Simt ca-mi plange sufletul :(

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Am si eu o nedumerire, de ce nu se numeste topicul: "Simt ca-mi plange grateru :("?????

Sunt curioasa cand ajungem la ZZ?

ce sa cautam la zz? ca doar ne-am amuzat si noi putin. si precis se amuza si altii

cred ca Danalala a uitat de noi! acum e fericita, s-au impacat.....si vor trai fericiti pana la ......

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pana la urmatorul grater

Dana, mai scrie-ne cum fu revederea. Acum serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

exista viatza dupa moarte...ti le telegrafiez..

Esti asa sigura incat ma faci sa cred ca vorbesti din experienta, my lady.Nu-mi spune te rog cui telegrafiezi!

Esti o draguta.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mey, n-o sa ma credeti! Da' io vorbesc serios, am lacrimi in ochi de seriozitate. Grater.

M-am luat dupa gugaluitul Miannei si am cautat si eu grater sa nu mor proasta... ca prea l-am vazut peste tot. Da asa l-am cautat si pe LOL acum ceva vreme, am zis o fi altul din ala... Si m-a adus aici!

Am citit subiectul, n-am intrat pe linkul cu 'pisicutele', dar cred ca lacrimi in ochi am totusi de la ris... nu de la seriozitate. Nu am mai ris asa de la ala cu amantele...

Marule, bine, rizi de una singura si nu-mi spui si mie? Ia alta data sa faci listuta... cu subiectele pe unde te distrezi. Sa nu mai faci asta... Si LadyJ, si Denizel, pina si Andacos... nu mai spun de Sabina si Kariguld. Grater!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, ce sa zic, m-a prins grateru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Grater de grater......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

exista viatza dupa moarte...ti le telegrafiez..

Esti asa sigura incat ma faci sa cred ca vorbesti din experienta, my lady.Nu-mi spune te rog cui telegrafiezi!

daaaaaaa...shttttttt....exista politie secreta si acolo si ma dau pe grater daca ma prind
Citat:

Esti o draguta.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

mersic la fel utilizator lady_j

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Mey, n-o sa ma credeti! Da' io vorbesc serios, am lacrimi in ochi de seriozitate. Grater.

M-am luat dupa gugaluitul Miannei si am cautat si eu grater sa nu mor proasta... ca prea l-am vazut peste tot. Da asa l-am cautat si pe LOL acum ceva vreme, am zis o fi altul din ala... Si m-a adus aici!

Am citit subiectul, n-am intrat pe linkul cu 'pisicutele', dar cred ca lacrimi in ochi am totusi de la ris... nu de la seriozitate. Nu am mai ris asa de la ala cu amantele...

Marule, bine, rizi de una singura si nu-mi spui si mie? Ia alta data sa faci listuta... cu subiectele pe unde te distrezi. Sa nu mai faci asta... Si LadyJ, si Denizel, pina si Andacos... nu mai spun de Sabina si Kariguld. Grater!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Da'de ce nelia...pina si andacos?
Asa de zbir am lasat impresia?

Nu sunt...dar nici nu mingii pe crestet atunci cind nu trebuie si nu e cazul!

Eu sunt adepta risului,asa ca asemenea subiecte sunt perfecte uneori!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

nelia trimit eu fax la tine cand va mai fi cazul.

MyLady, lasa-i incolo'sha pe aia cu poiltia secreta si transmisiuni de dincolo, tu esti asa tanara! se ocupa mama omida de ele! grater.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput