Floricele de liliac mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sa nu uit sa ma plang : ai mei au inceput sa refuze masa de legume, dupa ce 2 luni au mancat f. bine.
Sambata am crezut ca nu le-a placut meniul ca era ceva nou, dar duminica le-am facut ceva bine cunoscut de ei si tot au refuzat.
Acum o sa fac o pauza ... nu stiu cate zile sa fac pauza , o sa vad ?
Oare o sa mai manance ulterior din nou legume ?
Ati mai patit careva, fetele cu copii mai mari ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Bubu, da, se mai intampla. Nu te nelinisti. Fa pauza asa cum ai zis. De vreo 2-3 zile apoi incearca din nou. Si chiar daca si a 2-a oara refuza, faci iar pauza, nu e nici o nenorocire. Pana la 1 an au acest drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Cordelia, ca mi-am adus aminte...ziceai de gramaj la mancarica. Eu m-am luat dupa borcanele din comert in f de varsta. Ai vz ca la fructe sunt cam 100g, borcanele cu legume sunt de la 100 pana la 200g..in f de varsta si de continut.
Dupa mine, daca mananca fructe de la 50g in sus, iar legume de la 100g in sus este foarte bine.
M. mananca legume cam 200g, iar fructe 50-100-150 chiar, dar rar.
Iar eu la gustarea de dupa-amiaza ii dau iaurt ori simplu, ori cu 1-2 lingurite cereale ovaz, ori ii dau fructe daca n-am apucat sa i le dau dimineata (se mai intampla sa adoarma pana la masa de pranz).

Am plecat sa bucataresc.
Fac niste mazare.

De maine intru la cura de slabire.
Tin dieta de 13 zile. Pai nu se mai poate. Am depasit orice limita a bunului simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

vorbeati de manichiura? ce e aia?
coafor? parca sa zic ca am mai auzit pe undeva cuvantul...dar mai demult, i-am cam pierdut sensul .

si atat, ca puiul meu e avid de activitati si nu ma slabeste deloc, trebuie sa ne distram non-stop, doar cand doarme am liber. moment in care nu stiu pe ce sa pun mana: pe aspirator, pe vase, pe rufele din masina de spalat...si cum sunt prea multe, pun mana pe tastatura si gata .

pupici

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Fac capitol nou.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Astazi de dimineata Eva s-a trezit tusind, cu putini muci in nas si cu gatul rosu . Am fost cu ea la medic si mi-a dat panadol - 2,5 ml. de 3 ori pe zi, picaturi pt. pus in nas Garasone (pe ele scrie ca sunt de ochi) si de facut aerosoli cu adrenalina. Am comandat aparat cu aerosoli de la laica, dar abia maine ne soseste. Sper sa nu se agraveze raceala. Dupa ce s-a bazait in continuu, acum a reusit sa adoarma. Sper sa se trezeasca mai bine.

Cordelia eu i-am luat Evei Jumper din cel de la Fisher Price, dar abia ieri. L-am testat putin aseara, dar era cam obosita. Astazi nu am mai pus-o in el ca este cam racita. Iti mai povestesc zilele urmatoare. Dar am senzatia ca depinde de copil. Eu am vorbit cu 2 mamici care au avut jumper si una mi-a spus ca sarea copilul si se distra, iar cealalta ca s-a suit de 5 ori in el si s-a plictisit ca deja incepuse sa mearga. Daca baiatul tau da semne ca incepe deja sa mearga, nu cred ca mai are sens sa ii iei. O sa vrea sa fie in miscare, nu fix in Jumperoo. Pe Eva o distreaza ca ea acum tot vrea sa stea la orizontala.

Mergi la inceput