Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_mdm spune:
cip17ina
Multumesc ca ai intrat sa impartasesti aceasta minunata veste cu noi, felicitari pentru bebelushul tau si multa sanatate la amandoi!!!
Mi-ai dat atat de mult curaj, eu imi mai puneam intrebari, dar acum nu mai am nici o indoiala ca va fi bine cu dna dr. O intrebare, daca se poate, la nastere ai platit doar suma de pe contract sau a trebuit sa mai platesti vreo ceva? si inca ceva, trebuie sa mai dam ceva la medic in afara de banii aceia? Eu mai am pana nasc, dar trebuie sa strang banutii si sa nu ma fac cumva de ras pe acolo ca imi mai trebuie si nu am de unde. Pupici multi! Cum a fost nasterea prin cezariana , da-ne mai multe informatii, impresii despre spital si personal!
Ella, multumesc !
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
cip17ina spune:
Raspuns pentru Andreea-
Eu personal m-am incadrat in cele 3 zile de spitalizare cu suma de 3250 atat cat a fost initial.Ei te informeaza ,asa e politica spitalului,si e bine sa stii,de costuri suplimentare in caz ca nasti mai devreme de exemplu si copilul va trebui sa stea la terapie intensiva pe ventilator ,dar cred ca toate astea ti le-au spus asa cum m-au informat si pe mine.Sincer nu mi-a fost teama ca sa zic asa decat ca bebe va face icter si vom depasi cele 3 zile de pe contract.Dar totul a fost ok si asa va fi si la tine.
Nu am mai dat nici un ban nimanui,doar un buchet de flori asistentei de la neonatologie care mi-a imbracat fetita la externare.Toata lumea incepand cu dr ginecolog,anestezista ,asistentele de la ATI ,cele de pe salon si infirmierele s-au purtat exemplar.Eu am avut o experienta urata la Elena Doamna anul trecut ,dar aici totul la superlativ.Am participat si la prima baita impreuna cu tatal,imi aducea fetita la supt ori de cate ori voiam,m-au ajutat sa alaptez ceea ce la baiat nu am reusit.
Cu operatia a fost mai greu pentru ca eu m-am cam grabit si am ramas insarcinata cand baietelul avea 6 luni,ei spun minim 2 ani intre cezariene.La prima cezariana m-am simtit bine ,dar acum durerile au fost mari din cauza uterului cicatricial ,dar au avut grija asistentele de mine si mi-au facut tot ce a fost nevoie.Daca mai pot sa te ajut cu ceva astept sa mai scrii orice ,poate mi-a scapat ceva.
Sarcina usoara si la termen in continuare!!
alynta27 spune:
La multi ani Lacramioara!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Inna_33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cip17ina |
Draga Cip17ina, felicitari pt. fetita si multa sanatate!
Si pe mine m-ar interesa nasterea la Arcadia, dar sincer costurile spitalului in caz ca nu te incadrezi in cele 3 zile...sunt cam exagerate!
De aceea, eu te intreb daca tu ai facut cezariana exact in ziua internarii...ca sa ai macar timp sa te refaci dupa anestezie!
Eu am facut o laparoscopie cu anestezie generala, intr-adevar, si am suferit vreo 3 zile dupa. De aceea mi se pare f putin 3 zile. In spitalele de stat toate femeile care au facut cezariana au plecat dupa minim 5 zile, si asta in cazul fericit ca ele s-au simtit f bine!
Multumim ca ne informezi si pe noi!
Eu am intrat si pe topicul special destinat nasterii la Arcadia!
18+
Anilansa spune:
buna seara
hop si eu la ceas de noapte sa urez LA MULTI ANI !!!!, SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR PT LACRA... mamico sa iti aduca printesa numai bucurii
va las si o cafelutza pt dimineata ... fug la nani ca sunt franta ca am avut niste zile jalnice
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kmy_black spune:
buna dimineatza fetele!!!!
va ofer dis-de-diminiteata o
nu am mai reusit ieri sa va povestesc cum a fost la morfologia fetala din semII!!!
desi examinarea a fost dificila, datorita faptului ca am fost catalogata drept obeza(m-au ajutat kg luate in plus cu atata usurintza) ni s-a spus ca suntem bine, am aflat ce ne aduce si barza!!! tot ce am simtit innima mea, mi-au fost confirmate la medic, mi s-a ridicat placenta, in sfarsit, si k barza ne aduce un baietel!!!
m-am linistit si in privinta ca nu imi simteam puiul, medicul mi-a explicat ca am un surplus de lichid amiotic deci el are suficient loc sa se joace fara sa ma atinga sesizabil!!!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Anilansa spune:
kmy... multumesc pt cafea. si felicitari pt ... sarcina usoara in continuare.
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Inna_33 [quote]citat din mesajul lui cip17ina |
In spitalele de stat toate femeile care au facut cezariana au plecat dupa minim 5 zile, si asta in cazul fericit ca ele s-au simtit f bine!
Eu am nascut in iulie 2008 la Cuza Voda. Cezariana. M-am internat sambata dimineata, cand a avut loc si operatia, si am fost externata marti dimineata. Deci, 3 zile. Si nu sunt singura.
Numai bine,
Ioana.
ella10 spune:
neata!!!
Kmy felicitari pentru baietel
Si eu am nascut la Cuza Voda,m-am internat simbata dimineata,am nascut prin cezariana si marti la prinz m-a externat;oricum si eu imi doresc sa nasc la Arcadia ,caci am o experienta urata de tot cu asistentele de la Cuza Voda....
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe