Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci si mie mi-a zis la 18 saptamani ca este baietel si am vazut acolo ca atarna ceva...,dar atunci mai asteptam eco de luna viitoare sa vedem sigur daca ramane baietel...
Ce va vrea Dumnezeu, desi in zilele noastre cu atata tehnologie mi se pare cam aiurea sa dea gres...

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

dorinut@ bafta la eco

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

madutza- cred ca ti-ai dat seama, dar sa ma declar si oficial ca si eu fac parte din clubul tau. no dieta,iar calcul de grame, sa ma uit pe calorii, sau sa ma cantaresc de 3 ori pe zi, in vecisunt prea comoda.eu am dulciuri in casa- gen ciocolati, bomboane primite de la pacienti intr-un dulap- dar nu ma atrag deloc, m-ar atrage niste prajituri cu crema facute in casa, dar cum nu are cine sa le faca..asa ca am in casa, alune crude, le calesc usor la microunde, nuci, gutui, mere si prune uscate, asa cand am chef sa rontai ceva, am de unde alege..am sana, lapte , smantana, unt..la legume mai slab, rosii si castraveti, si dc gatesc- mazare, ciuperci,orez, cartofi..am un puct tare slab- cartofii- imi plac la cuptor, fierti, copti, prajiti.binenteles ca stiu , ca nu pot pune mereu pe masa cartofi, asa ca diversific, nu ma iau dupa suflet, ci dupa minte

21 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Laura multumesc, o sa va tin la curent
Fetelor vreau sa va recomand un film superb astazi pe acasa la 20.30
"Dictionarul din Alcov" cu Jessica Alba. E un film de dragoste pe care l-am vazut si sigur o sa-l revad si azi.

Va pup si ma retrag pentru seara asta, poate mai vobrim in wkd desi o sa am musafiri, o sa ma duc la film, plimbari o sa fiu mai mult plecata.

pentru toata viitoarele mamici si pentru nastureii mici.

------------------------------------------------------------------------------------------
25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy se scrie coccodrillo

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

viss, multumesc pentru cei 6 pumnuleti . Mai multe detalii o sa stiu maine sau poimaine, cand o sa vb si cu ea. Acum am vb doar cu fericitul tatic, ea sta aprox 24h la terapie intensiva. Cred ca am mai spus ca bebe respira singur, dar l-au pus intr-un cort de oxigen (nu incubator) iar in poze arata fff bine. Adik nu pare nici fff mic, nu e nici rosu, are pielea curata, intinsa. Ce mai..are aspectul unui bebelus nascut la termen.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mai vroiam sa zic ceva...

in seara asta papam in oras , asa ca nu mai stau mult pe aici
pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada bravos
sa ai o cina delicioasa
si sa te gandesti la mine cand mananci ...

stefy ca sa te impartasesti
tre sa tii ceva post
1 zi, 3 zile, o saptamana depinde ce zice preotul tau
si nu cred ca e prea greu
chiar daca suntem gravide
apoi te spovedesti
si apoi urmeaza impartasania
ai gasit de coccodrillo?
sunt faine hainutele
sincer nu stiu cum sunt pe net prezentate
daca am timp ma uit in seara asta

VISS ai citit ce ti-am scris de biberoane? ti se pare ok/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

stefy se scrie coccodrillo

am gasit..au hainute frumoase,dar nu au magazin in cipru si nici livrari nu fac

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

burtici am venit si noi de la eco
suntem o bebelina tare nazdravana si mare, avem 953 grame doctorul a zis ca totul este foarte, foarte bine, colul este bine, toate masuratorile sunt bune. si stam cu capul in jos si picioarele in sus, asa dragalsa este de imi vine s-o mananc
pozici nu am decat cu masuratori din care nu se vede mare lucru, dar nu conteaza ca am vazut-o pe ecran
mi-a dat sa fac analize peste 2 saptamani, ce bine ca eu am deja programare si le fac compensate.
mi-a dat sa iau Elevit ca de acum bebelina cere tot mai multe (m-o fi vazut asa slabanoaga...ce-o fi zis doctorul, hai sa-i dau lu' asta vitamine ca are nevoie), utrogestan pana la 37 de saptamani si no-spa cu gynipral daca mi se intareste burtica. mi-a zis sa nu mai iau fier ca elevit-ul are tot.
suntem tare bucurosi si fericiti ca totul este bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

Mergi la inceput