Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 13
kmy_black spune:
andreea
poti sa-l iei linistita si oral!!!
eu iau 5 pe zi, si le combin atat oral cat si vaginal, si avand in vedere k le iau de la 6 sapt, nu le mai suport nici intr-un fel, dar ma gandesc ca este pt binele lu bebe si inchid ochii !!!!au acelas efect luat atat oral cat si vaginal,se spune ca avhinal isi face mai repede treaaba!
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ella10 spune:
Salutare!!!
Sper ca Mos Neculae va adus tot ce v-ati dorit,iar daca a uitat sa va aduca ceva sigur o sa primiti de la Mos Craciun
Si la noi a venit,multumim lui Dzeu ,cu cite ceva pentru fiecarebine pentru bia mai multeChiar si aseara cind am ajuns acasa,am verificat cutia postala si ce credeti...am gasit un pachet,cica de la Mosul Neculaeo prietena de a mea,carei noi i-am botezat baietelul,fusese de seara si mi-a pus in cutia postala o ciocolata impachetata frumos,trecut la expeditor "Mos Nicolae"super a fost surpriza,chiar m-am bucurat mult
Si la gradi la Bia a fost Mos Nicolae,exact in momentul in care ei s-au trezit,si le-a adus dulciuri,au fost foarte surprinsi si s-au bucurat mult copiii
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe
kmy_black spune:
ella
ai fost la morfologica pt sem II?
kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
danyelle005 spune:
Salutare!
Andreea si eu sunt pacienta dr. Cacicovschi, imi place mult de dumneaei; daca va fi sa mai fac un bebe cu siguranta am sa nasc cu ea.
Anilansa asa e in colectivitate; tocmai ce-i trecuse tusea de vreo sapt si acum iar a luat-o; deocamdata o tratez cu sirop de muguri de brad, Sterimar si colargol. Dr. Rugina ce ti-a spus? Si noi am mers la ea anul trecut.
Ella asteptam pozele promise; sau le-am ratat eu?
Lacramioara pt Stefy ai nevoie de medic oftalmolog?
cip17ina spune:
Sunt o proaspata mamica de fetita nascuta recent la Arcadia cu dr Cacicovschi.Recomand cu tot sufletul acest spital si acest medic minunat.Pana in saptamana 36 am fost urmarita de dr Razvan Socolov ,cu care am nascut anul trecut baietelul,dar nefiind medic colaborator a trebuit sa renunt la el.Practic dr Cacicovschi m-a mai urmarit 2 saptamani,pana in saptamana 38 cand am nascut prin operatie de cezariana.
Daca aveti intrebari va raspund cu drag.
andreea_mdm spune:
Ce bine ca mi-ai raspuns Danyelle. Deci nu m-am inselat e o super doamna doctor. Mi s-a parut cea mai interesata de sanatatea mea si a copilasului meu, mi-a facut o echografie de trim 2 fara sa imi ia banuti pe ea, pentru ca ducandu-ma la ea dupa o sapt de la ultima echografie cu poze cu tot a vazut care e situatia mea oricum si mi-a dat multe explicatii, ma va ajuta cu concediu pana la sf. sarcinii fara sa ma bage mai tare in ceata sau sa ma streseze cu diferite acte. si mi-a zis ca imi face o echo pentru ea asa ca sa faca cunostinta cu bebe si sa vada ca e bine ca sa ma linistesc , ca avusesem o serie de intrebari. aceasta echografie a fost o adevarata morfologie fetala, l-a luat bucatica cu bucatica si l-a verificat prin diverse masuratori si s-a uitat si intern, a durat ceva timp desi sarisem de mult peste timpul limita al consultatiei. Chiar am fost foarte incantata si daca inainte de a ajunge la dumneaei ma gandeam sa merg in paralel si cu Dr Mihaila, pentru siguranta, am decis apoi ca nu are rost pentru ca doamna dr. mi s-a parut mult mai preocupata de mine decat Mihaila, care fara nici un dar si poate este un profesionist. Plus ca faptul ca imi doresc sa nasc la Arcadia este un motiv in plus sa o aleg pe dna dr.Tu Danyelle ai nascut cumva cu ea sau ai cunoscut pe cineva care a nascut cu dna dr.?
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
inutsa spune:
LA MULTI ANI, LACRAMIOARA!!! ITI DORESC MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
kmy_black spune:
LA MULTI ANI LACRAMIOARA!!!!
kmy DPN 18.04.2011
ella10 spune:
la multi ani lacramioara!!!multa sanatate!!!
Daniela nu am pus poze,cred ca te referi la cele din concediu,nu am avut timp dar promit sa-mi fac timp
Kmy eu inca nu am ajuns la control,saptamina viitoare o sa merg sa vedem care e treaba....
Andreea ma bucur mult ca ti-ai gasit un medic in care sa ai incredere si care sa aiba grija de tine si de sarcina ta
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe