Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

cand am zis in mesajul de mai sus produsele de bebe, ma refeream la cosmetice.
Intre timp au raspuns si mamicile experimentate, ca se recomanda detergent special.

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Aha, deci sa iau si o suzeta si 1-2 biberoane compatibile cu pompa, cam asa ma gandisem si eu, acum sa vad daca mai gasesc pt. modelul ala de pompa de la Chicco, ca e de vreo 2-3 ani de la sora-mea. Oare o mai fi buna?! Desi e aproape noua..

Camasa de noapte am luat una, ma gandeam sa mai iau una, de la Sofiaman, alea arata cat de cat mai bine, desi cam scumpe - 60 lei. Insa nici nu stiu ce sa fac, am inteles ca aici nu te lasa cu camasa ta, iti da "sterilele" alea ale lor

Ciudatica, unde ai gasit tampoane speciale? Da-mi si mie PM te rog, daca ai dat comanda de pe net. Ms

Legat de detergent, am luat Persil Sensitive, am mai auzit care folosesc si cica e OK. Acum sa vedem. Intr-adevar alea gen Dermalin am auzit si eu ca nu scot nici o pata.

Mada, am vazut pe site la Ikea, insa in Iasi nu este, asa ca nu am cum sa cumpar direct de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Doamne, astia-s nebuni! Adica eu sa ma intorc dupa un an de la 600 lei pe luna la 400 lei???? Si copilul sa-l las acasa 10 ore cu cine?? cand e perioada cea mai frumoasa, cand incepe sa mearga, sa vorbeasca...
Oare nu-i impusca nimeni pe astia?? De ce trebuie sa se ia de noi acu? Au atatia bogatani din furturi si delapidari, atatia care fraieresc statul si ei nu vad decat mamele si pensionarii!!

Na! ca m-am enervat!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

monica multumesc de sfaturi; sa stiti ca m-am mai cumintit cu 'misunatul' meu, sper sa va bombardez si io cu o veste buna de la echo sapt viitoare

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Asa e monica. Sunt nebuni.De fel nu sunt pesimista dar stiu ca ceva o sa se modifice. Si din pacate nu in bine pentru noi. Pana sa ajungem sane depunem noi dosarul de indemnizatie cred ca se va stii.

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

tierry am trimis pm

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Sper sa nu supar pe nimeni< dar nu va sfatuiesc sa tineti bebelusii in mediu aproape steril. Parabeni au fost tot timpul in creme si nu a mai patit nimeni, nimic. Asta mi se pare ultima mare descoperire aiurea e din ciclul nu ai voie sa te dai cu oja pe unghii ca afecteaza bebelusul

Ce vroiam sa spun este ca daca bebelusul nu are pb cu imunitatea, nu are alergie la detergenti si nu pare sa-l afecteze parabenii, nu il supraprotejati. oricum va da piept cu microbii mai devreme sau mai tarziu.
Va spun din experienta ca bebelusii sunt mult mai puternici decat par.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

deci au decis? concediu de maternitate un an??????????????

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

deci au decis? concediu de maternitate un an??????????????

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

he-he,nici nu mai vreau sa ma uit la stiri

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Madutza asa e, dermalin nu prea scoate pete, dar pana la 6 luni (cand am inceput eu diversificarea) nici nu avea hainel murdare, nu avea cum, de unde... f rar un caca scapat d epampers si in rest ..de la mainile noastre paote..nu stiu.

Flurutas ia mai bine nu te mai uita la tv! Of, eu nu pot...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput