Fluturasi de martie-aprilie 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
viss spune:
pisuc- te mananc!!! cica "eu nu fac nici un efort. stau toata ziua in picioare la servici", sau dc nu toata ziua- o parte. tu imi vb mie de cat efort faci tu in aceeasi meserie pe care o practic si eu? iti zisei doar ca am sangerat dupa o garda, de cand am intrat in garda pana am plecat a doua zi la 15.30 acasa, au trecut cate ore?~ 32 ore...am stat doar 4 ore intinse, astea dupa ce la 24 resuscitam..Da=o naibii de treaba, ai facut FIV , esti medic, poti constientiza toate riscurile/ beneficiile/complicatiile..ma superi.treci in concediu
please..mai usor..nu merita nimic..ai timp sa faci bani dup-aia, sa-ti faci si meseria..acum e randul tau..
am gasit si eu pe contul comun muzica de bebici- cutiuta muzicala 1,2,3 si ceva clasica.dar madutza zicea ca cele mai faine sunt 4,5..pai si pe alea nu le poate pune nimeni? asa ca eu scriu pe forum si bebicii asculta. cand am transferat pe winap s-a amestecat clasica printre muzica cu vulpe, iepurasi/ carabusi..si baiatul, care e mai linistit- tresare la melodia clasica, iat fata- nazbatioasa- la cea cu iepurasi..asa ca e super haios .ma amuz rau,in functie de cum se schimba ritmul, ba tresare lannga buric, ba langa capul pieptului![]()
madutza , cand ai timp sa-mi povestesti de prietena ta, cum a fost nasterea la giulesti, mai ales ca e tare recenta..ma gandesc la ea sa le fie bine, mai ales ca bebicul e destul de mic
tinem pumnii, cei 6 disponibili
21 SA+ 

stefyapost spune:

am razbit sa citesc
!!!! mulllllllllllt tare...

acu' sa imi introducesc si eu nasu' pe unde as avea ceva de spus..![]()
catank,eu mananc peste saptamanal,bucataria lor se bazaza pe peste fiind insula in marea mediterna si dr mi-a recomandat 1-2 mese cu peste pe sapt.. tonul,macroul,rechinul,somanul(pestele oceanic) nu e bun...dar peste marin si pestele de apa dulce e chiar indicat plus ca este delicios

yasmi referitor la carutul care ti l-a recomanadt cami,cred ca vb despre bebe comfort http://www.bebeconfort.com/... care au intradevar niste super carucioare,dar cam piperate preturile
maduta-bra nu-s cea mai cea crestina,dar din ce stiu la femeia gravida este permis sa se spovedeasca fara sa tina post...sincer si eu vreau sa incerc in ultima sapt sa tin,cu toate ca nu cred ca mi-ar fi fff greu la cat de multa carne mananc in ultimul timp...in general tin in ultima sapt..sper sa reusesc si acum,,dar daca nu reusesc stiu ca nu e pacat... nu sunt 100% sigura de ce spun...accept contraziceri![]()
cami-antonia parca tu ziceai ceva de un brand de hainute cocodrillo sau ceva de genul...am dat search pe nenea "gogu" si nu am gasit nimic...daca ai un link ceva mi-ar place sa vad si eu
pe celelalte fete le dau pupici dulci si 
...
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 24+
stefyapost spune:
am intrat sa vad si eu pozici...am vazut burtici frumoase si am vazut-o pe "grasa" de lavinia!!!! fato,ce mananci tu de esti asa "grasa"![]()
???
ciocolata??? pai eu am uitat ce culoare are si am un cur cat casa poporului ...si tu te plangi
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 24+
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefyapost am intrat sa vad si eu pozici...am vazut burtici frumoase si am vazut-o pe "grasa" de lavinia!!!! fato,ce mananci tu de esti asa "grasa" ciocolata??? pai eu am uitat ce culoare are si am un cur cat casa poporului ...si tu te plangi cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+ |

si daaaa....ce "grasa" esti si tu//.......lasa nu te plange, ca te-am vazut ...
vad ca ai gasit raspuns la intrebarile despre creme.

mami x2 , de fetita cu codite si
s 27
lalely07 spune:
Am pus si eu poza cu bebe.Nu stiu cum sa fac sa setez pozele noi la inceputul albumului sa puteti vedea cd pun poze noi...
18+ 
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Am pus si eu poza cu bebe.Nu stiu cum sa fac sa setez pozele noi la inceputul albumului sa puteti vedea cd pun poze noi... 18+ ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Te duci pe poza si la Edit ai 'Set as album cover' si gata.
------------------------------------------------------------------------------------------
25 cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Ce tare!! Daniela Gyorfy pana la 5 luni i-au zis ca e baiat si acum la 6 luni ca e fata
.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
lalely07 spune:
Pe bune?Deci sa stau in stand-by ca poate baietelul devine fata??
Ar fi o treaba.Noi am zis la toata lumea ce avemmm.
Cum se poate schimba sexul asa..chiar nu se vede la eco clar??
18+ 
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
djlaura01 spune:
eu am o prietena careia i sa spus pana a nascut ca e baiat a cumparat totul ptr baiat si cand a nascut a avut un soc ca a nascut fata ,pana sa i aduca fata ea tot zicea nu are cum domne eu am baiat si cand ia aduso asistenta cica ia puso cu pasa aproape pe fata si ia zis tie ti se pare ca este baiat? deciiiiiiii.......
_
21 saptamani
minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui djlaura01 eu am o prietena careia i sa spus pana a nascut ca e baiat a cumparat totul ptr baiat si cand a nascut a avut un soc ca a nascut fata ,pana sa i aduca fata ea tot zicea nu are cum domne eu am baiat si cand ia aduso asistenta cica ia puso cu pasa aproape pe fata si ia zis tie ti se pare ca este baiat? deciiiiiiii....... _ 21 saptamani minunea data de dumnezeuFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
Da mi se pare putin socant..sa te pregatesti pentru ceva si sa ai altceva. La gyorfi la amniocenteza i-au zis ca e fata, iar asta nu da gres.
incep sa am emotii pentru luni cand ma duc la eco. Desi s-a vazut clar la 22 saptamani ca avea surubelul acolo, sum s-a exprimat doctorul
Ana-Maria