?

Many ce tare m-as bucura sa prezinti II liniute pana in februarie! Tinem pumnii! . Cand ai tu timp, imi spui pls cam cat de lung rezulta caruciorul tau pliat? Si cat a costat? ca ma bate gandul de unul nou, sport, dar tre' musai sa-mi incapa in portbagaj .

Diana sa dea D-zeu sa reusiti in toate si sa ne scrii curand numai cu vesti bune .

Multumesc tuturor de gandurile bune si va las o idee de www.imdb.com/title/tt1245526/" target="_blank">film cu o gasca de actori super misto si care pe mine m-a distrat teribil.

multa sanatate puiutilor bolnaviori

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Monis ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu boala
Carutul lui Vald este www.bebeshopp.ro/produse/products-page/carucioare-si-scaune-de-masina/carucior-maclaren-quest-sport/" target="_blank">asta si l-am luat cu 872 lei din AFI-Mothercare, am vrut sa vedem cum se manevreaza cu copilul in el si alte chestii. Pe net am vazut ca este mai ieftin, il gasesti si in Baneasa.

Acum nu stiu cat de mare/mic ai porbagajul dar eu zi ca incape, se strange/deschide foarte usor, dar vorba vine cat o umbrela, poate ca lungimea unei umbrele baston si lat cam 50 cm (sper ca am aproximat bine)

Mergi la inceput