Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Sabina, super ieftin PRO V JUICER... mai putin de 100 lei... ce inseamna reclama la tv!!!???

Despre noi: incercam sa ne reglam somnicul...si se pare ca reusim intru-citva, in sensul ca nu mai adoarme la 1-2 noaptea, ci la 23... dupa baia decalata la ora 22... Nasol, tirziu, dar am incercat tot felul de variante si nu am gasit solutia decit asa...
Va pupam si sper sa dau mai des pe la voi.
Sunt dispusa la IMPRIETENIRI pe facebook:).

Pupici!
Paaa!!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Maribell, Paula Ionescu o cheama pe dna care are "Dinamic". Habar n-am daca e sau nu fiica, asa se zvoneste. Sincer, m-am intrebat de cand am vazut-o pe Anca Roman, daca va putea ea sa faca balet cu copiii, pt ca e o dna de vreo 60 de ani si plinuta bine de tot.
Sper ca prin decizia mea cu baletul sa-i fac un bine fetei mele si peste ani sa-si aminteasca cu tot atat de mare drag de perioada asta, asa cum faci tu acum.
Si nu plictisesti..poti sa povestesti in continuare.
Cris, tin pumnii la test.
Diana, felicitari pt micul dintisor al bebelinei
Aly, felicitari pt intorsul pe burtica

Vorbeati de facebook...asa credea si barbati-miu...ca e site de agatat, ca HI5 si s-a crizat tot cand a auzit ca mi-am facut cont. El avea pe HI5 si eu habar n-aveam . In fine. E ceva cumintel. Si eu mi-am regasit multi colegi si-mi place tare mult treaba asta.

Mary, cand faci album de poze ai posibilitatea sa alegi daca pozele ti le poate vedea "everyone", "friends only", "friends of friends". Si functioneaza sigur-sigur. Asa ca stai lin din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Ce capra sunt! Am uitat sa ma loghez si am pierdut un imens mesaj...

Laura de la Surya!

Mary eu team pus sa faci cont pe facebook,tot eu trebuie sa te conving sa adaugi si poze......,chiar ma intreba Serge de voi......Vrem ACTUALITATI!

Ale cand Sury e sclifosita,o iau in brate si ii dau suzeta,apoi ma plimb cu ea cantand (aiureli cemi vin in cap,dar sa sune ca un leagan si mai adaug cate un NANI NANI FATA MAMEI )plus ca ii place sami lipesc buzele de fata ei in tot acest timp. Cand o vad ca i se scurg ochii in gura de oboseala ,ii dau suzeta,deschid muzica de la carusel si o pun in patutul ei....(dar cam rar acest noroc,max 2 ori pe zi) . Caci noi adormim noaptea la 1 si ne trezin la 11 dim

Cordelia de la 4 luni am puso in jumpar si il adora...ma mai pot si eu misca prin casa linistita!

Diana de pe ce sait ai facut comanda la biberon?Ca mai vreau si eu cateva.Am 2 buc de 150 ml,5 buc de 260 ml si mai vreau cam 3 de 340 ml .Eu leam luat din state cand am nascut,si sa fac comanda de pe saitul de acolo nu se poate....nu livreaza daca nu am aceasi adresa (factura cu livrarea) complicati rau,plus ca accepta card doar american,cu banka de acolo si adresa trebuie sa corespunda iarasi(adresa cu care sunt inregistrata la banka cu adresa livrarii)...Deci am sa comand pt Romania si apoi mama imi trimite aici...

Astazi am fost invitati la un party la piscina......Surya bucuroasa ca vede atata agitatie a dormit doar 30 min toata ziua. Acum a adormit de la 9.30....,sper sa nu se mai trezeasca deloc,doar pt biberon . Oare ar trebui sa tin zilnic in piscina cate 1 h(acumulat) dupa ora 5?poate isi regleaza somnul domnisoara!

Mergi la inceput

Iar am postat aiurea mesajul!cred ca sa dus ca un nou subiect.Cine ma ajuta sal aduc aici?plzzz.....

E ora 12 noaptea la mine si inebunesc de nervi.....Dau un expresso si va trimit o raza de soare...caci la voi e 6 dimineata.

Artu nu esti pe aici?

Mergi la inceput

Nu stiu cum a ajuns aici,dar a ajuns in cele din urma... Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Neata !

Cam asa fac si eu cu M. Uneori adoarme in timp ce-l pupacesc si-l dragalesc. O sa fie un baiat romantic rau , manca-l-ar mama.

Suryei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna dimineata!

Cafea?

Mai citesc si revin.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Mariuta adoarme la san sau in sling/wrap. Singura cred ca a adormit de 2 ori in viata. Dar eu sunt fericita asa.

Referitor la trezirile pt alaptat noaptea, suntem intre 2 si 5. Mi s-a intamplat si mie sa vad pe ceas aproape fiecare ora din noapte
Dar s-a intamplat sa si doarma 8-10 ore legate (vreo 2 sapt a tinut-o). Sunt perioade si perioade. Eu sunt impacata cu ele si nu am niciun fel de pretentii. Mie pacalelile cu ceaiul si leganatul, pentru ca asa scrie/zice pediatrul, cand copilul de fapt cere de mancare, nu mi se par deloc ok. Ii voi respecta ritmul si nevoile, pt ca asa mi-ar placea si mie sa fiu tratata.

Mergi la inceput

La noi au fost in vizita parintii mei, 2 zile. Si ce bine a fost!!!
Mi-era tare dor de ei, nu ne mai vazusem de la inceputul lunii septembrie. Maria a fost o incantare, zambareata, gangureata, a chiuit si dat din maini si picioare de bucurie. Are o preferinta clara pt maica'mea. Si mie mi-a venit asa bine pe suflet sa-i vad asa fericiti si topiti cu nepoata in brate

Ieri am inaugurat partea sport a caruciorului (dupa ce a stat abandonat vreo 2 luni in portbagaj), ne-am plimbat prin parcul Carol si Tineretului. Pana acasa tot cu Mariuta in brate am ajuns, Vlad impingand la carucior
Asa de mult m-am obisnuit cu ea in sling/wrap, incat acum mi se pare nenatural sa o pun in carut si simt asa un gol in bratele mele, unde ar trebui sa fie copila..
Si mi se pare ca sta asa pasiva acolo, ca o papusa, pe cand in sling e mereu cu capul in toate partile, studiaza, se intinde dupa diverse chestii. Si oricum mi-e muuuult mai usor sa ma deplasez cu copila agatata de mine, decat impingand ceva.
Deci ati inteles ca nu imi place caruciorul, da?

Saptamana asta am multa treaba, o gramada de drumuri de facut: acte de rezolvat, homeopat, tuns, sedinta foto sambata.
Imi place cand sunt ocupata

Va las cu o piesa frumoasa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna dimineata

Am citit discutiile de aseara despre coafat, manichiura, etc. si m-am distrat bine, sunteti mortale , dar nici eu nu ma las mai prejos
Eu care nu ieseam din casa nemachiata si fara sa imi intind parul cu placa (nu era voie Doamne fereste sa am un fir de par care zboara) inainte de a naste, acum pot iesi fara probleme cu parul prins la nimereala intr-o clema, nemachiata, iar la coafor imi propun sa ajung de 2 luni ca din iulie de la botez parul meu nu a vazut foarfeca.
Mi-am promis ca de ziua mea ajung la coafor si manichiura, dar...
o sa vedem daca si reusesc
Nici nu credeam inainte de a naste ce o sa mi se schimbe prioritatile

Intrebare : fetele care in 18 noiembrie trebuia sa primiti de la bebeshopp ceva comenzi, v-au fost livrate ??? s-au tinut de cuvant ???
Eu astept pe 25 comanda si eram curioasa .

Mergi la inceput