Gravidute&Mamici de IASI (122)
Raspunsuri - Pagina 15
ella10 spune:
kmy dar cite kg ai pus de cind ai ramasa gravida?!?!eu am pus deocamdata 5 kg...insa sigur voi pune mult mai multe pina nasc
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 21+
vine bebe
kmy_black spune:
ella
doar 14kg!!!!(dar eu am stat f mult la pat si sunt in medical de la jum lu septembrie)
kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black ella doar 14kg!!!!(dar eu am stat f mult la pat si sunt in medical de la jum lu septembrie) kmy DPN 18.04.2011 (12.04.2011 dupa morfologia fetala semII) |
Stai linistita,eu la prima sarcina ma luat 20 de kg,pe care bineinteles ca le-am dat jos
vine bebe
andreea_mdm spune:
Carmen felicitari!!!!!
In sf. ai aflat si tu sexul copilului ca erai tare mahnita ca te trata cu spatele, vezi nu trebuie sa te impacientezi despre miscari, fiecare in felul lui...Te pupic si sa-ti traiasca flacaul! Sarcina usoara in continuare!
...asteptand o minune in viata mea!
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]
alynta27 spune:
Salutare!
Kmy felicitari pentru baietel! Sanatosi sa fiti, kg pleaca!
Ella astept sa aflu ce ai in burtica! Ce face fetita! A crescut asa mare!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Kmy felicitari pentru baietel! Sanatosi sa fiti, kg pleaca! Ella astept sa aflu ce ai in burtica! Ce face fetita! A crescut asa mare! Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alina dar am zis ce am in burtica, de mult am zis....o sa mai avem o fetitaBianca...e cu gradinita,serviciul ei,ne pregatim de serbare luni va avea loc...abia astept...toata ziua-mi cinta mos craciun cu plete dalbe
vine bebe
kriss79 spune:
La Multi Ani Lacramioara! cu intarziere..sa fii fericita si sanatoasa!
La gradi la Ale au facut un fel de serbare in care au venit parintii si ei si educatoarele ne-au servit cu prajituri si suc. Fiind f.mici nu au avut program special. De sf. Nicolae, patronul gradinitii, a fost la palatul copiilor o serbare in care au urcat pe scena cei din gr.pregatitoare, ceilalti fiind spectatori. La sfarsit a venit Mos Nicolae si a impartit dulciuri tuturor copiilor, inclusiv cei din gr.mica si s-au facut poze. Cam asta e..Pe 17 dec. va veni la mine la job Mos Craciun si o voi duce ca si anul trecut. In rest, a primit cadouri de mos nic. de la taicasu, cu care a si stat in noaptea respectiva si de la mine, separat.. A fost stabilit de comun acord un program pt. Ale, miercurea o ia tati de la gradi si o duce el joi dim, o zi din weekend la el, plus un weekend intreg odata pe luna. Cam dureros pt. mine invatata fiind sa o vad zilnic, sa stiu ce face, ce mananca, unde merge etc...dar asta e situatia, nu pot fi egoista.
Chiar daca au mai fost discutii, am decis sa nu il mai bag in seama pt. nimic, poate sa zica ce o vrea, sa dea cati bani are chef pt. fata etc, ca nu merita efortul.una peste alta am aflat ca prietena lui era casatorita cand s-au cuplat, abia acum de sf.andrei a divortat de comun acord cu sotul ei cu care era de 2 ani.asta era de fapt femeia decenta si serioasa cu care imi scotea el ochii.
Iar ca o veste noua, saptamana trecuta am primit un inel de la prietenul meu. Am acceptat, insa nu ne grabim cu actele..
Cristina, mamica de Alessia Stefana
alynta27 spune:
Ella uitasem, ce sa faci scleroza isi zice cuvantul!
Kriss ma bucur pentru lucrurile bune din viata ta! Esti o femeie puternica si ai si noroc! Mai arata-ne printesa si de ce nu si pe tine!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Inna_33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana
In spitalele de stat toate femeile care au facut cezariana au plecat dupa minim 5 zile, si asta in cazul fericit ca ele s-au simtit f bine! Eu am nascut in iulie 2008 la Cuza Voda. Cezariana. M-am internat sambata dimineata, cand a avut loc si operatia, si am fost externata marti dimineata. Deci, 3 zile. Si nu sunt singura. Numai bine, Ioana. |
Ma bucur ca mi-ati raspuns si mi-ati mai alungat din temeri. Eu stiu ce se intampla in Galati! Tare mi-e frica de complicatii...
Kmy_black, felicitari ptr. baietel!
19+
kmy_black spune:
anilansa
multumesc mult pt urari!!!
kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!