Simt ca-mi plange sufletul :(

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ahaaaaaaaa, deci grateru` de la tigara de la doishpe ani e grateru` dp al`lalt forum

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Mey, n-o sa ma credeti! Da' io vorbesc serios, am lacrimi in ochi de seriozitate. Grater.

M-am luat dupa gugaluitul Miannei si am cautat si eu grater sa nu mor proasta... ca prea l-am vazut peste tot. Da asa l-am cautat si pe LOL acum ceva vreme, am zis o fi altul din ala... Si m-a adus aici!

Am citit subiectul, n-am intrat pe linkul cu 'pisicutele', dar cred ca lacrimi in ochi am totusi de la ris... nu de la seriozitate. Nu am mai ris asa de la ala cu amantele...

Marule, bine, rizi de una singura si nu-mi spui si mie? Ia alta data sa faci listuta... cu subiectele pe unde te distrezi. Sa nu mai faci asta... Si LadyJ, si Denizel, pina si Andacos... nu mai spun de Sabina si Kariguld. Grater!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Da'de ce nelia...pina si andacos?
Asa de zbir am lasat impresia?

Nu sunt...dar nici nu mingii pe crestet atunci cind nu trebuie si nu e cazul!

Eu sunt adepta risului,asa ca asemenea subiecte sunt perfecte uneori!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Pai, nu de mingiieli pe crestet vorbeam, dar ai dreptate ca mai bine risete decit suturi.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Mey, n-o sa ma credeti! Da' io vorbesc serios, am lacrimi in ochi de seriozitate. Grater.

M-am luat dupa gugaluitul Miannei si am cautat si eu grater sa nu mor proasta... ca prea l-am vazut peste tot. Da asa l-am cautat si pe LOL acum ceva vreme, am zis o fi altul din ala... Si m-a adus aici!

Am citit subiectul, n-am intrat pe linkul cu 'pisicutele', dar cred ca lacrimi in ochi am totusi de la ris... nu de la seriozitate. Nu am mai ris asa de la ala cu amantele...

Marule, bine, rizi de una singura si nu-mi spui si mie? Ia alta data sa faci listuta... cu subiectele pe unde te distrezi. Sa nu mai faci asta... Si LadyJ, si Denizel, pina si Andacos... nu mai spun de Sabina si Kariguld. Grater!

Da'de ce nelia...pina si andacos?
Asa de zbir am lasat impresia?

Nu sunt...dar nici nu mingii pe crestet atunci cind nu trebuie si nu e cazul!

Eu sunt adepta risului,asa ca asemenea subiecte sunt perfecte uneori!

Dana

Pai, nu de mingiieli pe crestet vorbeam, dar ai dreptate ca mai bine risete decit suturi.

Eiii nu!

ba chiar de "mingiiatul in crestet"e vorba!

E doar chestie de perceptzie,crede-ma!

Da' vezi ca daca ai scris scurt,clar si la obiect,m-am prins ce-ai vrut sa spui!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, Andacos, asta nu inseamna ca atunci cind nu o fac, pe un forum public, trebuie sa dai sut... ca daca tu scrii scurt si clar si la obiect, dar eu nu inteleg pentru ca lipsesc detaliile, nu te iau la suturi, ci imi spun ca asta e stilul tau! Si daca nu-mi place si nu ceri un raspuns de la mine, trec mai departe... pina gasesc un user pe placul meu, adica ideile lui.

Oricum ar fi, crestetul meu e bine mersi, nu cer minghiieri pe el... cind oi simti nevoia, te anunt. Curat chestie de perceptie...

Dar hai sa ne intoarce ma grater, e mai amuzant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci io am nevoie de un grater, mai tinerel asa, ca frigul asta nu e bun deloc la oasele mele...batrane :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

deci io am nevoie de un grater, mai tinerel asa, ca frigul asta nu e bun deloc la oasele mele...batrane :)

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

io ti-am spus ca asta nu-i vreme de calatorit! am vazut ca aveti deja zapada in Canada (in Vancouver era). vezi ca in Australia e vara!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

ei, nu-i plange pe aia la Vancouver, ca aia stiu cum iarna doar din poze, si de la stirile nationale cand arata iarna din preierie sau din Quebec.
Noi inca nu avem zapada, se anunta pe vineri ceva fulgi, dar nu se stie daca se vor depune.

io nu vreau la Australia, ca pe langa grateri au si scorpioni!
Da la Portugal mi-ar place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am grateru' meu sunt pioner...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

My_Lady.... io am 3 gratere si tot degeaba, cred ca nu-l am pe ala focos. Probabil nu e made in Portugal, amu m-am prins :P

Mergi la inceput

sa mor daca mai inteles...
grateru la care ma gandeam eu e mai sexy, asa...stiti voi
da vad ca my lady se refera la sani ca gratere, ceea ce e tare desconcertant...
acu Morgano zice ca ea are 3! deci eu sunt intr-o confuzie care cere concediu in tarile mai calde, si grateru ala pe care il visez eu, nu ala de care zic fetele astea pe aicea

Mergi la inceput