Simt ca-mi plange sufletul :(
Raspunsuri - Pagina 11
ladyJ spune:
Pe mine ma amuza postarile userului My Lady. Nu stiu de ce, au asa ceva aparte, de ne-inteles.
Sa ma impusc?
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
Morgano spune:
Lady, poti incepe prin a merge in camara, a lua o ceapa alba uscata, o cureti, scoti grateru si o freci tare de el
My_Lady0091 spune:
user lady_j,te-mpusc eu...daca imi dai voie...sa te ajut, asa ca intre useri...
morgano...ceapa de grater?sau grateru' de ceapa?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ladyJ spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 user lady_j,te-mpusc eu...daca imi dai voie...sa te ajut, asa ca intre useri... |
Pai atunci cine mai zambeste frumos si cu toata gura cand iti citeste postarile, ai?
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Pai atunci cine mai zambeste frumos si cu toata gura cand iti citeste postarile, ai? -------------------------------------------- ´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´ |
exista viatza dupa moarte...ti le telegrafiez..
veeeeeeeezi??usor-usor ne apropiem de "on-topicul imi plange sufletul", nu de alta, dar ne inchid subectu'...si ne pune sechestru pe grateru'
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si daca ma gandesc mai bine...grater asta are legatura cu subiectul...ca de..fata era suparata..ii plangea sufletul...si daca nu esti atenta cu grateru'..te razi si pe tine...si atunci zic:CUM SA NU II PLANGA SUFLETUL?
nu?
Morgano spune:
Am si eu o nedumerire, de ce nu se numeste topicul: "Simt ca-mi plange grateru :("?????
Sunt curioasa cand ajungem la ZZ?
maru spune:
ar fi prea la vedere cu un asa titlu, nu?
mai, Danalala, sper ca ai ajuns cu bine! si ca ti-ai impacat iubitul!